Jump to content

Happy Halloween B-Zone. Detalii aici

Dăm drumul ediției 9 de Miss and Mister B-Zone. Detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Rotaru Fernando

Member
 • Content Count

  3288
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

332 Impeccable

About Rotaru Fernando

 • Rank
  Cand esti sus ai prieteni! Cand esti jos, nu mai ai!
 • Birthday 07/09/1999

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Nelh
 • Skype
  Hai ca da.
 • Steam ID
  R.Fernando(Nelh)
 • Discord
  R.Fernando(Nelh)#7073
 • Instagram
  https://www.instagram.com/fernandorotaru

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bacau > Onesti > Tg.Ocna > Satu-Nou.
 • Hobbies
  Filmele.
  Fotbalul.
  Calatoriile.
  Fotografiile.

Previous Fields

 • Real name
  Fernando
 • RPG1 Nickname
  Nelh
 • RPG2 Nickname
  Nelh
 • CS 1.6 Nickname
  CS:GO: Steam name.

Recent Profile Visitors

5434 profile views
 1. Rotaru Fernando

  Propun sa începeți sa lucrați la un server de FiveM și sa lăsați SAMP-ul, înțeleg ca încasați încă bani, dar în maxim un an se duce, de ce nu începeți de pe acum sa lucrați la un proiect de viitor? Când m am lasat in 2017 de SAMP asa țin minte ca era un server de FiveM în lucru, după 3 ani încă nimic?
 2. Rotaru Fernando

  Nick: Nelh Level: 76 Vârstă (reală): 20 Sex (real): Masculin, asa m-a facut mama Vechime pe server: Sunt din 2015, deci 5 ani. Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Nelh Motivul pentru care doresc să fiu Primar: In urma cu 3 ani am fost lider la News Reporters, am ajutat playeri de nivel mic, dar nu numai cu evenimente, nu zilnice, dar faceam 1 sau 2 pe saptamana, cu diferite sume de bani. Chiar daca multi nu isi mai aduc aminte de chestiile astea, pentru ca de ce sa-si aduca aminte? Ce intenționez să fac pentru jucători: Cum am spus mai sus, o sa fac evenimente 1-2 pe saptamana. Vreau sa ajut playerii! Singurul primar pe care eu l-am prins si facea evenimente pentru jucatorii de nivel mic a fost Mark, restul erau DEGEABA, toti spuneau ca fac, ca nu stiu ce, apoi ciuciu. Vreti pe cineva care chiar sa ajute si sa se implice? Atunci eu sunt aici! Nu vreau sa scriu 50 de randuri cu nu stiu ce evenimente pe care apoi nu le voi face niciodata! Veti vedea cand o sa fiu acolo.
 3. Rotaru Fernando

  Nume: Nelh Server: RPG2 Bug: Deci cand ai un vehicul VIP, ai 3 optiuni 1.Textul. 2.Culoarea. 3.Pozitia. Doar ca cand alegi culoarea nu merge, efectiv. Trebuie sa dai "modifica textul" si sa pui acolo culoarea. Precizez ca la "Modifica culoarea" pun codul "FF0000" care este rosu.
 4. Rotaru Fernando

  Nume: Nelh Server: RPG2 Bug: Deci cand esti intr-un clan si iti da server restarting, iti creeaza alt cont, nu te conecteaza pe cel existent. Nota: Pentru cei care vor sa comenteze aiurea, pe alte servere nu este problema asta, asa ca gura, ok?
 5. Nume: Nelh Server: RPG2 Deci cand termin cursa la jobul arms dealer imi apare acest mesaj Si cred ca stiu si de ce: daca lovesti masina fix inainte sa intrii in checkpoint o sa-ti apara mesajul ala, am patit asta de 2 ori. Si acum vreo 3 ani tot aparea mesajul asta, dar atunci chiar nu stiam de ce.
 6. Rotaru Fernando

  Pai si unde e schema atunci? De ce le pot lua pe amandoua daca oricum doar una se ia in considerare?
 7. Ok, stau de vreo 10 minute si nu vad de unde pot descarca metinul:))) @Ocaust
 8. Rotaru Fernando

  Nume: Nelh Server: RPG2 La a 3-a zi la maraton e un bug, eu mi-am luat varianta pro, deci practic am dat claim la cele 2 job boost-uri, unul are 20%, celalalt 40, vine in total 60, corect? E mie in status imi apare 40. https://imgur.com/a/Cnxa3Iz @Adi007
 9. Rotaru Fernando

  Am intampinat un micut "bug", la chimist, cand iti expira acel timp, te scoate din acel interior, dar ramai cu acea cutie in mana. https://imgur.com/a/yPS9n0a
 10. Rotaru Fernando

  Nick:Nelh Level:71 Vârstă (reală):22 Sex (real):Masculin. Vechime pe server: 5 ani , cu o pauza de vreo 2 ani Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Nelh Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Poate unii ma stiti, poate unii nu, dar cat timp am fost lider News Reporters am facut evenimente, cel putin 2 pe saptamana. Ce intenționez să fac pentru jucători: -Evenimente, foarte multe evenimente.
 11. Si cand se dechide?
 12. Salut! Ce faci tinere? :)) 

  1. Show previous comments  2 more
  2. Rotaru Fernando
  3. oC ZakeNN

   oC ZakeNN

   Lasa ca e bine, ne vom vedea pe server intr-o zi :D Weekend placut! Ceau.

  4. Rotaru Fernando
 13. « WELCOME BACK »

  1. Rotaru Fernando

   Rotaru Fernando

   Ce ai spus? Ca nu știu angleza

 14. Rotaru Fernando

  Nick: Nelh si RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista) xBlondu RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari: Acum iti convine?
 15. Rotaru Fernando

  Nick: Nelh si RPG Bar (mic): https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Nelh Nick-ul celorlalti participanti (daca exista) xBlondu RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/xBlondu Alte precizari: Mulțumesc!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.