Jump to content

Away aka Only

Member
 • Content Count

  191
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 Excellent

2 Followers

About Away aka Only

 • Rank
  Take away my internet
 • Birthday 05/09/2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Hobbies
  SAMP, Football

Previous Fields

 • Real name
  Vasile Trifu
 • RPG1 Nickname
  tiplea
 • RPG2 Nickname
  Away.Jr
 • MIX Nickname
  AwayBOMBARDIERU

Recent Profile Visitors

371 profile views
 1. Nick: Away Rank: 1 Data warurilor la care nu poți ajunge: 3.10.2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2 Motivul învoirii: Raman sa fac meditatii si ajung tarziu acasa. Alte precizări: Bafta la war
 2. Away aka Only

  O propunere foarte buna din punctul meu de vedere ar fii automatizarea warurilor. Cum este si raportul la alte factiuni ar fii frumos sa fie asa si la mafii, munca liderilor ar fii usurata tinand cont ca acum e munca de chinez la evidente, amenzi, sanctiuni etc. Sa se faca sistem de invoiri pe website, sistem de amenzi automat.
 3. Nick: Away Rank:1 Data warurilor la care nu poți ajunge: 27.09.2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana:2 Motivul învoirii: Se lucreaza la liniile electrice in zona mea pana maine la ora 4:00 Alte precizări: Bafta la war, am pus asta de pe telefon.
 4. Usor nebunilor ca am luat doua turfuri abea nu 100 🤣🤣 mai avem pana la 24
 5. Away aka Only

  Nickname: Away Data: 25.9.2019 Motivul: -5 la war Suma platita: 5k Screen-shot: https://imgur.com/a/g4q9ATrhttps://imgur.com/1UzaORNhttps://imgur.com/1UzaORNhttps://imgur.com/1UzaORN Alte precizari: amenda pentru data de 25
 6. Nick: Away Rank:1 Data warurilor la care nu poți ajunge: 26.09.2019. Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1. Motivul învoirii: O sa fiu plecat la un majorat. Alte precizări: Bafta la war!
 7. Away aka Only

  Mai bine iti deschizi tu server kelton daca tu te ocupi de tot 😂
 8. Away aka Only

  Nu este bug de la server, este de la samp pe telefon.
 9. Away aka Only

  Saracul kelton 😂
 10. Away aka Only

  Trist dar adevarat.
 11. Away aka Only

  😂😂😂
 12. Away aka Only

  Nick : Away Rank : 5 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 11.09.2019 Lipsesc din motivul: Probleme personale. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari: Bafta la war!
 13. Away aka Only

  Nick : Away Rank : 5 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 06.09.2019 Lipsesc din motivul: Ma duc sa imi fac niste analize Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2 Alte precizari: Bafta la war cu avispa!
 14. Away aka Only

  Am patit si eu asta de trei ori la rand iar dupa m-a lasat. Netul mergea perfect, pe alte servere puteam intra.
 15. Away aka Only

  Nick : Away Rank : 5 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 04.09.2019 Lipsesc din motivul: Sunt plecat cu treaba si ajung tocmai pe la 16. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari: Mersi.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.