Jump to content

Sider

Member
 • Content Count

  561
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 Excellent

About Sider

 • Rank
  Mr. Know it all

Previous Fields

 • Real name
  Adrian
 • RPG1 Nickname
  Sider

Recent Profile Visitors

463 profile views
 1. Sider

  Nick-ul tau: SiderServer: RPG1Descrierea bugului: Am vrut sa inchiriez avion de pe Aero parasit si imi spunea ca am deja un vehicul inchiriatScreenshot(s): https://imgur.com/a/mYEZe93
 2. Nume: SiderRang: 2Dovezi: Alte specificatii: Bafta
 3. Nick: Sider Rank: 2 Ma invoiesc la (Antrenament/Activitate): Activitate Data activitatii pentru care vrei să te învoiești: 21.04.2019 Numar invoiri(x/y): 1/2 Motivul: Sunt probleme in zona mea cu internetul Alte precizări: Multumesc de intelegere
 4. Sider

  Din cate se vede in prima poza cu /mdc luasei wanted pentru Kill cop. De acolo nu mai ai drept de predare.
 5. Sider

  Salut. Am mai incercat sa filmez zilele astea deschizand inca 2 Blue crates dar mi-a picat Tahoma si mi-a dat-o direct. Cu fiecare ocazie pe care o am sa deschid iara cutie, o sa filmez si o sa raportez din nou.
 6. Sider

  Nick-ul tau: SiderServer: RPG1Descrierea bugului: Pe joc imi arata ca mai am de gasit o inima in LS, dar pe harta nu-mi mai apare niciuna. Am luat una de langa chilliad in speranta ca "s-ar lega de LS", dar nu.Screenshot(s): https://imgur.com/a/dI5Wx63 UPDATE: Daca intri la Pickup-ul pentru misiune de la OG Loc iti arata ca si cum trebuie sa colectezi o inima. Probabil aceasta este cea lipsa? : https://imgur.com/a/SS0pMqa
 7. Sider

  UP: revin din nou, aceeasi problema la cateva zile diferenta: https://imgur.com/heCgxbO rezolvati va rog
 8. Sider

  Nick-ul tau: SiderServer: RPG1Descrierea bugului: Am cumparat o cutie Blue, am fost sa o deschid, mi-a ramas sageata pe culoarea rosu (Bullet) dupa care mi s-a inchis fereastra si imi apare mesajul "Asteapta pana cand cutia actuala este deschisa" si nici masina nu am primit-oScreenshot(s): https://imgur.com/a/fwTC6ev Help
 9. Sider

  Nick-ul tau:Edge Server:RPG1(dar banuiesc ca pe toate) Descrierea bugului: Cand primesti confiscate de la un politist, primesti textul "Membrul X ti-a confiscat carnetul de sofer pentru Y hours" Screenshot(s):
 10. Sider

  1. Nume în joc: Edge 2. Vârstă: 15 ani 3. Nume(real): Marian 4. Prenume(real): Sebastian 5. Reședință: Targoviste 6. Contact (skype, facebook, etc. Nu e obligatoriu) : mail: [email protected] ♦ Steam ID: STEAM_0:0:181376120 7. Număr de ore jucate:(minimum 3): +3 8. Link gametracker(obligatoriu): http://www.gametracker.com/player/Edge/89.33.242.117:27015/ ● Am citit regulamentul. Dacă nu îndeplinesc condiția cererea îmi va fi respinsă: Da, am inteles regulamentul.
 11. Sider

  Salut. Nu este niciun bug de la server, sunt multe case asa, proprietarii caselor pun obiecte special ca sa urci prin textura. O seara perfecta!
 12. Sper ca ai ultimul driver(iti recomand GeForce Experience sa faci update la driver). Daca nici asa nu se rezolva, inseamna ca n-ai ce sa-i faci, windows 10 nu se pupa cu GTA SA si asta e situatia. O seara perfecta!
 13. Salut. Tu ai inteles exact pe dos. Tu trebuie sa faci SA RULEZE jocul pe placa video DEDICATA, nu pe cea integrata, astfel marind performanta in joc. O zi perfecta!
 14. Ce spui tu aici, e foarte adevarat. Si eu am aceeasi chestie pe laptop, am o placa video dedicata(gtx 950m) si integrated graphics din i7 6700hq. Tehnologia se numeste NVIDIA Optimus, care nu este foarte buna(scazand performanta). Insa, ca sa foloseasca jocul placa video dedicata(nu cea integrata) in cazul lui NVIDIA, trebuie sa intre in NVIDIA Control Panel-> Manage 3D Settings -> alege GTA SA si la Preffered Graphics Processor sau ceva de genul trebuie sa alegi High Power NVIDIA Graphics Processor(sper sa scriu macar cat de cat apropriat ) Asta s-ar putea sa fie solutia.
 15. Sider

  Salut. Probabil o desincronizare, puteai incerca un relog inainte sa faci un topic.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.