Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Rotaru Fernando

Member
  • Posts

    3290
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Rotaru Fernando

  1. Știți ce e aiurea? Când am modificat eu lista asta, acum vreo 4 ani, m-am pus și pe mine la membrii onorifici, în anul 2016 și 2017, dar se pare ca cine a fost după mine m-a șters din respect fata de mine.
  2. Display Name: Nelh Doresc (Avatar/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar. Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): Vreau un font transparent Text(opțional): Vreau doar initialele R si F. Dimensiuni (opțional): Cat pentru o poza de profil Alte precizări (opțional): Vreau daca se poate ca initialele R si F sa fie suprapuse una peste alta, gen R sa tina si loc de F, nu stiu daca a-ti inteles voi.
  3. Nick: Nelh Level: 76 Vârstă (reală): 20 Sex (real): Masculin, asa m-a facut mama Vechime pe server: Sunt din 2015, deci 5 ani. Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Nelh Motivul pentru care doresc să fiu Primar: In urma cu 3 ani am fost lider la News Reporters, am ajutat playeri de nivel mic, dar nu numai cu evenimente, nu zilnice, dar faceam 1 sau 2 pe saptamana, cu diferite sume de bani. Chiar daca multi nu isi mai aduc aminte de chestiile astea, pentru ca de ce sa-si aduca aminte? Ce intenționez să fac pentru jucători: Cum am spus mai sus, o sa fac evenimente 1-2 pe saptamana. Vreau sa ajut playerii! Singurul primar pe care eu l-am prins si facea evenimente pentru jucatorii de nivel mic a fost Mark, restul erau DEGEABA, toti spuneau ca fac, ca nu stiu ce, apoi ciuciu. Vreti pe cineva care chiar sa ajute si sa se implice? Atunci eu sunt aici! Nu vreau sa scriu 50 de randuri cu nu stiu ce evenimente pe care apoi nu le voi face niciodata! Veti vedea cand o sa fiu acolo.
  4. Ok, stau de vreo 10 minute si nu vad de unde pot descarca metinul:))) @Ocaust
  5. Nick:Nelh Level:71 Vârstă (reală):22 Sex (real):Masculin. Vechime pe server: 5 ani , cu o pauza de vreo 2 ani Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Nelh Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Poate unii ma stiti, poate unii nu, dar cat timp am fost lider News Reporters am facut evenimente, cel putin 2 pe saptamana. Ce intenționez să fac pentru jucători: -Evenimente, foarte multe evenimente.
  6. Nick: Nelh si  RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista) xBlondu RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari: Acum iti convine?
  7. Nick: Nelh si  RPG Bar (mic): https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Nelh Nick-ul celorlalti participanti (daca exista) xBlondu RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/xBlondu Alte precizari: Mulțumesc!
  8. Nume: Nelh Recordul doborat: The veteran și The good buy. Dovezi:www.rpg2.b-zone.ro/players/faction/Nelh Alte precizari: Încă trăiesc.
  9. ?????? Interesant, vad ca toți se înțeleg bine, e bine, atât va spun, lăsați va dracu de jocul asta, nu se mai merita jucat, mai bine te distrezi cu prietenii. Țipați după femei trecute de 40 de ani ca le futeti în gura, apoi aveți probleme cu politia, dar măcar te distrezi, ai ce povesti, dar când stai non stop pe joc ce amintiri ai? Nimic.
  10. Hmm, poate pentru ca, nu am o funie, trăiesc în munți, nu prea am acces la nimic.
  11. Tot samp ma? No, uite ma, exista alte pixeluri, mai bine pixelati, înțelegeți voi. Sau mai bine, lăsa ți va de tot și de toate, mergeți pe un câmp și spânzura ți va, e mai bine. Glumesc ma, lăsa ți va de jocuri, dar totuși mergeți și spanzura ți va.
  12. Vand invitatie Filelist.

    1. eB AdiTzaa

      eB AdiTzaa

      Moca sa faci pe Mosu.

    2. kricsen

      kricsen

      deja e veche frt

    3. Invision

      Invision

      O vreau gratis

  13. Uite-l ma:))))

    Admin 5, dracu, pe RPG2 in Taxi injura de toti sfintii, iar pe RPG3 admin 5, ma da-ma dracu:))))

    Tu cand te-ai apucat de 3, te-ai apucat serios, bai felicitari.

    Chiar felicitari. Ai muncit ceva pentru asta, fata de mine:)))

     

    1. Show previous comments  16 more
    2. Rotaru Fernando

      Rotaru Fernando

      Eu nu cred, sa spunem ca fiecare server o sa aiba 100 de jucatori, adica 400 in total pe toate serverele.

      Crezi ca Bobo o sa le tina deschise? Avand in vedere ca hostul costa, scripterii platiti, iar jucatori nu o sa mai doneze. 

