Jump to content

Advent Calendar a început, detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

South VSN

Member
 • Content Count

  493
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 Excellent

5 Followers

About South VSN

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 06/02/2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti.
 • Hobbies
  Girls ;)

Contact Methods

 • Skype
  alexvisan05

Previous Fields

 • Real name
  Alex
 • RPG1 Nickname
  AlexVSN

Recent Profile Visitors

1167 profile views
 1. wa, mai schimba si tu poza ca o ai de ani de zile :)) 

 2. Nickname:alexvsn Rank:4 Level:135 Motivul pentru care nu pot ajunge la şedinţă / activitate: am treaba la orele alea Alte precizări:succes!
 3. Nickname:alexvsn Rank:3 Level:135 Motivul pentru care nu pot ajunge la şedinţă / activitate: am o problema cu hardurile, nu mi le recunoaste pc-ul si nu pot intra pe joc, incerc sa o rezolv dar nu stiu sigur daca pot pana diseara. Alte precizări: daca rezolv si intru o anulez, bafta
 4. Nickname:AlexVSN Rank:2 Level:135 Motivul pentru care nu pot ajunge la şedinţă / activitate: sunt plecat. Alte precizări: succes la activitate, dragilor!
 5. Nickname:AlexVSN Rank:3 Dată Ședință / Activitate:12.09.2021 Motivul învoirii: Am o cumetrie diseara si nu pot intra. Numarul de invoiri pe luna curenta(x/2):1/2 Alte precizări:Succes!
 6. VSN, cf

  1. South VSN

   South VSN

   raport in taxi tu cf

    

  2. South lamporo

   South lamporo

   raport helper, tu cf

 7. Nickname: AlexVSN Rank:1 Dată Ședință / Activitate: Activitate 25.07.2021 Motivul învoirii: O sa am putina treaba si nu stiu daca ajung, daca ajung retrag. Numarul de invoiri pe luna curenta(x/2):1/2 Alte precizări: Succes si distractie placuta!
 8. Noroc, deschide putin PM urile ms

 9. Nick:alexvsn Rank:4 Ma invoiesc la (Antrenament/Activitate):activitate Data activitatii pentru care vrei să te învoiești:24.01.2021 Numar invoiri(x/y) : 2/2 Motivul: mi s a stricat ceva la masina si ma duc azi sa o fac si n am cum sa intru Alte precizări:succes si mersi
 10. Nick:AlexVSN Rank:4 Ma invoiesc la (Antrenament/Activitate):Antrenament Data activitatii pentru care vrei să te învoiești:3.01.2021 Numar invoiri(x/y) : 1/2 Motivul: Probabil mai fac ceva pentru munca si e posibil sa uit de el, o pun sa fie. Alte precizări: Succes!
 11. South VSN

  Nickname-ul tău:AlexVSN Rank:3 Nickname-ul celui reclamat:Nicolae069 Bara RPG a celui reclamat: Motiv: Injurii multiple O scurta descriere a situatiei: Dupa ce l-am somat a inceput cu injurii precum 'sa va iau neamu-n ...., sa va dau ....' etc Dovada: PM Alte precizări: -
 12. South VSN

  ce perioada nene ca io ies si acu afara
 13. South VSN

  perf pe tn special
 14. South VSN

  va astept pe afara te astept pe afr
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.