Jump to content

Pegassi

Donator
 • Content Count

  368
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

46 Excellent

About Pegassi

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 03/03/2002

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg3.b-zone.ro/account/general
 • Skype
  Pegassi rpg3.b-zone.ro

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Claudiu

Recent Profile Visitors

767 profile views
 1. Pegassi

  Nume: Pegassi Rank: 3 Plec în data de: 9.09.2019 Revin în data de: 15.09.2019 Motiv: Concediu de odihna Alte precizări: Mult succes cu clanul.
 2. Nume: Pegassi Rang: 4 Data sedintei: 25 august 2019 Lipsesc din motivul: 1) De dimineață de la 5 sunt plecat la pescuit asadar seara doar chef de samp nu am. 2) Sunt zilele orasului si ma duc la concert, daca nu sunt prea obosit după partida de pescuit. Alte precizari?: Chiar aș fi vrut să ajung, aveam niste propuneri bune.. însă asa este situatia. Toate cele bune!
 3. Pegassi

  Nick-ul tau: PegassiServer: RPG1.B-ZONE.RO (Fost jucător RPG3)Descrierea bugului: Pur si simplu imi este spus de admini ca nu mai sunt FBI, cea ce vad si eu pe joc insa pe website sunt inca in factiune.. nici nu imi arata ceva demitere.Screenshot(s): https://imgur.com/a/L3UsRUh Clar, eram pe website RPG3, de aia nu se actualiza. Scuzati deranjul. OFF TOPIC!
 4. @Radu FBIdin câte văd eu aici sunt discuții FBI rpg3.. Ce cauți tu aici nu știu. Mult succes !
 5. Pegassi

  Asta numesc eu un meme bun +1
 6. Pegassi

  Ceva mai trist inca nu am vazut. -1
 7. Servus băieții grei de pe RPG3, nu acești indivizi care nu știu de unde au ajuns aici. Am primit asta de la garda mea, nota 10 pentru ei! https://www.rpg.b-zone.ro/players/report/87333
 8. Pegassi

  E problema lui, sa aleagă una. Nu poate fi unul cu toate funcțiile și unul sa rămână în drum. Îți dai seama ca cel care o sa ramana fără funcție o sa se lase de server în procent de 90%.
 9. Pegassi

  Eu vin cu următoarea propunere. După fuziune o sa fie mult mai mulți jucători atât în facțiuni ca și în general, așadar nu ar fi mai bine ca cei care dețin 2 funcții: de Admin/Helper si Leader sa fie nevoiți sa aleagă una? Acea persoana o sa facă treaba pe jumătate în ambele părți, așa este mai bine sa fie la capacitate maxima intr-o parte. @Kelton @Bobo
 10. Nu știu în ce colt al lumii trăiești, însă aici în civilizație cu hârtia igienica te strgi la fund și pentru gura exista șervețele. Totuși, tu poți folosi hârtie igienica ca nu exista diferențe intre cele doua ( în cazul tau) NO HATE. Toate cele bune!
 11. Dar nu iti este ție rușine? Cum adică dacă venim noi de pe 3 va înghițim arfele voastre de târfe expirate? (Nu mă refer la toată lumea, doar la cine se simte) Poi dacă crezi ca în 2 lideri o sa aveți mai mult de lucru voi subliderii, exista acolo la facțiune pe website o chestie numita demisie. Nu vreau sa laud pe cineva dar @Robertequare mai mult potential decât voi 3 la un loc. Cele bune, ne auzim pe /r.
 12. Salut, sunt în mare parte de acord cu ceea ce spui, eu mi-am spus părerea sincera, ca este buna sau rea asta depinde de la om la om. Cat despre Radu, eu mă gândeam ca fiind asa activ după fuziune primește Admin 4 așa ca nu poate sa mai fie lider.. si pacat sa nu rămână în locul lui o persoana capabila precum @Robertequ. Toate cele bune!
 13. Fiecare cu părerea lui, țin sa iti spun ca pe RPG3 din cei 300 jucători online nu sunt 250 pe sleep, chiar e lejer sa faci raportul de 60p pe săptămână, și nu sunt no-lifer sa stau mereu pe SAMP ca unii. Cât despre decizia staff-ului, dacă decide Kelton liderii Îți spun de pe acum ca o sa îmi dea dreptate.. îl cunosc destul de bine și știu cum gândește un om matur. Cele bune!
 14. Cum adică sa nu simțiți nimic, voi credeți ca noi dorim sa venim în factiunea voastra cu toate regulile făcute de voi? Eu am spus clar, dacă nu se înțeleg amndoi în funcție, cel care mai are și funcția de admin/helper sa își aleagă o singura funcție. Este fix părerea mea, și nu mă interesează comentariul tău. O seara buna! O sa folosesc acest comentariu adăugat de tine pe post de hârtie igienica. Nu mă refeream ca Radu este obligat sa demisioneze, eu mi-am exprimat părerea. Sincer mulți preferau sa joace pe un server cu 300 persoane decât sa se piarda funcții, case, bizuri doar pentru un server mai plin.
 15. Nu știu cine se victimizeaza, sunt oameni și oameni pe toate serverele. Eu mi-am spus părerea.. nu ar fi corect ca o persoana sa dețină 2 funcții și altcineva nici una. Nu noi am vrut sa ne mutam pe RPG1... Dar așa o sa fie, fie ca vrem fie ca nu.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.