Jump to content

Psk

Member
 • Content Count

  795
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1075 Legendary

About Psk

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 05/17/1996

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Alexandria

Previous Fields

 • Real name
  Cristi
 • RPG1 Nickname
  Psk_Alexandria

Recent Profile Visitors

7802 profile views
 1. Psk

  XX https://postimg.cc/gallery/1m5a5ogi6/23e66f15/
 2. Psk

  X https://postimg.cc/gallery/2yr7h6clq/87328a90/
 3. Psk

 4. Portofoliu: www.forum.b-zone.ro/topic/339397-portofoliu-psk/?page=8

 5. Psk

  Cereri (150x250):
 6. Psk

  X https://postimg.cc/gallery/lh43l0we/85f6624d/
 7. Psk

  X https://postimg.cc/gallery/2myc6hvhq/a2271486/
 8. Psk

  X https://postimg.cc/gallery/xscx417y/a993f193/
 9. Psk

  Poate îți place și fără text.
 10. Psk

  Folosesc jpg-ul de ani buni, acum o să folosesc png-ul. Se pare că este de la jpg ... Ceva de genul, nu mă pasionează blur-ul (îl folosesc în cantități mici) și nu sharpen-ul este problema aici (nu la efecte m-am referit). Edit: Nu vă pot arăta diferențele. Nu am cu ce să le fotografiez și sunt prea mari pentru a le încărca pe site-uri (PNG). Vedeți ceva diferit în aceste avatare? Sub ochi și buze, pe acea zonă neagră, se văd acele puncte/pete albe? JPG: și PNG:
 11. Psk

  Momentan sunt acasă și nu am PS-ul instalat aici. Mâine ajung la București și o să încerc, aplic ceea ce mi-ați spus. Le salvez în format .jpg de ani buni, dar nu am mai avut această problemă până acum ceva timp. Revin cu edit mâine seară. Sper să nu-mi fie închis topicul până atunci. Mulțumesc!
 12. Nume: Psk. Program: Photoshop CS6. Problema: Nici nu știu de unde să încep sau cum naiba să descriu această problemă. Avatarele se văd super bine în Photoshop sau în pc, iar apoi își pierd din claritate (devin pixelate, apar niște puncte/pete albe în zonele negre ale avatarelor) după ce le urc pe imgur sau postimage. Faza e că imgur este pixelat și aiurea de la început (imediat cum încarc imaginea), iar postimage se pierde după ce postez avatarul pe forum (la încărcare este identic cu PS-ul și PC-ul), ajunge aproape la egalitate cu imgur. Care să fie problema sau cum o pot rezolva? Normal nu cred că este de la PS sau PC. Imagine: Așa fac avatarele: i.imgur.com/lfAQLRT.jpg și așa le salvez: i.imgur.com/aKhp22D.png. Este ceva greșit? PS: Nu știu să pun link-urile în spoiler sau în ce se pun pentru a nu se mai deschide singure în postări. Alte precizări: O seară plăcută! Edit: O să-mi pun avatarul mai jos (primul: imgur și al doilea: postimage), vreau să văd dacă s-a rezolvat problema sau dacă încă face figuri. --- Aceeași problemă.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.