Jump to content

Happy Valentine's Day to all! Mai multe detalii aici

Victory GalipRomanul

Member
 • Content Count

  351
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

39 Excellent

3 Followers

About Victory GalipRomanul

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday November 24

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Balingen, Germania
 • Hobbies
  Basket, SA:MP și muzică

Previous Fields

 • Real name
  Galip Ciftci
 • RPG1 Nickname
  GalipRomanul

Contact Methods

 • Steam ID
  GlpRmnl
 • Discord
  GalipRomanul#0463

Recent Profile Visitors

370 profile views
 1. Victory GalipRomanul

  Sa-mi bag piciorul, de cand n-am mai postat p-aici. Stiu ca n-am voie, dar voiam sa ii salut pe fratii mei, aia doi sau trei care au mai ramas pe aici si sa il felicit pe Emilian ca face ceea ce Maty n-a fost in stare hai ceawles bombardierilor (p.s. rent la casa 673, chiar daca nu mai joc )
 2. rpg3_Nik[] este disponibil Jaques este disponibila Dixii. este disponibila rpg3_DeaDSh00TNr1 este disponibil Zurgalau este disponibil rpg3_AlexHYENA. este disponibil rpg3_Alex.NG este disponibil rpg3_Trufas62 este disponibil rpg3_KingBabyCatalin este disponibil Alin1234 este disponibil FlashV4 este disponibil Kane. este disponibil killer2002 este disponibil Nicu.Legend este disponibil Taric este disponibil Gozman este disponibil ..eMy.. este disponibil iAndreea., ai un pachet de tip 4 activ. | Anuntul este: Clanul The Last Generation [TLG] recruteaza jucatori de minim nivel 25. Aplicatiile se fac pe website. Jaques, ai un pachet de tip 4 activ. | Anuntul este: Jaques cumpara vehicul de tip Banshee, cu multi kilometri rulati. Acesta asteapta oferte prin [/sms]. Mario.VERTH[2], ai un pachet de tip 4 activ. | Anuntul este: Clanul The Last Generation [TLG] recruteaza jucatori de minim nivel 25. Aplicatiile se fac pe website. JusTMyhai[JR]., ai un pachet de tip 4 activ. | Anuntul este: Clanul Ultras North [uN] recruteaza membri activi, seriosi si cu bun simt! Va asteptam cu o aplicatie pe RPG. Mario.VERTH[2], trebuie sa postezi pachetul pana pe 01.09.2019. Jaques, trebuie sa postezi pachetul pana pe 01.09.2019. iAndreea., trebuie sa postezi pachetul pana pe 01.09.2019. JusTMyhai[JR]., trebuie sa postezi pachetul pana pe 27.08.2019.
 3. @Haineken, cererea ta a fost acceptată! De pachetul tău se va ocupa Mario.VERTH[2] și te va costa $30.000. Mario.VERTH[2], ai un pachet de tip 4 activ. Anunțul este: Clanul The Last Generation [TLG] recruteaza jucatori de minim nivel 25. Aplicatiile se fac pe website. @A K U, cererea ta a fost acceptată! De pachetul tău se va ocupa Jaques și te va costa $15.000. Jaques, ai un pachet de tip 1 activ. Anunțul este: Jaques cumpara vehicul de tip Banshee, cu multi kilometri rulati. Acesta asteapta oferte prin [/sms]. @TLG adi17, cererea ta a fost acceptată! De pachetul tău se va ocupa iAndreea. și te va costa $30.000. iAndreea., ai un pachet de tip 4 activ. Anunțul este: Clanul The Last Generation [TLG] recruteaza jucatori de minim nivel 25. Aplicatiile se fac pe website. NU VERIFICĂM ACTIVITATEA REPORTERILOR. ACEȘTIA SUNT REPARTIZAȚI ÎN ORDINEA UNEI LISTE PREZENTE ÎN TOPICUL "EVIDENȚA PACHETELOR DE ANUNȚURI"! Aveți 72 de ore la dispoziție să achitați suma stabilită in contul reporterului responsabil de pachetul dumneavoastră. Dacă doriți ca un anume reporter să vă preia pachetul, verificați ultima mea postare din topicul "Evidența pachetelor de anunțuri" și alegeți pe cineva ''disponibil''. News Reporters nu răspunde în niciun fel în situația în care reporterul părăsește facțiunea, indiferent de motiv, până să fi terminat de publicat anunțurile din pachet. Durata maximă de publicare a pachetului este de 7 zile, începând din momentul plății. Dacă pe viitor doriți să evitați situația în care vă este modificat anunțul din cerere, țineți cont de următoarele: - încadrați-vă în 109 caractere ; - exprimați-vă cât mai coerent. - nu utilizați prescurtări decât dacă este vorba despre locații, facțiuni sau unități de măsură; - includeți și numele dumneavoastră dacă doriți să vindeți sau să cumpărați ceva;
 4. Victory GalipRomanul

