Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

MrBeenkill

Member
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MrBeenkill

  1. Nick: Mr.Beenkill Rank: 2 Data warurilor la care nu poți ajunge: 19/08/2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1 Motivul învoirii: Sunt plecat Alte precizări: -
  2. Nick: Mr.Beenkill Rank: 2 Data warurilor la care nu poți ajunge:11.08.2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana:1 Motivul învoirii:Nu sunt sigur ca pot sa ajung Alte precizări: .
  3. Nick: Mr.Beenkill Rank: 2 Data warurilor la care nu poți ajunge: 05/08/2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: A doua Motivul învoirii: Nu pot sa ajung Alte precizări: Imi pare rau,bafta.
  4. Nick: Mr.Beenkill Rank: 2 Data warurilor la care nu poți ajunge: 04/08/2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: prima Motivul învoirii: Sunt plecat Alte precizări: Salut
  5. Nick: Mr.Beenkill Rank: 2 Data warurilor la care nu poți ajunge: 31/07/2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana:2/2 Motivul învoirii:Nu sunt sigur ca pot sa ajung Alte precizări: Sal
  6. Nick: Mr.Beenkill Rank: 2 Data warurilor la care nu poți ajunge: 30/07/2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: prima 1/2 Motivul învoirii: Sunt plecat, mi-aș fii dorit sa ajung. Alte precizări: Câștigați
  7. Nickname: Mr.Beenkill Rank: 1 Reason: i'm not home Date of the wars: 22/03/2018 Total number of pass requests: 1
  8. Nick-name: Mr.Beenkill Rank: 2 Invoire pentru war-ul din data: 14/03/2018 Motivul pentru care nu pot veni la war: Sunt plecat in seara asta la o petrecere. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Stiu ca mai sunt inca 2 invoiri dar chear nu pot sa ajung va descurcati.
  9. Nick-name: Mr.Beenkill Rank: 2 Invoire pentru war-ul din data: Miercuri 28 februarie 2018 Motivul pentru care nu pot veni la war:Trebuie sa plec undeva urgent Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): Este prima Alte precizari:Bafta le castigati fara probleme.
  10. Salut Bobo,aceasta casa poate fii achizitionata cu euro?(bani reali).

    https://imgur.com/a/s6gU6

    1. DutchMan

      DutchMan

      Orice casa poate fi achizitionata cu euro :)

      Insa pretul ei poate varia de la 15 pana la 100 euro. Pentru a primi o ofertă deschide un ticket pe shop, https://shop.b-zone.ro/submitticket.php

    2. MrBeenkill

      MrBeenkill

      Care dintre ele?Nu prea ma pricep

    3. DutchMan

      DutchMan

      Tehnic cred ca ar fi cel mai potrivit.

  11. Salut,as vrea sa mi se debaneze contu de pe RPG 1,am fost banat permanent pentru norecoil si din cate stiu se da 30 de zile,dar am zis asta e.Au trecut cel putin vreo 5 luni de cand e contu banat nu am mai facut cerere de unban.Dar a venit vara si imi lipseste sa-mp-u,si cred ca mam invatat minte, vad ca anti-chetu mai dureaza pana o sa-l ~terminati~ si mai este pana la momentul iertarii,si chear as vrea sa mi se mai acorde o sansa mai ales ca am muncit la cont si mo mancat pe mine undeva sa folosesc coduri pentru ca eram praf,dar vreau sa incep o noua vitata intr-o pasnica si sa fiu cinstit.

    Sper sa imi dai un raspuns cat mai repede. Name: Mr.Beenkill

    1. Show previous comments  6 more
    2. Remus

      Remus

      si eu o sa rad dupa de ce a spus el, care e problema? ai chef de cearta cu mine?

    3. South HutsoN

      South HutsoN

      =)))))))) durule. Nu am chef de ceartă cu nimeni, st parcat. Eşti prea ameninţător aşa, şi am crezut că la adresa noastră (ăştia care am râs de ce ţi-a zis), ce te ofensezi, e amuzant doar. Nu te mai impacienta :D Nu am nimic cu nimeni, bft.

