Jump to content

Peteleu Andrei

Member
 • Content Count

  495
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

75 Impressive

1 Follower

About Peteleu Andrei

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 05/22/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Campeni, Alba, Romania
 • Hobbies
  Jocurile pe PC (SA:MP, CoD, FS, BF), sa ma documentez despre razboaie si agricultura.

Previous Fields

 • Real name
  Andrei
 • RPG1 Nickname
  AnDYY
 • RPG2 Nickname
  Va
 • MIX Nickname
  Doua

Recent Profile Visitors

520 profile views
 1. Peteleu Andrei

  Salut, am venit sa postez ceva dupa cateva luni, ne auzim la vara
 2. Peteleu Andrei

  Nick: AnDYY.RATUSCA * Rank: 3 * Echipa: Roads * Data antrenamentului pentru care vrei sa te invoiesti: 15.12.2019 * Numar invoiri(x/y): 1/2 * Motivul: Nu sunt acasa. Munca * Alte precizari: Ambele
 3. Peteleu Andrei

  Se va rezolva problema cu rank down in ideea ca se va da rank-ul inapoi?
 4. Peteleu Andrei

  * Nick: AnDYY.RATUSCA * Rank: 2 * Echipa: ROADS * Data antrenamentului pentru care vrei sa te invoiesti: 10.11.2019 * Numar invoiri(x/y): 1/2 deoarece am ajuns la celalt * Motivul: Voturi. * Alte precizari: Bafta!
 5. Peteleu Andrei

  * Nick: AnDYY.RATUSCA * Rank: 2 * Echipa: ROADS * Data antrenamentului pentru care vrei sa te invoiesti: 03.11.2019 * Numar invoiri(x/y): 1/2 * Motivul: Probleme cu netul...merge nu merge...vin dca merge * Alte precizari: Bafta!
 6. Peteleu Andrei

  Am eu, aveam 😂😂😂😂
 7. Peteleu Andrei

  Propunere: ●Adaugarea masinilor de tip Bullet sau Sultan la PD in functie de rank ●Adaugarea unui sistem de ruleta zilnica in care sa fie diferite premii ●Adaugarea sau cresterea preturilor la amenzi ●Adaugarea unui nou job (pescuit, curatator de strazi, etc) ●Posibilitatea de a spawna 10 masini ●Posibilitatea de a face job uri cu masina personala. ●Posibilitatea de a gasi Masini AI pe strada ●Adaugarea masinilor clasice precum: Hermes, Remington, Buccanner, Blade acelea ca vehicule premium, sau premium SH, gasiti voi.
 8. Peteleu Andrei

  Da...si daca le dai cu unguent le dispar😂
 9. Peteleu Andrei

  * Nickname: AnDYY.RATUSCA * Rank: 2 * Team: Roads * The training date: 6/10/2019 * Consent number(x/y): 1/2 * Reason: Sunt la o nunta * Other specifications: Mersu
 10. Peteleu Andrei

  AnDYY.RATUSCA-rpg1 Propunere: ☆☆☆☆☆☆☆☆Doar un singur lider per factiune. Unde naiba s a mai vazut ca ceva sa aiba doi conducatori, adica ambii sa aiba aceeasi putere? Ce e mare lucru sa pui membrii sa aleaga 1 sau 2? Prietenii, neprietenii, aia e, fiecare voteaza cum vrea. Adica ai doi lider, unul care are probleme cu tine, altul crare nu s baga. ☆☆☆☆☆☆☆☆ ☆☆☆☆☆ Modificarea castigului la job-uri. Si nu, nu spre unul mai mare, dar si scaderea duratei de stat la job, adica sa iei mai putini bani dar si sa muncesti mai putin pt ei.☆☆☆☆☆ ☆☆☆☆☆Sistem de rent al afacerilor☆☆☆☆☆
 11. Peteleu Andrei

  AnDYY.RATUSCA-rpg1 Propunere: alte job-uri. Dupa cum stim sistemul de job nu e chiar foarte greu e facut. Nu ne trebuie ceva complicat. 1. Intretinere drumuri-ce faci mai exact, pai ceva vizibil mai nimic, dar exista acele masini de curatat cu perii in fata. Acestea sa fie intangibile, sa aiba un traseu sa faca niste ture si sa fie profitabile incat sa te plimbi cu ele. 2. Ceva job legat de port si docurile din LS, nu stiu, zona aia e goala, macaragiu, inginer, ceva acolo. O idee ar fii ceva cu acele macarale si containere, sa le muti, ceva 3. Broker de asigurare: stim ca exista /buyinsurance, dar acesta sa fie inlocuit cu cateva biz-uri sau un job, cei ce au jobul sa accepte pe cel care vrea asigurare. 4. Constructor/zidar ceva legat de cladiri, constructii, drunuri etc. Exista masini speciale, betoniere, cele de transport, pick upuri etc. Sa fie skilluri, sa muncedti pe jos pana sa ajungi la masini. 5. La ferma sa fie folisita si combina, acei baloti, etc.
 12. Peteleu Andrei

  AnDYY.RATUSCA-RPG1 Propunere: un sistem de rent al afacerilor. Ce inseamna asta? Atat cel care l detine cat si cel care l inchiriaza au de castigat. De ce sa inchirieze cineva un biz in loc sa l pastreze? Suma pe care o primeste din timul inchirierii sa fie un pic mai mare ca cea normala primita pe zi. Cel care are bizul inchiriat sa primeasca cu 2-3% mai mult pe durata inchirierii.
 13. Peteleu Andrei

  Uite stam, ce sa facem?
 14. Peteleu Andrei

  Salut, io is AnDYY bossu si in curand o sa i iau functia lu Alin Ho usor Deocamdata is numa bossu 😂 Salut si mersi de incredere si de ajutor
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.