Jump to content

SWRRSS

Member
  • Posts

    997
  • Joined

  • Last visited

8 Followers

Recent Profile Visitors

3410 profile views

SWRRSS's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

96

Reputation

  1. SWRRSS

    @zL L U C A Z Au puterea necesara de a face schimbari dar dupa fapta si rasplata. nu am mari asteptari de la ei
  2. Nick: POPESKU Rank: 1 Motivul invoirii: nu sunt acasa Data: 13 01 21 Numarul de invoiri din aceasta saptamana: 2/2 Alte precizari: .
  3. Nick: POPESKU Rank: 1 Motivul invoirii: nu sunt acasa Data: 12 01 21 Numarul de invoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: .
  4. SWRRSS

    Exagerezi grav. Codreanu nu a fost cap de biserica, ca sa-ti raspund.
  5. SWRRSS

    chiar ma asteptam la un asemenea mesaj. Nu ma atasez de multe chestiuni printre care si cea religioasa.
  6. SWRRSS

    Nick: POPESKU Level: 75 Vârstă (reală): 18 ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: Pe acest cont am 4 ani. Dar in total am 6 ani de activitate pe aceasta comunitate. Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/popesku Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa ajung Primarul acestui server deoarece vreau sa ajut playerii incepatori, sa le ofer sprijin Vreau sa mai zic ca aceasta functie este foarte importanta, diferita de restul ce o face speciala. Ce intentionez sa fac pentru jucatori. -Evenimente zilnice cu premii. -Activitati distractive nu neaparat cu banii deoarece doresc sa ma apropii mai mult de toti jucatori si doresc sa ne distram impreuna. Pe langa toate acestea vor urma multe altele. Fapte, nu vorbe.
  7. SWRRSS

    Faci prea mult circ. Nu neaparat trebuie sa faci legatura dintre valorile morale si religia. Sunt ateu, nu prea vad vreo legatura cu primaria si cu subiectul dat.
  8. SWRRSS

    Numele tău: POPESKUPoziţia ta: nuArgumentul 1: degradare a bunelor valori morale.Argumentul 2: depravare.Alte precizări:
  9. SWRRSS

    Nick: POPESKU.REMEMBER Level: 75 Vârstă (reală): 18 ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: Pe acest cont am 4 ani. Dar in total am 6 ani de activitate pe aceasta comunitate. Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/popesku.remember Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa ajung Primarul acestui server deoarece vreau sa ajut playerii incepatori, sa le ofer sprijin Vreau sa mai zic ca aceasta functie este foarte importanta, diferita de restul ce o face speciala. Ce intentionez sa fac pentru jucatori. -Evenimente zilnice cu premii. -Activitati distractive nu neaparat cu banii deoarece doresc sa ma apropii mai mult de toti jucatori si doresc sa ne distram impreuna. Pe langa toate acestea vor urma multe altele. Fapte, nu vorbe.
  10. SWRRSS

    Nick: POPESKU Level: 73 Vârstă (reală): 18 ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: Pe acest cont am 4 ani. Dar in total am 6 ani de activitate pe aceasta comunitate. Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/popesku Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Doresc sa ajung Primar-ul acestui server deoarece vreau sa ajut playerii incepatori, sa le ofer sprijin oricand si la orice ora. Vreau sa mai zic ca aceasta functie este foarte speciala aleganduse un singur detinator in fiecare luna, este foarte diferita de restul factiuniilor cea ce o face speciala. Ce intentionez sa fac pentru jucatori. -Evenimente zilnice cu premii. -Activitati distractive nu neaparat cu banii deoarece doresc sa ma apropii mai mult de toti jucatori si doresc sa ne distram impreuna. Pe langa toate acestea vor urma multe altele. Fapte, nu vorbe.
  11. SWRRSS

    Nick: _TERR_ Rank: 2 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): war Motivul invoirii: nu sunt acasa Data activitatii la care nu poti veni: 10 07 2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari: bafta
  12. SWRRSS

    Nick: _TERR_ Rank: 1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): war Motivul invoirii: nu sunt acasa Data activitatii la care nu poti veni: 09 07 2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: bafta
  13. SWRRSS

    @eB L U C A Z ELEFANTUL KIA @RW VuzzyKIA
  14. SWRRSS

    Nick: _TerR_ Rank: 1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): war Motivul invoirii: nu voi fi acasa/ Data activitatii la care nu poti veni: 03 07 2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: bafta
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.