Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

HERMENOTIS EGIPTEANU

Donator
  • Posts

    640
  • Joined

  • Last visited

5 Followers

About HERMENOTIS EGIPTEANU

  • Birthday 06/24/2001

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Alexandru
  • RPG Nickname
    are fp

Recent Profile Visitors

4488 profile views

HERMENOTIS EGIPTEANU's Achievements

Regular

Regular (8/14)

  • 50 Topics Rare
  • 15 Topics Rare
  • First Topic
  • 15 Posts
  • 300 Posts Rare

Recent Badges

200

Reputation

  1. Edit: problema remediata, cauza a fost un GTA instabil.
  2. Nick-ul tau:HERMENOTIS Server:rpg.b-zone.ro:7777 Descrierea bugului:La ambele mape, atunci cand te apropii de checkpoint se creeaza un lag infernal, ajungand de la 130 fps-uri pana la aproximativ 20. Lagul e considerabil mai mic cu cat sunt mai putini jucatori pe toata harta, daca sunt doar 2 nu se creeaza asa mare lag, in schimb daca sunt 5+, ajungi la 20 fps-uri cand esti destul de aproape de checkpoint si inclusiv si langa el. Screenshot(s):Nu prea ai cum sa filmezi treaba asta, din cauza fps-urilor care scad enorm foarte repede langa checkpoint, poate fi testata in schimb/confirmata de alti jucatori.
  3. pot confirma ca patesc acelasi lucru.
  4. Cf frate ❤️ 

    1. HERMENOTIS EGIPTEANU

      HERMENOTIS EGIPTEANU

      fututi dumnzei mati

    2. wdN

      wdN

      de ce ma injuri in grijania mati

    3. HERMENOTIS EGIPTEANU
  5. Cf frate ❤️ 

    1. HERMENOTIS EGIPTEANU

      HERMENOTIS EGIPTEANU

      bn frate ❤️ tu cf

  6. s a anuntat modificarea questului si in continuare apar comentarii despre cat de naspa e, trai v ar voua unii sunteti incredibil de prosti, ba da prosti rau de tot
  7. Nick:HERMENOTIS Rank:6 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate):War Motivul invoirii:Plecat. Data activitatii la care nu poti veni:17.12.2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2):2/2 Alte precizari:Fac asta de pe telefon, bafta.
  8. Nick:HERMENOTIS Rank:6 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate):War Motivul invoirii:Plecat. Data activitatii la care nu poti veni:16.12.2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari:Fac asta de pe telefon, bafta.
  9. Nick:HERMENOTIS Rank:6 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate):War Motivul invoirii:Plecat. Data activitatii la care nu poti veni:13.12.2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari:Fac asta de pe telefon, bafta.
  10. Nick: HERMENOTIS Rank: 6 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: Sunt plecat in oras. Data activitatii la care nu poti veni: 03/12/2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Succes!
  11. Nick: HERMENOTIS Rank: 6 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: Sunt in oras Data activitatii la care nu poti veni: 25/11/2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Succes!
  12. iti multumim draga domnule ca ti ai mutat resedinta pe banlist, la anu si la multi ani!

    a, btw, nu ti face prea mari sperante ca iei unban, nu conteaza ca e admin de pe 4, are sebi mai multa experienta ca alti admini de pe 2.

    1. SebSilentWannabe

      SebSilentWannabe

      Stai cuminte ma băiat cu cateii vostrii din KIA:)) 

    2. HERMENOTIS EGIPTEANU

      HERMENOTIS EGIPTEANU

      of doamne fiule, so bad ca nu s a facut fuziunea ca la awake, ca daca aici pe 2 nu i pasa nimanui de tine pe 4 nici nu mai zic :)), nici nu mai apucai ziua de azi.

  13. Nick: KAPPA_Rank: 1Motivul invoirii: Nu e acasaData warului la care nu poti veni: 30.10.2019Alte precizari: Mersi
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.