Jump to content

Sezonul 3 de Maraton a început. Detalii aici
Fuziunea serverelor de SA-MP. Detalii aici

Victory GalipRomanul

Member
 • Content Count

  291
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31 Excellent

3 Followers

About Victory GalipRomanul

 • Rank
  I'm addicted
 • Birthday November 24

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Balingen, Germania
 • Hobbies
  Basket, SA:MP și muzică

Previous Fields

 • Real name
  Galip Ciftci
 • RPG1 Nickname
  GalipRomanul
 • RPG4 Nickname
  GalipRomanul

Contact Methods

 • Steam ID
  GlpRmnl
 • Discord
  GalipRomanul#0463

Recent Profile Visitors

296 profile views
 1. Victory GalipRomanul

  bag mana la pulicică dacă mă enervezi, baga-mi-as degetelul meu in fundulet de nervi
 2. Victory GalipRomanul

  pwp no homo
 3. Victory GalipRomanul

  imi pare rau, dar nu ma pot opri
 4. Victory GalipRomanul

  prea tarziu, am bagat deja, inainte
 5. Victory GalipRomanul

  Ti-as baga eu 1 euro, dar nici eu n-am D=
 6. Victory GalipRomanul

  Huh, aparent am ajuns si eu acasa si am raspuns la pachete, dumneavoastra cum va mai simtiti?
 7. Robertw0w.FAKENEWS este disponibil MirceaBadea este disponibil .ROBBERT este disponibil .GABBYTA este disponibil vitamiNNN este disponibil Napoleon. este disponibil calin435 este disponibil MeGusta este disponibil Rapp3Rull.BANATU este disponibil DeTroiT. este disponibil KeNN[Z]0[r] este disponibil .DarkLord. este disponibil manea.v.a. este disponibil RaphaRafael[JR] este disponibil BlackSword, ai un pachet de tip 4 activ. | Anuntul este: Clanul Divine Devils [DeV] recutreaza jucatori activi de minim nivel 25. Aplicatiile se fac pe website. Adelush, ai un pachet de tip 1 activ. | Anuntul este: Clanul United Victory [uV] recrutează membri activi de minim nivel 30. Aplicatiile se fac pe website. AceGamer24, ai un pachet de tip 2 activ. | Anuntul este: Clanul Ultras South [uS] recruteaza noi jucatori de minim nivel 40. Va puteti depune aplicatia pe website. Cucu., ai un pachet de tip 2 activ. | Anuntul este: Clanul Atlantic Organization [AT] s-a intors si si-a deschis portile catre jucatorii de minim nivel 25. Zero.[Conte].Jr, ai un pachet de tip 4 activ. | Anuntul este: Clanul Divine Devils [DeV] recutreaza jucatori activi de minim nivel 25. Aplicatiile se fac pe website. BlackSword, trebuie sa postezi pachetul pana pe 29.07.2019. Adelush, trebuie sa postezi pachetul pana pe 29.07.2019. AceGamer24, trebuie sa postezi pachetul pana pe 29.07.2019. Cucu., trebuie sa postezi pachetul pana pe 29.07.2019. Zero.[Conte].Jr, trebuie sa postezi pachetul pana pe 29.07.2019.
 8. @TeRoRe16 cerere acceptata. De pachetul tau se va ocupa BlackSword si te va costa 30.000$. BlackSword, ai un pachet de tip 4 activ. Anuntul: Clanul Divine Devils [DeV] recutreaza jucatori activi de minim nivel 25. Aplicatiile se fac pe website. @uV Dabro, cerere acceptata. De pachetul tau se va ocupa Adelush si te va costa 15.000$. Adelush, ai un pachet de tip 1 activ. Anuntul: Clanul United Victory [uV] recrutează membri activi de minim nivel 30. Aplicatiile se fac pe website. @South iMarius, cerere acceptata. De pachetul tau se va ocupa AceGamer24 si te va costa 20.000$. AceGamer24, ai un pachet de tip 2 activ. Anuntul: Clanul Ultras South [uS] recruteaza noi jucatori de minim nivel 40. Va puteti depune aplicatia pe website. @South Williard, cerere acceptata. De pachetul tau se va ocupa Cucu. si te va costa 20.000$. Cucu., ai un pachet de tip 2 activ. Anuntul: Clanul Atlantic Organization [AT] s-a intors si si-a deschis portile catre jucatorii de minim nivel 25. @Virusica, cerere acceptata. De pachetul tau se va ocupa Zero.[Conte].Jr si te va costa 30.000$. Zero.[Conte].Jr, ai un pachet de tip 4 activ. Anuntul: Clanul Divine Devils [DeV] recutreaza jucatori activi de minim nivel 25. Aplicatiile se fac pe website. -Nu verificăm activitatea reporterilor. Aceștia sunt repartizați în ordinea unei liste prezente în topicul "Evidența pachetelor de anunțuri"! -News Reporters nu răspunde în niciun fel în situația în care reporterul părăsește facțiunea, indiferent de motiv, până să fi terminat de publicat anunțurile din pachet. - Aveți 72 de ore la dispoziție să achitați suma stabilită in contul reporterului responsabil de pachetul dumneavoastră. - Durata maximă de publicare a pachetului este de 7 zile, începând din momentul plății. - Dacă doriți ca un anume reporter să vă preia pachetul, verificați ultima mea postare din topicul "Evidența pachetelor de anunțuri" și alegeți pe cineva ''disponibil''. - Dacă pe viitor doriți să evitați situația în care vă este modificat anunțul din cerere, țineți cont de următoarele: încadrați-vă în 109 caractere; nu utilizați prescurtări decât dacă este vorba despre locații, facțiuni sau unități de măsură; includeți și numele dumneavoastră dacă doriți să vindeți sau să cumpărați ceva; exprimați-vă cât mai coerent.
 9. RaphaRafael[JR] este disponibil Adelush este disponibil AceGamer24 este disponibil Cucu. este disponibil Robertw0w.FAKENEWS este disponibil YoungEvil este disponibil .ROBBERT este disponibil .GABBYTA este disponibil vitamiNNN este disponibil Napoleon. este disponibil Zero.[Conte].Jr este disponibil Krysty.CTC este disponibil calin435 este disponibil Vio2004 este disponibil MeGusta este disponibil
 10. Victory GalipRomanul

  ke fake papushyli?
 11. Victory GalipRomanul

  Mama kuaye, al yubesk Dar imi plac mai mult BILLY sau TATI
 12. Victory GalipRomanul

  - Nume: FlorinBusuioc (Rank 5) - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit: Simplu, dar blanao. (sa nu fie aceleasi intrebari plictisitoare din schelet) - Numele celorlalți participanți (dacă există): Nu există. - RPG Bar al participanților: Nu există. - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Normal, eu le fac. - In cazul in care imi e repartizat un reporter strain, sunt de acord sa sustin interviul in engleza: Nu, sunt un rasist. - Alte precizări: As dori sa sustin interviul cu reportertul BoDoSeLLL!
 13. Victory GalipRomanul

  @smokemarijuanaqh Man, de ce ma ai la ignore pe samp? =)))
 14. Victory GalipRomanul

  Smecere shtyryle astea
 15. Victory GalipRomanul

  - Nume: FlorinBusuioc - Rank: Network Editor (5) - Data săvârşirii interviului: 14.07.2019 - Tipul interviului: Știrile de la ora 20. - Numele celui/celor intervievat/ţi: Prezentatorul Mike.Holera - Alte precizări: #REZIST #VremStiri @Danony ZEW
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.