    4. Bobo

      Bobo

      Am rugamintea sa pastrati un limbaj corespunzator.

      Cu banul primit nu te pot ajuta. Cred ca esti suficient de mare ca sa-ti poti asuma responsabilitatea.

  12. Nick: Mr.Beenkill Rank: 3 Ziua : Vineri Ma invoiesc de la: War Data: 18/11/2016 Motiv: Ma duc la Focsani la o analiza Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2) : 1/2 Alte precizari:O sa fac tot posibilul sa vin.Salut!
  13. Nick: Mr.Beenkill Rank: 2 Ziua :Miercuri Ma invoiesc de la:war Data: 09/11/2016 Motiv: Ma duc la o nunta si plec fix la ora 20:00 Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2) : 1/2 Alte precizari: Daca luati turfu sunteti cei mai tari!!!@
  14. Nick: Mr.Beenkill Rank: 2 Ziua : Duminica Ma invoiesc de la: Sedinta Data: 06/11/2016 Motiv: Duminica am de lucru la firma care lucrez. Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2) :2/2 Alte precizari: Poate reusesc sa vin.
  15. Nick: Mr.Beenkill Rank: 2 Ma invoiesc de la: war Data:31.10.2016 Motiv: In ultimu timp nu prea mai am timp de samp am mult de invatat mai ales ca fac dupamiaza scoala si dimineaza ma duc la lucru(jobu care lucrez) mai ales ca anu acesta am bac. Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2) :1/2 Alte precizari: Bafta la waruri nu stiu daca pot veni da/nu nu sunt sigur.
  16. Nick: Mr.Beenkill Rank: 2 Ziua : 19.10.2016 Motiv : Nu pot veni la waruri deoarece in seara aceasta ma duc la o nunta! Nr de invoirir :1/2 Alte precizarii: Bafta la waruri!
  17. Nick: Ruka123 Nick-ul reclamatului: Mr.Beenkill Bara RPG: Motiv: DM pe membru Dovada: http://imgur.com/a/tAgLV Alte precizări: Debea astept sa ma duc dupa el! Nick: Gabriel213 Nick-ul reclamatului: Mr.Beenkill Bara RPG: Motiv: DM pe membri Dovada: http://imgur.com/a/tAgLV Alte precizări: Abea astept sal vanez!
  18. - Nume: Mr.Beenkill - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit: Normal - Numele celorlalți participanți (dacă există): B[o]gdaN - RPG Bar al participanților: - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Desigur. - Alte precizări: Bafta!
  19. Nick: Mr.Beenkill Rank: 3 Platesc amenda conform evidentei din data: 23/08/2016 Sumă: 5000$ Motiv: -5 la war ScreenShot: http://imgur.com/a/HKTUR Alte precizări: Salut
  20. - Nume: Mr.Beenkill - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit: Normal - Numele celorlalți participanți (dacă există): Alezzz - RPG Bar al participanților: - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Desigur. - Alte precizări:Multumesc!
  21. Nume:Mr.Beenkill - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit: Normal - Numele celorlalți participanți (dacă există): The.Me - RPG Bar al participanților: , - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Desigur. - Alte precizări:
  22. Nick: Mr.Beenkill Nick-ul celui de-al doilea participant:Alezzz Level-ul detinut: 32 Level-ul celui de-al doilea participant: 24 Bara RPG sau poza cu [/stats]: Bara RPG sau poza cu [/stats] pentru al doilea participant (daca exista): Subiectul interviului: Interviu simplu Am citit si luat la cunostinta regulile prezentate mai sus: Da. Alte precizari: -
  23. Nick:Mr.Beenkill Rank: 1 Platesc amenda conform evidentei din data:10/07/2016 Sumă: 10.000$ Motiv: Greutati in ascultarea ordinului. ScreenShot: http://imgur.com/LJEXUB2 Alte precizări: -
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.