Jump to content

Bart CAMiLA ORASULUi

Member
  • Posts

    249
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

1109 profile views

Bart CAMiLA ORASULUi's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

2

Reputation

  1. Acum o sa intre din ce in ce mai multi jucatori pe toate cele 4 servere. Pe MIX se adauga reducerile?
  2. Salutare dragi membrii ai comunitatii B-Zone, eu sunt Rashford iar acesta este portofoliul meu. Nu sunt prea experimentat dar sper sa va placa. AVATARE(150x250):
  3. Mai iau una si o pun ca avatar pe youtube EDIT: Scuze de dublu-post
  4. Mai iau una si o pun ca avatar pe youtube
  5. Am ciordit unul pe care il pun pe alta com, nu fac reclama.
  6. Bun venit pe comunitatea B-Zone!
  7. Display Name: Rashford Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/366210-cerere-avatar-e-v-e-r-t-o-n-tunisianu/ Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Cristiano Ronaldo / Luis Suarez (orice stock) Tema (In caz ca nu exista o imagine): Mentionata mai sus. Text: Rashford - Text principal B-ZONE.RO - Text secundar Dimensiuni: 150x250 Alte precizari: Nu vreau sa vina avatare proaste sau unii care sa zica ca nu am scris titlul corect.
  8. Display Name:evertoN PHENOMEN Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/362151-cerere-everton-avatar-semnatura/ Imagine (obligatoriu pentru semnatura): O sa mentionez tema mai jos. Tema (In caz ca nu exista o imagine): Kun Aguero / Nicusor Stanciu(imagini de la Steaua). Text: evertoN(text principal) TUNISIANU(text secundar) Dimensiuni: 150x250 Alte precizari: Nu vreau sa vina "copilasi" de 12 ani cu avatarele lor "de toata jena".
  9. FIFA Mobile s-a lansat odata cu FIFA 17, s-au modificat multe fata de celelalte jocuri FIFA de pe mobil. S-au adaugat noi moduri, acestea sunt: Live Events, Attack Mode, Leagues, mai multe gasiti voi in joc. Market-ul este altcumva, mai dezvoltat. Player Exchange a devenit Plans, s-a adaugat un nou nivel de rating, Elite, din care fac parte jucatorii cu rating-ul 80-99. Pack-urile arata altcumva si sunt mai scumpe, acum nu mai sunt pack-uri pentru jucatori de bronz / argint. Jucatorii nu au un pret minim si unul maxim, cel maxim acum este Buy Now(Cumpara imediat). Un joc pentru Android si iOS. Pe 5.000 coins puteti face o liga. Un joc foarte bun facut de cei de la EA, card-uri speciale, etc.
  10. Frumos, o sa port si eu unul dintre cele fara text.
  11. nab... ai GTA3.IMG JustiN pe rivala, e antilag.
  12. Sa scapati de lag... luati moduri anti-lag coaiee...
  13. Display Name:evertoN Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar / Semnatura Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone...llowz0r-avatar/ Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Pentru avatar as dori o tematica legata de peisaje sau de craciun, si semnatura ceva legat e comunitate. Tema (In caz ca nu exista o imagine): Am mentionat mai sus. Text:evertoN Si text secundar b-zone.ro Dimensiuni:150x300 sau 150x250, indiferent cum stiti. Si la semnatura 400x200 sau 350x150 Alte precizari: Sper sa nu iau la acest topic LOCK pe nedrept, stiu ca e cu regula 14 zile fara cerere, dar aia nu se pune deoarece a primit imediat lock.
  14. Display Name:evertoN Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar & Semnatura Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/355593-cerere-yellowz0r-avatar/ Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Killa Fonic(Avatar) si ceva legat de comunitate (semnatura) Tema (In caz ca nu exista o imagine): Am mentionat mai sus. Text:evertoN Si text secundar b-zone.ro Dimensiuni:150x300 sau 150x250, indiferent cum stiti. Si la semnatura 400x200 sau 350x150 Alte precizari: Nu sunt fan SATRA B.E..N.Z , imi plac 4 melodii ale lui Killa.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.