Jump to content

MrBeenkill

Member
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

About MrBeenkill

 • Rank
  Advanced member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nu este treaba voastra.
 • Hobbies
  ● WallHack ●
  ● DMGHack ●
  ● DistanceHack ●
  ● Triggerbot ●
  ● NoReload ●
  ● Troll Hack ●
  ● Bullet Crasher ●
  ● AutoClicker ●
  ● Anti-AFK ●
  ● Auto C-Bug ●
  ● Auto NinjaJack ●
  ● Invisible Hack ●
  ● Prototype Mod ●
  ● Por-Aim ●
  ● Object Finder ●
  ● Teleport Hack ●
  ● AimBot.exe ●

Contact Methods

 • Skype
  tersebi1234
 • Steam ID
  Daniel.Spanu

Previous Fields

 • Real name
  Spanu Daniel
 • RPG1 Nickname
  Mr.Beenkill
 • RPG2 Nickname
  Mr.Beenkill
 • MIX Nickname
  Mr.Beenkill

Recent Profile Visitors

376 profile views
 1. MrBeenkill

  Nickname: Mr.Beenkill Rank: 1 Reason: i'm not home Date of the wars: 22/03/2018 Total number of pass requests: 1
 2. MrBeenkill

  Nick-ul tau: Mr.BeenkillServer: B-zone 1Descrierea bugului: La misiunea lui Ryder am o mare problema,ajung la zona 59 si cand trag intr-un politist .... imi merge in slow motion ceva de genu o sa vedeti in video.Nu doar eu am problema asta,nu este video-ul meu!Screenshot(s):
 3. Nick-name: Mr.Beenkill Rank: 2 Invoire pentru war-ul din data: 14/03/2018 Motivul pentru care nu pot veni la war: Sunt plecat in seara asta la o petrecere. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Stiu ca mai sunt inca 2 invoiri dar chear nu pot sa ajung va descurcati.
 4. Nume canal » We are power Adăugare sub-canal » We are all pouring Fondator pe canal » Mr.Beenkill Unique ID » aAVLf/IXNZYO55TZyPegP8dhPcA=
 5. Nick-name: Mr.Beenkill Rank: 2 Invoire pentru war-ul din data: Miercuri 28 februarie 2018 Motivul pentru care nu pot veni la war:Trebuie sa plec undeva urgent Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): Este prima Alte precizari:Bafta le castigati fara probleme.
 6. Salut Bobo,aceasta casa poate fii achizitionata cu euro?(bani reali).

  https://imgur.com/a/s6gU6

  1. DutchMan

   DutchMan

   Orice casa poate fi achizitionata cu euro :)

   Insa pretul ei poate varia de la 15 pana la 100 euro. Pentru a primi o ofertă deschide un ticket pe shop, https://shop.b-zone.ro/submitticket.php

  2. MrBeenkill

   MrBeenkill

   Care dintre ele?Nu prea ma pricep

  3. DutchMan

   DutchMan

   Tehnic cred ca ar fi cel mai potrivit.

 7. Salut,as vrea sa mi se debaneze contu de pe RPG 1,am fost banat permanent pentru norecoil si din cate stiu se da 30 de zile,dar am zis asta e.Au trecut cel putin vreo 5 luni de cand e contu banat nu am mai facut cerere de unban.Dar a venit vara si imi lipseste sa-mp-u,si cred ca mam invatat minte, vad ca anti-chetu mai dureaza pana o sa-l ~terminati~ si mai este pana la momentul iertarii,si chear as vrea sa mi se mai acorde o sansa mai ales ca am muncit la cont si mo mancat pe mine undeva sa folosesc coduri pentru ca eram praf,dar vreau sa incep o noua vitata intr-o pasnica si sa fiu cinstit.

  Sper sa imi dai un raspuns cat mai repede. Name: Mr.Beenkill

  1. Show previous comments  6 more
  2. Remus

   Remus

   si eu o sa rad dupa de ce a spus el, care e problema? ai chef de cearta cu mine?

  3. Hutson VODA

   Hutson VODA

   =)))))))) durule. Nu am chef de ceartă cu nimeni, st parcat. Eşti prea ameninţător aşa, şi am crezut că la adresa noastră (ăştia care am râs de ce ţi-a zis), ce te ofensezi, e amuzant doar. Nu te mai impacienta :D Nu am nimic cu nimeni, bft.

  4. Bobo

   Bobo

   Am rugamintea sa pastrati un limbaj corespunzator.

   Cu banul primit nu te pot ajuta. Cred ca esti suficient de mare ca sa-ti poti asuma responsabilitatea.

 8. MrBeenkill

  Nick: Mr.Beenkill * Level: 41 * Rank: 3 * Vechime (cat timp ai stat in clan): in jur de 34 de zile. * De ce doresti sa pleci din clan?: As vrea sa incerc ceva nou. * Cum te-ai simtit in Ultras North [uN]?: A fost o experienta minunata ,colegi maturi,lider serios nu mai am nimic de adaugat ,dar sa sti ca va iubesc pe toti si va multumesc ca mi-ati dat o sansa sa intru printe voi. * Alte precizari?: Va pwp, poate ne mai auzim !
 9. Nume Canal: Ultras North Adaugare sub-canal: [uN] Chanel Fondator pe Canal: Mr.Beenkill Unique ID: 9l7Ym371xTgV4AU+RxhrVe2++20=
 10. Nume Canal: UNITE Channel Adaugare sub-canal: Unite RPG Fondator pe Canal: Mr.Beenkill Unique ID: 9l7Ym371xTgV4AU+RxhrVe2++20=
 11. MrBeenkill

  Buna seara dragi copii!
 12. Nick: Mr.Beenkill Rank: 3 Ziua : Vineri Ma invoiesc de la: War Data: 18/11/2016 Motiv: Ma duc la Focsani la o analiza Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2) : 1/2 Alte precizari:O sa fac tot posibilul sa vin.Salut!
 13. Nick: Mr.Beenkill Rank: 2 Ziua :Miercuri Ma invoiesc de la:war Data: 09/11/2016 Motiv: Ma duc la o nunta si plec fix la ora 20:00 Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2) : 1/2 Alte precizari: Daca luati turfu sunteti cei mai [email protected]
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.