Jump to content

Kayac

Donator
  • Posts

    140
  • Joined

  • Last visited

About Kayac

  • Birthday 12/17/1996

Profile Information

  • Location
    Cluj
  • Hobbies
    pescuit, vanat, poker, blackjack, istorie, cs:go

Previous Fields

  • Real name
    Stefan

Recent Profile Visitors

815 profile views

Kayac's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

33

Reputation

  1. Dacă rusii tot vând, poate ne ar vinde și tezaurul înapoi sau măcar Rep Moldova ori sa ni le dea la pachet în rate. A fost o decizie inspirata a americanilor și o prostie a imperiului Tarist, o zona enorma ce ar fi putut fi exploatata pt testarea diferitelor tipuri de arme și antrenarea soldaților pe timp de iarna. În caz de ceva rusii s ar fi antrenat acolo și ar fi fost în stare sa se apare doar in stilul care i a caracterizat, adică profitând de iarna și sacrificand milioane de oameni.
  2. Kayac

    Poate nu e off topic, fuga aia nu a fost o fuga ci mai degraba o incercare de a duce o lupta pe teritoriul vremelnic ocupat de inamic si chiat asa se numea si operatiunea. Practic daca nu ar fi fost prinsi ci luati de securitate in loc de armata, rezultatul revolutiei ar fi fost acelasi cu cel al celei din China din aceeasi perioada.
  3. Kayac

    E, sa nu ne bucuram, dupa ce o sa ajunga AUR la putere o sa-i trimita inapoi pe europeni de unde au venit si o sa-si puna Putin institutiile pe aici si separatistii.
  4. Kayac

    Prin afirmatia aia am facut referire la brutalitatea pe care trupele nemtesti ar fi avut-o daca Hitler ar fi fost femeie, modul marsav in care ar fi luptat, nu i ar fi lasat pe aliati sa scape la Dunkirk si nici n-ar fi dus un razboi pe 2 froturi, ar fi fost un razboi lung, costisitor si cu mult mai multe pierderi de vieti omenesti. Da a ucis pe front ca pana la urma asta trebuia sa faca, insa el a scapat de mai multe ori de moarte, unul dintre marile ,,what if-uri" ale istoriei, exista inclusiv o relatare adevarata cu un soldat britanic ce putea sa-l ucida pe Hitler dar l-a lasat in viata.
  5. Iaaaaa, interesanta poza, nu stiam, cum fac schimb de geci baietii zici ca s Messi cu Ronaldo trai-mi-ar.
  6. Il duce, da bate campii. Mie nu mi a venit sa cred cand am auzit ca Youtube iti interzice sa zici ,,nazist" intr-un clip, da ,,Stalin" sau ,,comunism" po sa zici, un om si un regim care in Rusia a ucis cam 20 de milioane, mult peste cifrele lui Hitler iar aici nu se includ si cifrele din razboi, care din cauza maiestriei lui Stalin in a epura toti oamenii capabili din armata vreo 20-24 mil soldati rusi s au curatat in al 2 lea razboi mondial. Nu cred ca stirile care contin acte de violenta ar trebui interzise deoarece violenta pe noi ne caracterizeaza.
  7. Si tatuca Dragnea era inginer parca, pe viitor o sa avem premieri care la baza sunt programatori.
  8. Aveti/ ati avut ,,Avarul- de Moliere" sau l-ati citit? 

  9. Pe Orban, daca e sa-l compar cu un personaj istoric, l-as compara cu voievodul Stefan Lacusta, n-o sa-si aduca nimeni aminte de el decat pentru modul prost in care a gestionat toata situatia.
  10. Kayac

