Jump to content

K a e s

Member
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.youtube.com/channel/UCmBKLt-9GMCbaorGAtKyaDA
  • Skype
    kewax.rogue

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Spania, Malaga

Previous Fields

  • Real name
    Ionut
  • RPG Nickname
    Kaes

Recent Profile Visitors

503 profile views

K a e s's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

29

Reputation

  1. New video https://www.youtube.com/watch?v=6UK52MIZuaI
  2. - Nick-ul tau: Kaes - Prenume: Ionut - Varsta: 15 ani - Locatia: Spania, Malaga* - Ocupatie: SA:MP, Web, Photoshop - Jocul(rile) preferat(e): SA:MP, CS:GO, Minecraft, Trove, Roblox - Hobby-urile tale: Iesitul cu prieteni, desenatul, cantatul. - O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Ma numesc Ionut, am 15 ani si locuiesc in orasul Malaga din Spania. Sunt o fire prietenoasa, glumeata dar si serioasa atunci cand este cazul. Cand este de caterinca nu duc lipsa de simtul umorului. Apreciez valorile si le evidentiez cat de mult pot. Imi place foarte mult sa-mi fac noi prieteni si sa ma distrez. Sunt un baiat care este mereu cu zambetul pe buze si saritor deoarece ii ajuta pe cei care au nevoie. In viata merg pe doua principii, unul dintre principii este "Cazi de 7 ori te ridici de 8" iar al doilea este "Te dor pumnii de la atatea fapte bune? Continua sa le faci". Am ales aceste principii deoarece cineva mi le-a insusit fiindca sunt genul de om care ii ajuta pe cei care are nevoie si niciodata nu uita de unde a plecat indiferent cat de sus ajunge. Astfel zis, aceste principii sunt foarte importante pentru mine deoarece mi-au demostrat ca pot fi util in viata sociala findca imi place foarte mult sa ii ajut pe cei care au nevoie de mine atat cu bunuri materiale cat si sufletesti. Pe langa acestea, personal am si niste hobby-uri pe care le partic cu mandrie. Un prim hobby este sportul (handbalul) deoarece este sportul sufletului meu, il practic inca de la o varsta frageda aceea de 7 ani. Aici am dobandit foarte multe premii si sunt mandru ca sunt bun in ceea ce fac. Celelate hobby-uri care le pratic sunt graphic design-ul (photoshop-ul) si gaming-ul (SA:MP si Counter-Strike: Global Offensive). Acesta sunt eu! - De unde ai aflat de B-Zone Community?: De la niste prieteni. - Alte precizari?: Am si eu un canal de youtube daca va intereseaza, unde postez diverse lucruri, cum ar fi paintball, war-uri, faze amuzante, etc. --- click aici ---
  3. Tot ce vreti sa stiti este in descriere, Succes tuturor https://www.youtube.com/watch?v=iamZZicDNP4
  4. Salut, am si eu un canal de youtube, as aprecia foarte mult daca m-ati sustine si v-ati abona, la 50subs giveaway cu 100,000$ iar la 100subs giveaway cu 250,000$. https://www.youtube.com/channel/UCmBKLt-9GMCbaorGAtKyaDA Mai multe detalii pe canal.
  5. Am vesti bune, am fost astazi la spital pe la 9, mi-a pus piciorul in ghips si am venit la 11:45 acasa asa ca am putut sa intru la war, maine daca ma simt bine o sa intru, nu stiu sigur.
  6. Nu multi stiu, dar am facut un accident de masina din care a rezultat un picior rupt si o usoara lovitura in zona cutiei craniene, maine nu pot intra la war-uri, succes la war-uri sa castigati 4/4 pentru mine!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.