Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

RaduFCSB

Member
 • Content Count

  512
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

77 Impressive

6 Followers

About RaduFCSB

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 03/09/2000

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Radu Sebi
 • RPG2 Nickname
  Radu_39

Recent Profile Visitors

2449 profile views
 1. RaduFCSB

  Ce poti cere de la o comunitate care se autodistruge de un an in coace? Cand playerii sunt tratai ca niste rahaturi, cand oamenii care au incercar sa faca ceva pe aceasta comunitate cat de curat au putut, sa fie tratati jalnic, nu ai ce da ceri, n ai bagat destul in plic colega Ce sa faci, vorbele nu si mai au rostul, update urile facute in ultima vreme sunt dovada clara ca s a gresir grav undeva, dovada fiind si numarul insuportabil de mare de pe server
 2. RaduFCSB

  Salutare si bafta tuturor astora care mai reprezinta clanul, care mai au o vechime aici, nu celor care au intrat cu o aplicatia la care s a votat 10 minute sau ceva de genul. In cazul meu se pare ca s a aplicat ori regula ne scrisa pe care o are acest clan, ori imposibilitatea de a iti da seama care numar e mai mare, clanul era mult mai sus cand Patronul in sine se ocupa de clan. Ca tot veni vorba, Cristiane, iti mai amintesti ce ne ai spus mie si lui Laky cand am luat r5? A da, eu imi amintesc "V am dat r5 ca nu mai aveam, ca nu meritati" prietene, Laky a avut rank5 peste tot iar eu am avut o mica functie de lider, cu ce nu meritam? Ca n am alergat dupa functiile de sublider? Si sa nu mi vii sa mi spui ca Patronu te a rugat sa ai grija de clan ca stiu toata povestea Mare dreptate a avut Laky cu ce ti a spus azi pe joc. Rau imi pare ca dupa un an si 4 luni in clan am ajuns sa plec in asa hal. Succes veteranilor
 3. Nick: Radu_39 Data: 21.10.2017 Am dat test cu (bara RPG): Desfăşurare: 3/3 Teoretic. Rezultat: Respins. Alte precizări: -
 4. Nick: Radu_39 Data: 12.10.2017 Am dat test cu (bara RPG): Desfăşurare: 3/3 Teoretic Rezultat: Respins. Alte precizări: Nema.
 5. Nick: Radu_39 Data: 28.09.2017 Am dat test cu (bara RPG): Desfăşurare: 1.5/3 Teoretic. 0/4 Practic Rezultat: Admis. Alte precizări: Welcome.
 6. @HanksFie sa fie acceptata cu toate ca e sambata la ora 20 seara sedinta. @MirceaThb Cerere acceptata. @Anvire Cerere acceptata. @Maxximusss Cerere acceptata, La multi ani. @BRZL ShaGy aka NaPoleoN Cerere acceptata. Distractie placuta. @NeymarOwn si Arrow Cerere respinsa, completeaza o cerere de inactivitate corespunzator, nu cum e completata cea de mai sus.
 7. RaduFCSB

  @D4rk Mult succes in noul clan. LORD nu o sa mai fie la fel fara tine, sper sa dobori in noul clan recordul de zile pe care il aveai aici si sa impui respect si acolo. Am observat si eu ca in ultima vreme niste no-name au inceput sa-si dea aere de mari jucatori da csf, fiecare cu ce poate, unii cu fapte, altii cu vorbe. Cel mai bine ar fii ca ei sa se simta si sa foloseasca comanda /clanresign. RESPECT ituneric nab, vii la Cv si dai sucul promis, o aduci si pe Deni Multa bafta nabe.
 8. @CBN D a n i BD Azi e una din zilele fericite in care poarta
 9. @Raduku1sB4ck Esti pe Bines ma Poti face si o donatie la seiful factiunii, banuiesc ca @CR10 ar fii foarte bucuros!
 10. RaduFCSB

  @H a n k s Felicitari. esti scutit de raport. ( Data viitoare nu mai pune de 3 ori o singura poza, ordoneaza-le sa fie mai usor de verificat )
 11. Nick: Radu_39 Data: 27.08.2017 Am dat test cu (bara RPG): Desfăşurare: 0/3 Teoretic, 0/4 Practic Rezultat: Admis. Alte precizări: Felicitari. Nick: Radu_39 Data: 28.08.2017 Am dat test cu (bara RPG): Desfăşurare: 1/3 Teoretic, 0/4 Practic Rezultat: Admis. Alte precizări: Felicitari. Nick: Radu_39 Data: 29.08.2017 Am dat test cu (bara RPG): Desfăşurare: 1/3 Teoretic, 2/4 Practic Rezultat: Admis. Alte precizări: Felicitari.
 12. RaduFCSB

  Pentru misiunea de saptamana aceasta trebuie sa faceti poze cu: - 6 Fosti admini. - 5 Fosti helperi. ( Retrasi, nu actuali admini ) - 4 Fosti lideri. Este descalificat cel care: - Editeaza pozele. - Pozele nu corespund cu cerintele de mai sus si de aici. - Data nu este cea de acum sau de pste cateva zile. - Nu are pozele postate pe imgur. Cel care va reusii sa posteze primul misiunea are raport optional aceasta saptamana. Succes.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.