Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

OG BvD Dorin

Member
  • Posts

    528
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Dorin
  • RPG Nickname
    BvD_Dorin

Recent Profile Visitors

1604 profile views

OG BvD Dorin's Achievements

Regular

Regular (8/14)

119

Reputation

  1. Uite sugaciu care ți-o pizdit goldu de pe cont in 2016 https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/FanTaS
  2. Am un canal de youtube, am strans 21650 subscriberi, 97% sunt români pentru că faceam content pentru români și undeva 2kk views (cu tot cu videoclipurile de pe privat) https://www.youtube.com/c/SoferPeOZN , Acuma vreau sa fac content mai mult pentru cei din străinătate, gen dank memes sau funny montage cu pewdiepie, ksi și alți debili.Mă tem de scenariu că o să-i pierd pe ăștia care au venit aici să vadă content românesc, iar la cei din străinătate videoclipu n-o sa ajunga. Nuș dacă se merită să încerc. Am copiat aplicația de la unu din SFPD, dar intenționat am lăsat nemodificate datele =), Stiam din start ca o sa fiu respins. Tu uite ce am scris eu la Descrierea voastra ca persoana / Your description as a person: Nu.
  3. Eu is pe cont ba =) M-am zaibit deam de joc, nu-l mai iau in serios si imi bat pl de el. 80% din prietenii din joc cred ca mi-am vandut contu =) ce drq btw, avataru cu vulpea e ?
  4. Nick in joc: BvD_Dorin Nick pe forum*: OG BVD DORINLevel: 76 Factiune*: -Parere despre event*:Forta Raspuns*: StallionAlte precizari?: Pa!
  5. Nick in joc: BvD_DorinNick pe forum: OG BvD DorinLevel: 78Factiune: -Parere despre event: Frumos rawRaspuns: IntrunderAlte precizari: Bafta!
  6. Na, indulciti-va sufletelu cu o musicuta
  7. Nick in joc: BvD_DorinNick pe forum: BvD DorinLevel: 76Factiune: noneParere despre event: SuperRaspuns: Nebula
  8. Nickname: BvD_Dorin Poză: https://imgur.com/a/S1SwQO5
  9. care era adresa web a serverului b-zone de teste?

     

  10. Pai ba, nu prea le repet, gen in 4 video-ouri am repetat doar 2 tranzitii d-alea, si alea in videouri diferite. Cringe pack o sa apara mai tarziu, sa mai adaug. s-o bagat un sugaci cu 10 conturi si mi-a dat dislike =) sper sa faca cancer
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.