Jump to content

BadDriver aka Roberts ENBs

Member
  • Posts

    1529
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BadDriver aka Roberts ENBs

  1. Bun, trebuia sa zici asta de la inceput. RAM-ul sper ca e DDR4. Ramane ce am zis mai sus, fara RAM si HDD. Daca vrei sa faci si un mic OC ( foarte simplu de facut la Ryzen cu coolerul stock ), mai pui 100 lei si iei ceva cu chipset B350.
  2. Touch id ii zice la Apple ( sau ii zicea, daca il elimina complet ). La Android se numeste simplu senzor de amprenta iar aia e doar o iconita care iti zice ca asteapta amprenta pt deblocare. Cel mai probabil are senzorul de amprenta pe spate, senzor in ecran am vazut doar la Vivo si doar sub forma de concept, mi se pare ca n-au lansat inca ceva cu el.
  3. Nu are rost sa ia un APU daca el deja are o placa video decenta. Eu tot nu inteleg, vrei pana la urma doar CPU+Placa baza + carcasa + sursa? N-ai nevoie si de HDD si RAM? Daca ai nevoie si de ele, 1200 lei e prea putin. Nu-ti ajung banii de ceva care sa nu traga in jos placa video prea tare. Cam de atat ai nevoie pt a avea ceva cu un raport calitate-pret decent https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/3184900/
  4. Cu 920MX ai pe samp ai 101 fps-uri cu orice mod doar daca joci pe rezolutie de telefon din 2005.
  5. https://www.emag.ro/hdd-wd-blue-1tb-7200rpm-64mb-cache-sata-iii-wd10ezex/pd/E8G7KBBBM/?X-Search-Id=94e2869c5b43eaef28f9&X-Product-Id=244060&X-Search-Page=1&X-Search-Position=0&X-Search-Action=view Sa iei HDD SH e printre cele mai proaste idei. Ia HDD-ul asta, am avut mai multe pe mana iar asta a fost cel mai silentios din toate. HDD lent si scump. Daca ~200 lei ti se pare scump, inseamna ca nu-ti permiti un HDD in momentul asta. Ce e mai jos de atat are un raport calitate-pret si mai slab si iti dai singur cu sutu-n coaie asa.
  6. O mica adaugare. Data viitoare cand vei mai pune link-uri de genul ca sa castigi si tu 10 bani, vei avea topicul inchis direct si nu vei mai primi niciodata ajutor aici.
  7. Poate pt ca are 10 ani? Dar chiar si asa, placa aia video e extrem de slaba, pana sa vad ca ai E7300, credeam ca poate e chiar mai slaba decat integrata, deci n-ar trebui sa-i faca bottleneck procesorul. Mai ales ca zici ca-ti mergea mai bine pe integrata. Sunt multe cauze, un proces aiurea, hdd-ul, temperaturi...Si nu mai folosi programe third party pt a instala driverele. Le iei direct de pe site-ul producatorului.
  8. Sunt multe cauze...Probleme cu sistemul de operare ( mai ales daca te-ai jucat prin registrii de-an pulea ), probleme cu hdd-ul...Fa un test cu HDD Tune. Si arata aici ce zic datele SMART.
  9. Da, la ala ma uitam si eu. Pe piese vad ca nu poti scoate o varianta mai buna decat PC-ul ala redus. Cel putin la PC Garage, poate daca iei la rand fiecare componenta pe price.ro, salvezi 50-100 lei. Prin urmare, mai adauga putin sa iei sistemul asta, mai jos de atat arunci banii pe ceva deja foarte invechit. PC-ul asta il pot upgrada si peste 2 ani fara probleme ( asta daca AMD se tine de cuvant si pastreaza AM4 pana in 2020 ), ii iei un CPU si un GPU si vei avea un PC ca nou cand vei simti nevoia de mai mult. P.C.: Acum 4 luni ai mai cerut odata o recomandare de PC la 3000 lei. Atunci achizitia era de Craciun, acum dupa Revelion, dupa probabil in vara si tot asa. Nici acum n-o sa cumperi nimic si ne cam mananci timpul de-an boulea. Dupa ce ai niste bani stransi ( sau primiti de la parinti ), te hotarasti cat vrei sa dai si atunci ceri sfaturi, nu cu 40 de ani inainte.
  10. X 845 va trage putin 1050ti-ul in jos, in functie de joc. Nu o recomand totusi, cand va schimba placa video, va trebui sa schimbe tot sistemul.
  11. E vorba de PC slab in banii aia. Ce ai pus tu are un I5 aparut acum 4 ani jumate si o placa video aparuta acum 3 ani jumate ( care era slaba si nou nouta ). Iar cand zici cate fps-uri ai intr-un joc, trebuie sa specifici si rezolutia si detaliile deoarece unii se pot multumi sa joace un joc pe low, altii nu.
  12. Nu ai cum sa ai temperaturile alea in full load, m-as mira cu componentele alea sa ai un sistem de racire care sa coste cat tot PC-ul ala sa-ti tina asa temperaturi. Trebuie sa lasi un program gen HWMonitor sa mearga in timp ce te joci si tu te uiti la temperatura maxima. Mai poti avea si un program care mananca de-an pulea resurse. Sau HDD-ul cu probleme, aici treuie sa-l scanezi cu HDD Tune.
  13. N-ai nimic de pierdut. Recomand sa folosesti stick, e mult mai rapid. Si ia imaginea de pe site-ul Microsoft. Ca o activezi dupa cu licenta cumparata sau prin alte metode, e treaba ta ( dar nu cere suport daca nu-ti iese prin celalalte metode ), insa macar stii ca ai o imagine curata de Windows.
  14. Probabil DVD-ul e zgariat si nu mai citeste cum trebuie. Si da, conteaza daca e piratat pentru ca pot aparea n probleme din cauza asta.
  15. Esti sigur ca CD-ul este bootabil? Ai mai bootat vreodata de pe el? Daca da, atunci cand pornesti PC-ul, apasa excesiv F11 pt a intra in boot menu si selecteaza unitatea optica.
  16. Renunta 2 zile la fumat si ia asta. Sirtec e producatorul care face cele mai bune surse ieftine. https://www.pcgarage.ro/surse/sirtec-high-power/element-bronze-ii-600w/ https://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/gigabyte/ga-78lmt-s2/
  17. Mai postati voi multe d'astea inutile doar de dragul de a posta...O sa primiti puncte bonus iar la 10 puncte va strangem mana si va dam un sut in...spre directia de iesire.
  18. Vrei setup ca in poza, mai trebuie sa adaugi macar dublu. Altfel va iesi o "labuta" care arata frumos, dar e varza. 3000 lei nu sunt bani de pretentii dpdv al aspectului. Iar cum achizitia se va face de craciun, topicul se va inchide. Prostie mai mare nu am citit in viata mea.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.