Jump to content

Bart CAMiLA ORASULUi

Member
 • Content Count

  249
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Bart CAMiLA ORASULUi

 • Rank
  I'm addicted

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

837 profile views
 1. Acum o sa intre din ce in ce mai multi jucatori pe toate cele 4 servere. Pe MIX se adauga reducerile?
 2. Bart CAMiLA ORASULUi

  Salutare dragi membrii ai comunitatii B-Zone, eu sunt Rashford iar acesta este portofoliul meu. Nu sunt prea experimentat dar sper sa va placa. AVATARE(150x250):
 3. Bart CAMiLA ORASULUi

  Mai iau una si o pun ca avatar pe youtube EDIT: Scuze de dublu-post
 4. Bart CAMiLA ORASULUi

  Mai iau una si o pun ca avatar pe youtube
 5. Bart CAMiLA ORASULUi

  Am ciordit unul pe care il pun pe alta com, nu fac reclama.
 6. Bart CAMiLA ORASULUi

  Bun venit pe comunitatea B-Zone!
 7. Bart CAMiLA ORASULUi

  Display Name: Rashford Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/366210-cerere-avatar-e-v-e-r-t-o-n-tunisianu/ Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Cristiano Ronaldo / Luis Suarez (orice stock) Tema (In caz ca nu exista o imagine): Mentionata mai sus. Text: Rashford - Text principal B-ZONE.RO - Text secundar Dimensiuni: 150x250 Alte precizari: Nu vreau sa vina avatare proaste sau unii care sa zica ca nu am scris titlul corect.
 8. Bart CAMiLA ORASULUi

  Display Name:evertoN PHENOMEN Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/362151-cerere-everton-avatar-semnatura/ Imagine (obligatoriu pentru semnatura): O sa mentionez tema mai jos. Tema (In caz ca nu exista o imagine): Kun Aguero / Nicusor Stanciu(imagini de la Steaua). Text: evertoN(text principal) TUNISIANU(text secundar) Dimensiuni: 150x250 Alte precizari: Nu vreau sa vina "copilasi" de 12 ani cu avatarele lor "de toata jena".
 9. Bart CAMiLA ORASULUi

  Nickname: evertoN Numele jocului: FIFA 16 / FIFA 17 Întrebare/nelămurire: Din ce s-a inspirat FUT Draft(FIFA Ultimate Team Draft)?
 10. Bart CAMiLA ORASULUi

  FIFA Mobile s-a lansat odata cu FIFA 17, s-au modificat multe fata de celelalte jocuri FIFA de pe mobil. S-au adaugat noi moduri, acestea sunt: Live Events, Attack Mode, Leagues, mai multe gasiti voi in joc. Market-ul este altcumva, mai dezvoltat. Player Exchange a devenit Plans, s-a adaugat un nou nivel de rating, Elite, din care fac parte jucatorii cu rating-ul 80-99. Pack-urile arata altcumva si sunt mai scumpe, acum nu mai sunt pack-uri pentru jucatori de bronz / argint. Jucatorii nu au un pret minim si unul maxim, cel maxim acum este Buy Now(Cumpara imediat). Un joc pentru Android si iOS. Pe 5.000 coins puteti face o liga. Un joc foarte bun facut de cei de la EA, card-uri speciale, etc.
 11. Bart CAMiLA ORASULUi

  Propun ca primarul sa aiba accese la toate categoriile legate de acel server. Gen primarul de pe RPG4 sa aiba acces la categoriile pentru RPG4.
 12. Bart CAMiLA ORASULUi

  Frumos, o sa port si eu unul dintre cele fara text.
 13. Bart CAMiLA ORASULUi

  nab... ai GTA3.IMG JustiN pe rivala, e antilag.
 14. Bart CAMiLA ORASULUi

  Numele blogului:RIGHT-TO-MIND Tumblr URL:https://right-to-mind.tumblr.com/ Vechimea blogului(zz/ll/aaaa): De azi, 16.12.2016 Tema blogului: Natura, fotbal, masini.
 15. Bart CAMiLA ORASULUi

  Sa scapati de lag... luati moduri anti-lag coaiee...
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.