Jump to content

Advent Calendar începe din 1 Decembrie, detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

frica

Member
 • Content Count

  428
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

frica last won the day on April 27 2019

frica had the most liked content!

Community Reputation

503 Fantastic

About frica

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday March 31

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Iasi

Previous Fields

 • RPG1 Nickname
  frica

Contact Methods

 • Steam ID
  https://steamcommunity.com/id/fricuta/
 • Discord
  frica#3335
 • Instagram
  https://www.instagram.com/fricuta/

Recent Profile Visitors

5087 profile views
 1. frica

  Nick : frica Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 29/09/2021 Lipsesc din motivul: probleme grave cu internetul Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: incerc de 4 ore sa fac invoirea si nu merge, nu inteleg daca este problema de la b-zone sau de la netul meu.
 2. frica

  Nick : frica Rank :1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :22.09.2021 Lipsesc din motivul: am probleme personale Numarul de învoiri din aceasta saptamana:2/2 Alte precizari: nu
 3. frica

  Nick : frica Rank :1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :21.09.2021 Lipsesc din motivul: am probleme personale Numarul de învoiri din aceasta saptamana:1/2 Alte precizari:-
 4. frica

  Doresc sa iti zic niste propuneri la care m-am gandit de mult timp si ar ajuta. Asa cum sunt achievementurile legate de a primi wanted ( Chase Master / The Sly Fox / The Most Wanted / The Wanted etc ) , ar trebui sa se faca si niste achievementuri legate de alte factiuni, de exemplu " Primeste heal de 100 ori de la paramedici " sau " Calatoreste de 100 ori cu un taxi " sau " Treci cu succes 50 de teste de la un instructor " etc. Acele acvhievementuri care sunt legate de wanted ajuta pe cei din departamente sa isi completeze raportul, aceste achivementuri sugerate de mine sunt ca sa ajute pe cei din factiunile pasnice sa isi completeze raportul. Sper sa iei in considerare sugestia mea pentru ca nu am mai vazut nicaieri ceva de genul. In momentul in care esti dintr-un departament si te omoara o persoana cu no drept ( de exemplu un robber ), sa te dea la hq, nu la casa. Eu cat timp am fost in PD am abuzat cat de mult am putut de asta ( De exemplu ajungeam la rob in Bayside si dadeam rent, apoi cand muream ma respawnam fix la 100-200 m si le dadeam fail 100% ) Sa se refaca sistemul de /frisk, adica sa fie "putin" mai real, nu doar sa vina la tine si sa "te controleze" in secunda 2. O idee ar fi sa te someze si sa fii nevoit sa dai /handsup ca sa functioneze comanda /frisk, exact ca la /cuff in jail. Sa se puna cateva masini de civili la unele joburi ca sa ajute jucatorii noi care inca nu au masina personala si "muncesc din greu" pentru una, de exemplu la noul job fish ar merge cateva masini. Sa se imparta joburile pe toate orasele ca sa populam si SF-ul, de exemplu Busdriver, Trucker, etc. Sa se mute toate lucrurile legate se joc pe rpg.b-zone.ro, de exemplu invoirile. Sa se refaca sistemul de VIP pe masini, sa nu fie doar un simplu text care poate fi modificat, si sistemul de carcolor, sa se poata scrie codul culorii, nu sa dam de sageata pana facem muschi la deget. Sa se schimbe sistemul de rank-up, sa nu conteze doar zilele ci si implicarea in factiune. ( de exemplu care este diferenta dintre mine si o persoana care intra odata la doua saptamani si face raportul + raportul recuperat si iese imediat? ) Sa se implementeze comanda /duty in fiecare factiune si sa fii obligat in momentul in care esti on-duty sa porti skinurile factiunii. ( nu doar la departamente sa fie asa, in viata reala nu doar politistii au uniforma la munca, au si mecanicii si medicii, etc. ) Sa se creeze niste insigne noi cum sunt alea de "Helper 1, Helper 2, Admin 1, Lider de factiune, Lider de clan" De exemplu la un anumit numar se ore, sau nivel, vechime etc.
 5. mai traiti domnule mocancea

 6. Abia asteptam sa vina decembrie sa pot sa-mi pun contul pe sleep ca sa castig ceva, poate, poate! Frumos.
 7. Nick: Kyo Level: 60 Vârstă (reală): 17 Sex (real): Masculin Vechime pe server: 18.03.2016 RPG profil LinK: click Ai mai avut aceasta functie?: Nu Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa fiu primarul acestui server deoarece sunt foarte activ si doresc sa fac multe evenimente pentru jucatori. Ce intenționez să fac pentru jucători: Nu voi enumera 1000 de lucruri mai jos, dar voi spune cateva interesante pentru a nu va plictisi. 1. Taxa la 1$, nu am de ce sa o pun mai scump. 2. Evenimente speciale ( Masini, clan, bani ). 3. Evenimente fulger. Etc.
 8. Nu arunc cu pietre, voiam sa fac un bine
 9. Inteleg ca ai facut rost de cont in hitmen, dar recomandat este sa citesti macar de 2-3 ori regulamentul ala ca nu dureaza mai mult de 10 minute, sincer.
 10. frica

  Arata super! Mai astept.
 11. frica

  Mersi frumos, mai astept.
 12. frica

  Mersi, mai astept.
 13. frica

  Display Name: Kyo Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Nu am facut. Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Ceva asemanator cu avatarul pe care il am eu. Tema (În caz că nu există o imagine): Sa fie ceva intunecat, cu fundal negru de preferat Text: Numele meu, "Kyo" Dimensiuni: Cat pentru un avatar Alte precizări: De preferat sa fie GIF, arata mai bine. Multumesc anticipat pentru orice creatie, ofer +1 la toti.
 14. frica

  Ai primit primul tau punct de reputatie de la mine, strange cat mai multe ca sa "fii jmeker" bine ai venit
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.