    Liberlasim, dar as sustine o combinatie intre liberalism+comunism fascism, din comunism si fascism daca extragi doar partile bune, alea putine o sa obtii un regim benefic. Cu un presedinte care are un mandat de 4 ani, iar inainte de a candida trebuie sa vina cu un plan pentru cei 4 ani, impartit pe cate un an. Acel plan trebuie sa contina doar planuri pentru dezvoltarea tarii, dezv economica sociala, dezv infrastructurii a sistemelor educationale, sanitare si a structurilor de aparare a tarii. Orice decizie luata ce nu tine de planul din campanie sa fie considerata tradare si judecata ca atare. Presedintele nu poate accepta sau modifica in nimic de ce tine de justitie, doar ministrii impreuna cu prim ministrul. Guvernul poate doar sa modifice aspecte legislative si poate revoca presedintele doar in cazul abuzului de putere iar aici va fi nevoie si de votul popular, ca tot ne place ideea ca votul nostru conteaza macar asa chiar o sa conteze.In cazul in care minim 80% din planul(pe un an)expus alegatorilor in per campaniei electorale, nu este respectat, iar aici vor fi luate in considerare planurile pentru infrastructura, sanatate, educatie si economie, presedintele va fi considerat tradator de tara si judecat ca atare. De asemenea, orice decizie importanta din dom apararii va trebui aprobata de guvern. Nu este nevoie de o mana de fier, pentru ca omul ala o sa fie practic obligat sa faca ceea ce a promis iar daca nu va face asta va suporta consecintele, daca abuzeaza de putere va suporta pedeapsa. Adica acea pers ce va deveni presedinte/dictator, eu il vad presedinte cu puteri aproape depline, o sa faca ce a promis iar atunci clar hotii si Iohhanis n-o sa mai candideze ca sa fure sau sa stea numai in concedii. Cred totusi ca ar fi extrem de greu de pus in practica si probabil nici o tara nu va avea un astfel de regim @Ailime this is a man's world. Pana prin 1900 daca bine stiu, femeile nu prea aveau drept de vot sau orice alt drept. Judecand dupa istoricul femeilor care au condus tari sau chiar imperii, cu cateva exceptii, lucrurile au mers chiar bine. Insa daca Hitler ar fi fost femeie cred ca Europa ar fi avut o soarta mai teribila. Sustin egalitatea intre sexe mai mult decat toate cunostintele pe care le am, dar poate din lipsa de cunostinte sau practica, in ce priveste politica si conflictele, femeile nu se pricep. Poate suna a misoginism dar cred ca asta e realitatea si e clar ca in anumite aspecte femeile sunt mai bune decat barbatii si viceversa, dar raman pe ideea ca femeile ar fi luat decizii teribile in ce priveste conflictele si politica, atat, probabil in alte domenii s-ar fi descurcat mai bine.
  11. Kayac

    Rutier daca conduc eu, maritim cand o sa plec in state sau Australia, in rest rutier. De cat sa mai merg cu avionul mai bine mananc sapun, stiu ca e cel mai rapid si sigur dar prefer sa conduc 10 zile decat sa merg 2 ore cu avionul.
  12. Kayac

    In clasele 1-8 top 5, de la liceu m am luat cu altele si am uitat.
  13. Da deci urmaresc Pandemic World Cup de la inceputul calificarilor, apoi grupe si acum ne aflam in 16 zecimi, cred, da asa o vrajeala in ce priveste testele efectuate acum mai greu, inainte de alegeri, cazurile erau in scadere, la alegeri totul ok, dupa alegeri jale, acum inainte de alegeri incep sa scada si dupa alegeri banuiesc ca scorurile o sa creasca. Cand in Italia erau 4-5000 de cazuri pe zi, mureau vreo 150+ oameni, cand noi avem 10k cazuri mor sub 150, mi e greu sa cred ca avem un sistem sanitar mai bun decat in Italia.
  14. Kayac

    ,,trebuie sa fie de sex opus" ca asa ai auzit la ai tai? Sau ca asta e parerea ta? nu trebuie, la ce sa fortezi un barbat sa stea cu o femeie daca nu e atras de sexul opus sau invers. ,,si sa ramai impreuna cu ea pana la sfarsitul vietii" o gandire invechita, cred ca n ai avut mai mult de 1/2 relatii si alea nu mai lungi de o luna/ doua, stai cu cineva mai mult de 2 ani si sa dea dracii de nu vrei si altceva. ,,atata timp cat esti cu cineva care iti este drag si te inelegi cu acea persoana, nu vad vreun motiv sa o parasesti din viata ta! " masina o schimbi, telefonul si inclusiv partenerul. Ok sa zicem ca dupa 60 de ani deja nu mai are rost sa schimbi partenerul, decat daca este insuportabil, dar inainte de varsta asta nu vad de ce n ai facut acest lucru daca chiar iti doresti asta.
  15. Kayac

    Bun, atunci cred ca intelegi necesitatea plasarii lor inafara atmosferei noastre, oricum noua nu ne sunt folositoare, desi de multi ani avem pace datorita lor s ar putea ca la un momentdat sa ne aduca si distrugerea daca le mai tinem mult prin preajma.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.