Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Sider

Member
 • Content Count

  577
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 Excellent

About Sider

 • Rank
  Mr. Know it all

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • RPG1 Nickname
  Sider

Recent Profile Visitors

533 profile views
 1. Nick: Sider Rank: 3 Ma invoiesc la (Antrenament/Activitate): Antrenament Data activitatii pentru care vrei să te învoiești: 07/06/2020 Numar invoiri(x/y) : 1/1 Motivul: S au rupt niste fire de internet si a picat tot netul in zona mea Alte precizari: Multumesc anticipat
 2. Sider

  Putin obosit, dar ne descurcam .
 3. Sider

  Mama bai baieti, abia de maine pot sa intru si eu in forta pe samp ca m-au disperat astia de la curent. De 4 zile imi dau cu portia si nu pot sa joc deloc. Ne dam cu reveneala si facem ravagii la wanted . Cum sunteti?
 4. Sider

  Dezactiveaza Frame Limiter din setarile jocului si incearca un FPSUnlocker.
 5. Nume: SiderRang: 2Dovezi: Alte specificatii: Sanatate!
 6. Sider

  Sanatate la baieti !
 7. Nume: Sider - Link-ul catre profilul de website: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Sider - Tipul de interviu dorit: Tema aleasa - Numele celorlalți participanți (dacă există): Drujbitz. - Link-ul catre profilul de website al participanților: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Drujbitz. - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină:Bineinteles. - Alte precizări: Multumesc.
 8. Sider

  Sanatate la baieti!
 9. Sider

  Nu e rau. Foarte bine.
 10. Sider

  Eh.. incerc si eu din toate
 11. Sider

  Cred ca 200 si ceva. Am de gand sa ma duc pe la poker sa mai fac putine manevre
 12. Sider

  Lasa ca il faci pe lejereanu. Au mai rezolvat astia cu lag ceva?
 13. Sider

  Ma pun sa recuperez orele pierdute ca am avut niste treburi de facut si 3 zile abia am reusit sa joc cate 2-3 ore. Mai un wanted, mai un punish, la lejer.
 14. Sider

  Seara buna la baieti. Ce faceti?
 15. Salutare. Problema se rezolva din driveru placii video. Daca ai NVIDIA, intra in NVIDIA Control Panel, la Manage 3D Settings -> Program settings -> Alegi GTA SA -> Anisotropic Filtering il setezi pe x16. Procedeul e aseamanator si pentru AMD. Daca nu te descurci, poti sa imi lasi un PM si te ajut acolo sa nu facem spam. Bafta!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.