Jump to content

Autentificare în Doi Pași pe serverele de sa-mp. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

TLG R Andrei

Member
 • Content Count

  352
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About TLG R Andrei

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 01/12/2004

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Titu
 • Hobbies
  Inot de performanta.

Previous Fields

 • Real name
  Andrei

Recent Profile Visitors

895 profile views
 1. TLG R Andrei

  Nick:R.Andrei Level:77 Rank:2 Activitatea la care ma invoiesc:Wars Data:05 Martie 2020 Invoirea ( din aceasta saptamana ) numarul : 1/2 Motivul:Am Canonul cel Mare si nu pot ajunge la wars pentru ca trebuie sa fiu la biserica Alte precizari:Succes!
 2. Nick:rpg4_R.Andrei * Rank:2 * Echipa:Roads * Invoire [sedinta / antrenament / activitate]:sedinta * Data/Ora: 24.08.2019 ora 21:00 * Lipsesc din motivul:După cum stii nu imi merge PC, incerc sa intru de pe telefon dar doar pentru prezența. * Alte precizari?:Mulțumesc!
 3. Retrag, acum vad ca merge
 4. Nick:R.Andrei Rank in clan:4 In ce perioada lipsesc?:8.07.2019-20.07.2019 Motivul:Mi s-a stricat calculatorul. Alte precizari:-
 5. Mult succes baietii, ne mai auzim pe joc, succes si aveti grija de voi!
 6. Nick:R.Andrei Rank:5(Section Chief) La ce mă învoiesc: Sedință/Antrenament/Altă activitate Data și ora activității:21.07.19 17:00 Lipsesc din motivul:Maine am niste evenimente la biserica, e o cununie si un botez din cate am inteles. Nu pot venii, imi pare rau! Trebuie sa iau si eu bani. Alte precizări:Succes si aveti grija la activitate. Daca scap mai devreme, poate vin.
 7. TLG R Andrei

  Nu ne mutam de placere, ca asa vrem noi. Ne mutam de nevoie. Nu avem jucatori si alta cale prin care sa facem rost, nu mai avem. Daca aveam si noi 450-500 jucatori, nu mai ne faceam planuri cu fuziunea, dar cu 150-200 jucatori dintre care 80-90 pe /sleep... Inainte vedeam jucatori care munceau la Trucker, la Quarry Worker, pe lista [/wanted] aveam suspecti, se dadeau jaf-uri, erau jucatori la paintball si aveai cu cine sa te distrezi.. Acum din toate acestea, nu mai vad un jucator nicaieri. Toti stau cu referalii pe sleep, fac RP-uri, bani la greu si fara activitate, vad dintr-o data ca apare cineva cu nivel 80-90 (RPG4) fara sa-l cunoasca absolut nimeni. Si chiar ar fi nevoie sa se recalculeze sistemul de referali @Kelton.
 8. TLG R Andrei

  E ok ideea, ca helper, cateodata imi este greu sa-mi fac raportul pentru ca nu sunt jucatori de nivel 20 sau sub 20 (daca sunt, majoritatea sunt conturi secundare sau conturi pe sleep care stau doar pentru RP-uri sa faca nivel cat mai mare). Propun cu aceasta fuziune, sa se implementeze un sistem ca pe celelalte comunitati in legatura cu cresterea in nivel. Adica, ai nevoie de niste ore pentru a putea da [/buylevel]. Pana acum nu m-am gandit la o alta cale prin care sa micsoram numarul de jucatori AFK si sa marim numarul de jucatori Online. Cu aceasta schimbare sa se mai adauge macar pana la nivel 25-30 sa poti da [/n]. Inainte aveai eveniment dupa eveniment, acum daca stai 2-3 ore ON, abea daca vezi 3-4 cereri de evenimente. O zi/seara buna in continuare!
 9. Nick:R.Andrei Rank:5(Section Chief) Tipul de activitate: Şedinţă/Antrenament/Altă activitate(Mandat de perchezitie) Data şi ora activităţii:24.06.2019 19:20 Membrii prezenţi:Hunter.v10, Maestro, VeroxWOOF, Robert.CaptainGRAS, R.Andrei(Organizator) Membrii învoiţi:Enes, Gheorghita, .MOGHILEANU., BORN.DAUPARANORMAL, Drake (RANK 6), LaurRamires.. (RANK 6), CataliN17(Lider) Membrii absenţi:AnomalyWOOF., []Ricii_G[], LAURONEGODARMY. Alte precizări:Cei absenţi fără cerere de învoire primesc Faction Warn.
 10. Accept pentru ca esti membru nou intrat. Din acest moment nimeni nu mai poate scrie in acest topic.
 11. @KoNoplyanKa cerere acceptata!
 12. >ANUNT< Un nou mandat de percheziţie a fost anunţat! Pentru mai multe informaţii, click aici! Întâlnirea va avea loc Luni la ora 19:20, la HQ FBI. Prezenţa este obligatorie iar cei ce nu se pot prezenta sunt rugaţi să facă o cerere de învoire Aici, altfel vor fi sancţionaţi cu Faction Warn. Voi accepta maxim 3 ''Invoiri''. >ANNOUNCEMENT< A new search warrant has been announced! For more informations, click here! The meeting will take place on Monday at 19:20 p.m., at HQ FBI. This is mandatory and those who cannot be present are asked to make a pass request Here, else they will be punished with Faction Warn. I will accept maximum 3 ''Pass Requests''. Mandatul de mai sus (Joi) a fost optional pentru ca nu am putut sa ma prezint, motiv: Am avut niste treaba si am uitat de activitate. Am intocmit altul pentru 24.06.2019; 19:20
 13. Mandat întocmit de: R.Andrei Ora; ziua/luna/anul: 19:20; 24.06.2019 Locul unde va avea loc percheziția: San Fiero / Los Santos / Las Venturas. Motivul percheziției: Combaterea traficului de stupefiante.
 14. @KoNoplyanKa vreau mdc-urile pentru ca eu nu am de unde sa stiu daca toti aveau wanted FUGAR. Inca este disponibila misiunea!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.