Luna Decembrie aduce pe serverele RPG Advent Calendar. Detalii aici.

 Anunt despre rapoarte de activitate, reguli sublideri, waruri sarbatori, legalizare moduri. Cititi aici.

Welcome to B-Zone Community

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

BadDriver aka Roberts ENBs

Moderator: PC
 • Content count

  1480
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

BadDriver aka Roberts ENBs last won the day on March 1

BadDriver aka Roberts ENBs had the most liked content!

Community Reputation

770 Fantastic

About BadDriver aka Roberts ENBs

 • Rank
  Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal...
 • Birthday 07/24/98

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Eindhoven

Previous Fields

 • Real name
  Robert

Recent Profile Visitors

9927 profile views
 1. Dupa ce PC-ul asta a fost pierdut intr-un accident de masina, urmatorul e asta, sper sa reziste mai mult de un an jumate. Monitor: LG UM68-P IPS 2560x1080 29 Inch Ultra-Wide, FreeSync 28-80Hz ( cu OC, default e 40-75Hz ) CPU: I5 8600K 5Ghz OC Cooler: Be Quiet! Dark Rock 3 135mm Placa de baza: Asrock Z370 Extreme 4 RAM: 16GB DDR4 3000Mhz TeamGroup Night Hawk RGB GPU: AMD RX 580 8GB Sapphire Nitro+ SSD: 1TB SandDisk x400 Sursa: Seasonic Focus Plus Gold 650W Carcasa: Phanteks P400S TG - 4x fans 140mm, 1x fan 120mm
 2. Esti sigur ca CD-ul este bootabil? Ai mai bootat vreodata de pe el? Daca da, atunci cand pornesti PC-ul, apasa excesiv F11 pt a intra in boot menu si selecteaza unitatea optica.
 3. Renunta 2 zile la fumat si ia asta. Sirtec e producatorul care face cele mai bune surse ieftine. https://www.pcgarage.ro/surse/sirtec-high-power/element-bronze-ii-600w/ https://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/gigabyte/ga-78lmt-s2/
 4. Pt ce mai postati daca uitati de topic?
 5. lol. Uita prostia asta. N-ai mai reveit, inchidem
 6. Offside
 7. Ca se jucau toti putoii care nu primesc bani de la parinti pentru un joc? E mai bine asa.
 8. Mai postati voi multe d'astea inutile doar de dragul de a posta...O sa primiti puncte bonus iar la 10 puncte va strangem mana si va dam un sut in...spre directia de iesire.
 9. Vrei setup ca in poza, mai trebuie sa adaugi macar dublu. Altfel va iesi o "labuta" care arata frumos, dar e varza. 3000 lei nu sunt bani de pretentii dpdv al aspectului. Iar cum achizitia se va face de craciun, topicul se va inchide. Prostie mai mare nu am citit in viata mea.
 10. O mizerie inutila, citeste regulamentul.
 11. Si eu ce ti-am spus acum cateva zile?
 12. Nu e niciun comentariu aiurea, voi sunteti cei care postati doar de dragul de a strange posturi, fara sa aduceti niciun argument plauzibil afirmatiilor spuse. Pentru a lua telefonul ala "gratis", trebuie sa faci abonament de 13 euro pe 24 de luni. Iar in astia 13 euro, ai 2gb de internet, pe care ii consumi intr-o zi cu youtube si cu waze. Apropo, cu "stai parcat acolo in banca ta" te poti exprima doar persoanelor ce iti sunt inferioare, e gresita expresia in contextul asta. Ti-am demonstrat si in trecut de ce.
 13. Prietene, vezi ca nu suntem prieteni. Daca tu crezi ca primesti telefoul gratis la abonament, asta e. Telefonul este inclus in pretul abonamentului, deci este normal sa vorbim despre pretul intreg.
 14. 120 euro pt 1.5gb ram, un rahat de Mediatek, 2400mah si tu zici ca are cel mai bun raport calitate / pret? Ia uite, la pret asemanator https://www.quickmobile.ro/telefoane/telefoane-mobile/xiaomi-redmi-4x-dual-sim-16gb-lte-4g-negru-158611 2gb ram, baterie de 4100mah, snapdragon 435, carcasa metalica, senzor amprenta. Si macar stii ca iei de la un brand chinezesc de calitate, care a fost locul 3 in lume la vanzari iar acum inca e in top 5.
 15. Cand postezi aici, aduci si argumente afirmatiilor tale. Iti reamintesc ca este o arie tehnica, nu o arie de barfa si prosteala, unde toata lumea face posturi doar de dragul de a le face. Auzi, "buget acceptabil"...Buget "acceptabil" poate sa insemne pentru mine 5000 lei iar pentru tine 50 lei,n-are nicio relevanta. Iti recomand sa nu mai postezi vreodata in aria aceasta, de cate ori ai postat, ai fost pe langa. De acum incolo iti voi sterge postarile facute aiurea.