Jump to content

La mulți ani tuturor copiilor! Quest special aici

 

Autentificare în Doi Pași pe serverele de sa-mp. Detalii aici

Autentificare în Doi Pași pe forum. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

TLG CalgoN

Member
 • Content Count

  577
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

149 Extraordinary

About TLG CalgoN

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 07/07/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Hobbies
  ''Make a joke and I will sigh And you will laugh and I will cry Happiness I cannot feel And love to me is so unreal''- Black Sabbath, Paranoid

Previous Fields

 • Real name
  Alex

Contact Methods

 • Discord
  Calogero#6368

Recent Profile Visitors

1201 profile views
 1. TLG CalgoN

  Nick: S3daN.Jr Rank:1. Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War. Motivul invoirii: Sunt plecat si nu pot ajunge la war. Data activitatii la care nu poti veni:12/05/2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari: -
 2. Nickname: Calgon. Rank: 5 Level: 115. Motivul pentru care nu pot ajunge la sedinta/activitate: Trebuie sa-mi rezolv PC-ul, nu pot sa particip la această activitate din pacate. Data sedintei/activitatii: 15.04.2020. Alte precizari: Multumesc frumos!
 3.  " Miss and Mister B-Zone " Haideți să o susținem cu toti cu o inimioară, numele ei este AnitaFR❤ Nu vă costa nimic!

   

  https://forum.b-zone.ro/topic/435248-miss-and-mister-b-zone-editia-7/?page=2

 4. Nickname: Calgon. Rank: 5. Poezie: Las Venturas School Instructors, Cu drag noi pornim, Tie licență sa ti-o renoim, Cu răbdare și respect, . Noi te învățăm ce e drept, Cand o sa greșiți, nu vă certam O sa fim cat putem de răbdători, Dar si voi sa ne iertati pe noi. . Suntem oamenii si gresim, Poate uneori nu ne dorim, Noi o sa fim sancționați, Dacă voi nu ne iertați. . Cand intri in asa factiune, O sa ajungi sa iti placa de minune Niște membri foarte frumosi, Prietenosi si respectuosi. . Am avut lideri tare buni, Iertători si răbdători, Nu le-as putea oferi lucuri frumoase, Ei si-au pus sufletul în ceea ce au făcut. . Noi le putem oferi acum respectul, Hai in urma, sa pornim, În trecutul care aduce un suspin, AnneiSerrano să-i multumim, . Cu drag ne amintim de voi, Mădălina.bn este încă langa noi, Am avut cativa lideri cu care încă ne mândrim. Si frumos noi ii vorbim. . Silviu este încă actual, Vrem ca tu sa nu ne lasi, Faci totul sa meargă bine. Ce ne-am face fara tine? . Fiti uniți, căci este un joc, Putem fii frați si colegi, Dar nu ne certam între noi, Sa nu fie dispute, ca ne da adminul mute. . LV Under Boss am fost si eu, Nu am facut bine totul mereu, Am incercat sa imi dau silința, Pentru a-mi îndeplini cerința.
 5. Bineee, uite si noi pe aici incercam sa trăim. Tu?
 6. Nickname: Calgon. Data testului: 08.02.2020 Rank:5. Candidat:MihaiTSK Punctaj test teoretic (x/3): 3/3. Punctaj test practic (x/3): - Alte precizări: A dat /q in timpul testului.
 7. @eB Pasaroi, misiunea este corecta. @AnDrEi20021, misiunea este corecta. @RoLeX eXe, misiunea este corecta.
 8. TLG CalgoN

  Ajutati jucători incepători nu mai fiti răi. 1+.
 9. Taci si du-te la scoală taliban nab, la scoală e frumos. Mai o fată mai una alta, tu esti gay, nu stii ce e frumos. @Silviuu, e ca tine.
 10. Pateu, vezi ca ai tupeu, Închei subiectu'
 11. Bine nab. Cum a fost la școală? :)))))
 12. Uite ca incercam sa facem topicul mai activ.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.