      Eu spun de un an jumatate, cam asa sa se apuce dracu de serverul de GTA V, dar degeaba...

    3. Invision

      Invision

      Îți dai seama că nu se vor tine 4 server a câte 100 de jucători, se va face o fuziune ceva dar nu cred că va ajunge la acest nivel curând, adică minim următorii 5 ani.

    4. Rotaru Fernando

      Rotaru Fernando

      :)))de unde 5 ani, maxim 2 ani, atat.

  14. @Clara de ce tot imi dai like? De acum ce sa vorbesc? Oricum in ultima luna, cam asa modificam fara sa intreb pe cineva, oricum modificari minore, dar daca ma prindeau eram sanctionat.
  15. Bag piciorul in ele modificari, cu ce m-a ajutat asta viata reala? Cu nimic, m-am chinuit sa modific ceva ce pe mine nu ma ajuta cu absolut nimic in viata, jocul asta e stupid, mai ales daca se stresezi mult pentru el, eu dupa 2 luni de lider m-am plictisit de el, stii de ce? Daca tot eu sunt liderul factiunii, de ce nu pot face ce vreau in acea factiune? Trebuie sa cer aprobare mereu de la adminii 4. Liderul in SAMP nu e lider, ci sclav legal, fac treaba adminilor mai pe scurt. Cel mai bine o sa ai rank 5 sau 6. Mai ales ca rank 6 te doare undeva, mai verifici din cand in cat pe forum rahaturile alea de topicuri cu evidente si aia e, ca lider stai sa corectezi raportul, PM-uri, posturi, cearta de pe [/f]. Si sa mai faci si orele alea, bine nu eram multe 30 de ore, dar sa faci ore doar plimdandu-te cu masina pe harta, parca iti piere si cheful. Bine, eu raportul oricum nu-l corectam asta e clar, voi de ce credeti ca voi nu ati luat FW niciodata pentru raport incomplet? Ma durea in ....de raport, d-asta am si luat acele 2 LW-uri, pentru ca nu corectam raportul. Dar in schimb faceam altceva ce nu cred ca dupa mine a mai facut-o careva. Adica concursurile alea. Deci, practic se compensa, cine era in News Reporters in timpul ala avea libertatea sa faca ce voia in timpul live-ului. Ceder, DanielSan, Andra, Samsung rupeau pula pe live-uri, eu oric nu ma uitam la live, ori ma puneam AFK, de multe ori mi-au atras atentia adminii pe [/l] ca uite ce fac membrii tai, ma durea in pula, e un joc, distrati-va dracu. Cand faceau astia dedicatii pe [/l] cati bani nu ai facut dracu. Bine ca si eu am facut peste 10kk din donatii, ajutoarele alea pentru concursuri + amenzile care erau de 50k pentru absenta sedinta, lipseau 5, aveam deja 250k, bine oricum cu sedintele nu m-am omorat mult, pentru ca sincer nu aveam ce discuta, nu am fost un lider asa strict, da-ma dracu, stiam si eu ca e un joc. Nu eram stric pentru ca nici eu nu ma omoram pentru joc. Daca era sa ma omor pentru un joc atunci cred ca peste juma de factiune iesea cu 3/3 in 5 zile maxim la ce era pe [/f], injuraturi, jigniri. Doar odata am dat FW pentru deranj sedinta. Iar pentru injuraturi sau jigniri sanctionam doar in caz de PM. Chiar nu stiu de ce am spus astea, dar in ultimul rand LIDERUL ESTE O MARE PROSTIE, ESTI SCLAVUL ADMINILOR, corecteaza aia, asigura-te de aia, vezi ce faci cu ala, sa nu faci aia, sa faci aia, vezi sa faci orele alea, mereu cand voiam sa modific ceva, pai intreaba un admin 4. BA E FACTIUNEA MEA, MODIFIC CE VREA .....MEA. Deci cam asta inseamna liderul, o mare prostie.
  16. Numele proiectului: Tigare Descriere: Asa se face. Timp de lucru: 10 de minute. Numărul persoanelor implicate: Singurica Alte precziări: Voiam sa scriu B-Zone, dar tigarile nu mi-au ajuns. Imagine/i: Aicia se gaseste!
  17. Ce sa fac eu in News Reporters? Ii las pe altii sa se distreze pe acolo, eu nu mai am ce cauta acolo, mi-am terminat treaba in aceasta factiune. Adica mi-am terminat treaba pe SA:MP in general, intru doar asa, cand ma plictisesc de alte jocuri. Sau de filme.
  18. Bace nebuni sunteti ma, ce naiba aveti toti ma? Terminati cu astea. Faza ca voi nu stiti sa lasati de la voi deloc, pe mine ma doare-n cur daca cineva ma injura, o iau ca si cum cineva mi-a spus de bine.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.