Jump to content

Rotaru Fernando

Member
  • Posts

    3290
  • Joined

  • Last visited

About Rotaru Fernando

  • Birthday 07/09/1999

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Nelh
  • Steam ID
    R.Fernando(Nelh)
  • Discord
    R.Fernando(Nelh)#7073
  • Instagram
    https://www.instagram.com/fernandorotaru

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bacau > Onesti > Satu-Nou(Pargaresti).
  • Hobbies
    Filmele.
    Fotbalul.
    Calatoriile.
    Fotografiile.

Previous Fields

  • Real name
    Fernando
  • RPG1 Nickname
    Nelh

Recent Profile Visitors

6920 profile views

Rotaru Fernando's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • 2 Consecutive Logs
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member
  • 365 Days Member
  • 1000 Days Member

Recent Badges

330

Reputation

  1. Rotaru Fernando

    Știți ce e aiurea? Când am modificat eu lista asta, acum vreo 4 ani, m-am pus și pe mine la membrii onorifici, în anul 2016 și 2017, dar se pare ca cine a fost după mine m-a șters din respect fata de mine.
  2. Rotaru Fernando

    Display Name: Nelh Doresc (Avatar/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar. Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): Vreau un font transparent Text(opțional): Vreau doar initialele R si F. Dimensiuni (opțional): Cat pentru o poza de profil Alte precizări (opțional): Vreau daca se poate ca initialele R si F sa fie suprapuse una peste alta, gen R sa tina si loc de F, nu stiu daca a-ti inteles voi.
  3. Rotaru Fernando

    Nick: Nelh Level: 76 Vârstă (reală): 20 Sex (real): Masculin, asa m-a facut mama Vechime pe server: Sunt din 2015, deci 5 ani. Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Nelh Motivul pentru care doresc să fiu Primar: In urma cu 3 ani am fost lider la News Reporters, am ajutat playeri de nivel mic, dar nu numai cu evenimente, nu zilnice, dar faceam 1 sau 2 pe saptamana, cu diferite sume de bani. Chiar daca multi nu isi mai aduc aminte de chestiile astea, pentru ca de ce sa-si aduca aminte? Ce intenționez să fac pentru jucători: Cum am spus mai sus, o sa fac evenimente 1-2 pe saptamana. Vreau sa ajut playerii! Singurul primar pe care eu l-am prins si facea evenimente pentru jucatorii de nivel mic a fost Mark, restul erau DEGEABA, toti spuneau ca fac, ca nu stiu ce, apoi ciuciu. Vreti pe cineva care chiar sa ajute si sa se implice? Atunci eu sunt aici! Nu vreau sa scriu 50 de randuri cu nu stiu ce evenimente pe care apoi nu le voi face niciodata! Veti vedea cand o sa fiu acolo.
  4. Ok, stau de vreo 10 minute si nu vad de unde pot descarca metinul:))) @Ocaust
  5. Rotaru Fernando

    Nick:Nelh Level:71 Vârstă (reală):22 Sex (real):Masculin. Vechime pe server: 5 ani , cu o pauza de vreo 2 ani Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Nelh Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Poate unii ma stiti, poate unii nu, dar cat timp am fost lider News Reporters am facut evenimente, cel putin 2 pe saptamana. Ce intenționez să fac pentru jucători: -Evenimente, foarte multe evenimente.
  6. Salut! Ce faci tinere? :)) 

    1. Show previous comments  2 more
    2. Rotaru Fernando
    3. ZakeNN

      ZakeNN

      Lasa ca e bine, ne vom vedea pe server intr-o zi :D Weekend placut! Ceau.

    4. Rotaru Fernando
  7. « WELCOME BACK »

    1. Rotaru Fernando

      Rotaru Fernando

      Ce ai spus? Ca nu știu angleza

  8. Rotaru Fernando

    Nick: Nelh si  RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista) xBlondu RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari: Acum iti convine?
  9. Rotaru Fernando

    Nick: Nelh si  RPG Bar (mic): https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Nelh Nick-ul celorlalti participanti (daca exista) xBlondu RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/xBlondu Alte precizari: Mulțumesc!
  10. Rotaru Fernando

    Nume: Nelh Recordul doborat: The veteran și The good buy. Dovezi:www.rpg2.b-zone.ro/players/faction/Nelh Alte precizari: Încă trăiesc.
  11. Rotaru Fernando

    ?????? Interesant, vad ca toți se înțeleg bine, e bine, atât va spun, lăsați va dracu de jocul asta, nu se mai merita jucat, mai bine te distrezi cu prietenii. Țipați după femei trecute de 40 de ani ca le futeti în gura, apoi aveți probleme cu politia, dar măcar te distrezi, ai ce povesti, dar când stai non stop pe joc ce amintiri ai? Nimic.
  12. Ce faci fratele meu? Te aștept News Reporters ca pe vremuri.

    1. Rotaru Fernando

      Rotaru Fernando

      Totul bine, nu cred ca o sa întru, adică nu am mai întrat pe joc de o săptămână, la tine totul bine? 

    2. MAMRETRAS

      MAMRETRAS

      Este este, dar na'. Au ramas treburi neterminate pe cand ai plecat si am zis ca vii sa ducem la capat ce am inceput :))

    3. Rotaru Fernando

      Rotaru Fernando

      Da l dracu, nu se mai merita sa joci samp, în loc sa ma distrez cu prietenii ieșind pe afara, trebuie sa stau pe samp sa fac raport

  13. Unde umblii vagabontule?

    1. Rotaru Fernando

      Rotaru Fernando

      Tot la munca, ca tot omul. Tu? 

  14. Rotaru Fernando

    Hmm, poate pentru ca, nu am o funie, trăiesc în munți, nu prea am acces la nimic.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.