Jump to content

Ediția IV din Miss & Mister B-Zone a început. Înscrieri aici
Summer Wars. Detalii aici

Victory Alexxandru

Member
 • Content Count

  263
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

61 Impressive

1 Follower

About Victory Alexxandru

 • Rank
  I'm addicted
 • Birthday 02/24/1999

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Alex
 • RPG1 Nickname
  Alexxandru
 • MIX Nickname
  -

Recent Profile Visitors

319 profile views
 1. Victory Alexxandru

  Temele nu le faceam nici in liceu, tu crezi ca fac la facultate?
 2. Victory Alexxandru

  asa ii cand dormi prin canale, dormi sa-ti tina de foame
 3. Victory Alexxandru

  Ce rai, deja imi este frica
 4. Victory Alexxandru

  iar te crezi destept zeko?
 5. 1234 ai pm

  1. Victory Alexxandru

   Victory Alexxandru

   poate vrei sa postez aici filmarea de cand goleai parcarea de la bank ls

  2. North Kyo

   North Kyo

   =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))TeRogNuFaceAsta)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 6. Victory Alexxandru

  Nume: Alexxandru - Numele celui reclamat: HashXD - Levelul celui reclamat: 6 - Bara RPG a reclamatului (cea mică): - Motiv: DM aiurea - Dovezi: https://imgur.com/a/lNvGxzy - Alte precizări: /ftalkpower 3
 7. Victory Alexxandru

  AAA, dar pe tine de ce te-a lăsat stăpânul acasa?
 8. Victory Alexxandru

  Prostule, nu a zis nimeni nimic te tine, nu tre sa dai tu explicații pentru eileen și cățeii ei. Nu mai fii prost te rog ca de obicei ms.(si nu te da cu aia), ca din câte vezi domnișoara aici de fata isi cauta căței noi.
 9. Victory Alexxandru

  Foarte bine ma bucur ca măcar atâta știi. Sy tu myay kerut mie sati explic asta an făcut. Baftalones. Chemați katelul Cristi sa comenteze ceva pliz, mie d0r de iel
 10. Victory Alexxandru

  Pai da. Am citi cu mare placere ce ai scris. Ca și la bac, fiecare are comentariul lui, fiecare are opinia lui. Eileen te rog sa îți potolești cățeii, ca dacă ii puneam sa explice ceva dintr o carte sigur îmi ziceau ca nu știu sa leg doua cuvinte sau sa scriu :)))
 11. Victory Alexxandru

  OK, în primul rand sa iti zic cine a fost Mircea Eliade, un scriitor, ca ma aștept sa nu știi cine a fost. Citatul l-am cules dintr o carte scrisa de el când învățăm pentru bac. Ce înseamnă? Dintr un citat fiecare înțelege ceva, depinde de gândire. Eu as zice ca el prin acest citat vrea sa zică ca toată experienta lui a fost culeasa prin joc, cu zâmbetul pe buze, la fel ca un copil, pentru joaca ne face întotdeauna sa zambim și sa fim mai veseli(ceea ce voi probabil nu știți ca nu aveți prieteni cu care sa va jucati) . Adică el numește cariera lui dacă pot sa zic asa un joc sau ca a fost ajutat de joacă sa aprofundeze. El s-a folosit de joc, pentru a fii întotdeauna cu zâmbetul pe buze când face ceea ce face. Ne îndeamnă ca întotdeauna sa ne jucam, sa fim cu zâmbetul pe buze pentru ca doar asa putem face ce ne place și desigur sa acumulam experienta. Dacă tu ai alta părere despre citat e treaba ta. Asta e părerea mea sincera, nu sunt eu un filosof sau ceva..
 12. Victory Alexxandru

  Ce ziceam. Da, am scris cu un i și îmi asum, dacă erați deștepți poate veneati cu alte argumente, dar nu va duce capul. Deșteptul ala de meridional, a rămas și el blocat pe o fraza. :)))) Sunteți ca berbecii. Vai de steaua voastră. Ieșiți dracu afara din casa și socializati cu lumea. Disperartilor.
 13. Victory Alexxandru

  Cataa, nu te ai obisnuit? Astia cand nu au argumente numa asta zic, ca nu stii sa scri. Uita-te la ultimele lor replici. Din 4 replici 5 sunt cu "Nu stie sa scrie, nu stie sa lege doua cuvinte" Nu ii duce capul mai mult
 14. Victory Alexxandru

  Calm, spre deosebire de tine, ma duce destul. Prefer sa nu ma cert cu injositi ca tine sau ca amicii tai.
 15. Victory Alexxandru

  Maty, insfarsit! Asteptam de la tine asta. Ne-am saturat si noi, cam toata factiunea sa stam cu astia 3-4 cati is, adunatura asta de nimicuri. Nu am vrut sa jignesc dar cu astia altcumva nu se poate. Nu ne putem pune cu pupincurista serverului, cu cel mai mare lider NR si cu unu care isi pune poza cu un baiat, pentru bataie de joc. Iesiti afara, leprele societatii.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.