  AVENTURAAAA, STRIGATI URAAAAA
 5. Victory GalipRomanul

  ce făcetz mo
 6. Mario.VERTH[2] este disponibil rpg3_Nik[] este disponibil iAndreea. este disponibila Jaques este disponibila Dixii. este disponibila rpg3_DeaDSh00TNr1 este disponibil Zurgalau este disponibil rpg3_xALEXANDER[4] este disponibil rpg3_AlexHYENA. este disponibil rpg3_Alex.NG este disponibil rpg3_Trufas62 este disponibil rpg3_KingBabyCatalin este disponibil Alin1234 este disponibil FlashV4 este disponibil Kane. este disponibil Abzi. este disponibil killer2002 este disponibil Nicu.Legend este disponibil Taric este disponibil Gozman este disponibil ..eMy.. este disponibil ReapeR., ai un pachet de tip 4 activ. | Anuntul este: Clanul The Last Generation [TLG] recruteaza jucatori de minim nivel 25. Aplicatiile se fac pe website. JusTMyhai[JR]., ai un pachet de tip 4 activ. | Anuntul este: Clanul Ultras North [uN] recruteaza membri activi, seriosi si cu bun simt! Va asteptam cu o aplicatie pe RPG. ReapeR., trebuie sa postezi pachetul pana pe 30.08.2019. JusTMyhai[JR]., trebuie sa postezi pachetul pana pe 27.08.2019.
 7. @TLG adi17, cererea ta a fost acceptată! De pachetul tău se va ocupa ReapeR. și te va costa $30.000. ReapeR., ai un pachet de tip 4 activ. Anunțul este: Clanul The Last Generation [TLG] recruteaza jucatori de minim nivel 25. Aplicatiile se fac pe website. NU VERIFICĂM ACTIVITATEA REPORTERILOR. ACEȘTIA SUNT REPARTIZAȚI ÎN ORDINEA UNEI LISTE PREZENTE ÎN TOPICUL "EVIDENȚA PACHETELOR DE ANUNȚURI"! Aveți 72 de ore la dispoziție să achitați suma stabilită in contul reporterului responsabil de pachetul dumneavoastră. Dacă doriți ca un anume reporter să vă preia pachetul, verificați ultima mea postare din topicul "Evidența pachetelor de anunțuri" și alegeți pe cineva ''disponibil''. News Reporters nu răspunde în niciun fel în situația în care reporterul părăsește facțiunea, indiferent de motiv, până să fi terminat de publicat anunțurile din pachet. Durata maximă de publicare a pachetului este de 7 zile, începând din momentul plății. Dacă pe viitor doriți să evitați situația în care vă este modificat anunțul din cerere, țineți cont de următoarele: - încadrați-vă în 109 caractere ; - exprimați-vă cât mai coerent. - nu utilizați prescurtări decât dacă este vorba despre locații, facțiuni sau unități de măsură; - includeți și numele dumneavoastră dacă doriți să vindeți sau să cumpărați ceva;
 8. Victory GalipRomanul

  O seara in continuare va ures, dragi colegi, pardon, viitori colegi!
 9. Victory GalipRomanul

  haideeeeeeee, fuziuneaaaaaaaa, ȘȘȘARRRRRRPILIIII
 10. Victory GalipRomanul

  'am back babyyy
 11. Victory GalipRomanul

  Hai ca rip cont, acces la un kkt maxim
 12. Victory GalipRomanul

  Bă, bine, dar la fel de bine puteai sa zici ca nu vrei sa adaugi sau ca o respingi, nu sa ma lasi asa cu ochii in soare... zic sho na
 13. Victory GalipRomanul

  ânvatze săh worbeshty ANALfabettulle
 14. Victory GalipRomanul

  Domnu' @Maty North, va recomand un control pe la doctorul oftalmolog. Chiar imi pare rau sa va anunt, dar este foarte posibil sa aveti nevoie de o pereche de ochelari de vedere. Daca o tineti in ritmul aceste vederea dumneavoastra va fi inrautatita. Ba cum dracului sa nu imi vezi si prima sugestie? =))))))
 15. Victory GalipRomanul

  Doamne fereste, ce-avetz mo
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.