Jump to content

Sider

Member
  • Posts

    588
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sider

  1. Sider

    Display Name: Sider Doresc (Avatar/Avatar Discord/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Las designer-ul sa aleaga Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): Ceva cu actiune, urmariri, politie, sunt membru LSPD, cam asta ar fi centru de "inspiratie" ca sa zic asa Text(opțional): Sider si mai jos Los Santos Police Department Dimensiuni (opțional): - Alte precizări (opțional): Mersi mult!
  2. - Nume: Sider - Rank: 4 - Vreau in echipa: SWAT - Este prima data cand intru in acesta echipa: Da - Alte precizari: Pup
  3. -Nume: Sider - Linkul catre profilul de website / RPG bar: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Sider - Tipul de interviu dorit: normal - Numele celorlalți participanți (dacă există): - - Linkul catre profilul de website al participanților / RPG bar: - - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: da - Alte precizări: Nu.
  4. Sider

    Salutare. Tind sa cred ca este de la versiunea de SA-MP. Incearca link-ul oficial https://files.sa-mp.com/sa-mp-0.3.7-R4-2-install.exe . O seara buna!
  5. Salutare la toata lumea. Bines cu skin-ul nou la forum.
  6. Seara buna la colegi si spor la treaba !!
  7. Hai salutare colegi. Da @LDV.Syt. asa e . Seara faina la toata lumea si spor la rapoarte!
  8. Sider

    Putin obosit, dar ne descurcam .
  9. Sider

    Mama bai baieti, abia de maine pot sa intru si eu in forta pe samp ca m-au disperat astia de la curent. De 4 zile imi dau cu portia si nu pot sa joc deloc. Ne dam cu reveneala si facem ravagii la wanted . Cum sunteti?
  10. Nume: SiderRang: 2Dovezi: Alte specificatii: Sanatate!
  11. Sider

    Sanatate la baieti !
  12. Nume: Sider - Link-ul catre profilul de website: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Sider - Tipul de interviu dorit: Tema aleasa - Numele celorlalți participanți (dacă există): Drujbitz. - Link-ul catre profilul de website al participanților: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Drujbitz. - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină:Bineinteles. - Alte precizări: Multumesc.
  13. Sider

    Sanatate la baieti!
  14. Sider

    Nu e rau. Foarte bine.
  15. Sider

    Eh.. incerc si eu din toate
  16. Sider

    Cred ca 200 si ceva. Am de gand sa ma duc pe la poker sa mai fac putine manevre
  17. Sider

    Lasa ca il faci pe lejereanu. Au mai rezolvat astia cu lag ceva?
  18. Sider

    Ma pun sa recuperez orele pierdute ca am avut niste treburi de facut si 3 zile abia am reusit sa joc cate 2-3 ore. Mai un wanted, mai un punish, la lejer.
  19. Sider

    Seara buna la baieti. Ce faceti?
  20. Nume: SiderRang: 2Dovezi: Alte specificatii: Bafta
  21. Salot . Nu ai de unde sa ne stii, suntem un fel de "veterani" LSSI. Am fost destul timp si de repetate ori si urmeaza sa revenim(cel putin eu). Legat de ce postam, unii ne stiu, altii nu, vrem sa mai facem o caterinca, o aia, ma-ntelegi si na, chit ca o sa primim sau nu warn, e ok . Seara perfecta. valoare4man, completeaza-ma sau injura-ma daca am scris ceva aiurea . Pwpa fratele edge.
  22. Bn frt, mai bine sa ies cu 3/3 decat cu demisie . @@South IamGold aoleu, sefule, nu eu cu limba romana, io fur clientii si ma iau de aia care anunta gresit
  23. Asa e si fratele edge, nu se are cu matematica. 2+2 = 22 ; 3+8 = 5, e ok.
  24. Asa e si fratele edge, nu se are cu matematica. 2+2 = 22 ; 3+8 = 5, e ok.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.