Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Only.EGiPTEANU

Member
 • Content Count

  236
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

49 Excellent

2 Followers

About Only.EGiPTEANU

 • Rank
  I'm addicted
 • Birthday 05/09/2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Hobbies
  SAMP, Football

Previous Fields

 • Real name
  Mihaita Piticu
 • RPG1 Nickname
  Only.EGiPTEANU
 • RPG2 Nickname
  Away.Jr

Recent Profile Visitors

583 profile views
 1. Only.EGiPTEANU

  Nick : Only.EGiPTEANU Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 25.09.2020 Lipsesc din motivul: Nu sunt acasa la ora aia. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 Alte precizari: Bafta la waruri!
 2. Only.EGiPTEANU

  Nick : Only.EGiPTEANU Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 21.09.2020 Lipsesc din motivul: Sunt plecat in oras momentan, nu stiu daca ajung pana la 20,daca ajung o retrag. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Succes la war.
 3. Only.EGiPTEANU

  retrasa
 4. Only.EGiPTEANU

  Nu am inteles niciodata de ce nu lasati orele la war cum sunt si le schimbati vara.
 5. Only.EGiPTEANU

  Nick : Only.EGiPTEANU Rank : 5 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 12.06.2020 Lipsesc din motivul: Am niste probleme personale, posibil sa nu ajung. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 Alte precizari: Bafta la war.
 6. Only.EGiPTEANU

  Nick : Only.EGiPTEANU Rank : 5 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 10.06.2020 Lipsesc din motivul: Am multe de facut astazi si nici nu stiu daca ajung acasa Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Daca ajung si pot juca o anulez
 7. Only.EGiPTEANU

  Nick : Only.EGiPTEANU Rank : 4 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 05.06.2020 Lipsesc din motivul: Motive personale Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 Alte precizari: E posibil sa ajung.
 8. Only.EGiPTEANU

  retrag
 9. Only.EGiPTEANU

  Nick : Only.EGiPTEANU Rank : 4 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 2.6.2020 Lipsesc din motivul: Sunt plecat. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Bafta la war.
 10. Only.EGiPTEANU

  Nick :Only.egipteanu Rank :4 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :29.05.202 Lipsesc din motivul:Nu sunt acasa Numarul de învoiri din aceasta saptamana:2/2 Alte precizari:va descurcati si fara mine oricum
 11. Only.EGiPTEANU

  Eu am venit cu o solutie mai simpla pe care ati ignorat-o ci anume autentificarea de pe email. Adica acelasi lucru doar ca pe email ceea ce mi se pare mai ok. Sa trebuiasca sa iti confirmi email la inregistrare si sa nu te lase sa te joci pana nu o faci. Astfel scapam de conturile care intra doar sa dea cu hack (stiu ca au adminii raport dar oamenii aia deranjeaza lumea). Tot asa si la schimbarea ip-ului obisnuit sau activitati suspecte de cont cum ar fi schimbarea parolei sau a email-ului. Nu trebuia neaparat sa faceti un sistem asa complicat cand propunerea mea este mult mai accesibila si user friendly zic eu.
 12. Only.EGiPTEANU

  Nick : Only. EGiPTEANU Rank :4 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 26.05.2020 Lipsesc din motivul: Nu pot sa ajung. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:1/2 Alte precizari: Succes.
 13. Only.EGiPTEANU

  Nick-ul tau: Only.EGiPTEANUServer: rpg1Descrierea bugului: masinile de la drugs dealer si arms dealer sunt masini de factiune aparent si sunt si libere. Nu pot trage in ele si un admin zicea ca nu se poate urca in ele pt ca sunt masini de factiune desi nu sunt.Screenshot(s): aveam si eu lag dar nu are treaba cu bugul
 14. Only.EGiPTEANU

  Nick : Only.EGiPTEANU Rank: 4 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 20.05.2020 Lipsesc din motivul: Sunt plecat Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Bafta la war.
 15. Only.EGiPTEANU

  Retrag
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.