Jump to content

LowGTX

Member
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About LowGTX

 • Rank
  Newbie

Previous Fields

 • Real name
  Alin
 • RPG1 Nickname
  FordMustangGTX
 • RPG2 Nickname
  FordMustangGTX
 • RPG3 Nickname
  FordMustangGTX
 • RPG4 Nickname
  FordMustangGTX
 • MIX Nickname
  FordMustangGTX

Recent Profile Visitors

55 profile views
 1. Sterg si modurile din PC ? Pe serverele stunt merge fara probleme dar numai pe b-zone si pe ala cu amintiri placute face asa
 2. Model pentru întrebări: Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Salut, cand incerc sa ma conectez pe unul dintre serverele B-Zone si cand apare chestia aia de login mi se blocheaza. Screenshot (în caz că este necesar): Nu cred ca este nevoie. Alte precizări: Am scos modurile, am reinstalat sampul si am schimbat si crack-ul.
 3. Am rezolvat.
 4. Model pentru întrebări: Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Salut, nu am mai jucat samp de o luna sau doua si acum cand am vrut sa intru pe un server stunt nu mai mergea sa aduaug servere, imi dadea dala' (Retrieving info...) server.fantoma:7777 Screenshot (în caz că este necesar): Nu cred ca e necesar. Alte precizări:De la conexiune nu cred ca e ca restul serverelor pe care le-am avut la fv merg si daca sterg si adaug unul merge. Am reinstalat samp-ul si tot gtaul si tot numerge.
 5. Ce problema ai?: Mi-am cumparat un microfon TRACER SCREAMER si la laptop am un singur jack sa ala e pentru casti, cand dau Recording Devices imi spune ca e not plugged in , plus ca microfonul se comporta ca si castile atunci cand il bag in usb si nu aud nimic. O scurta descriere a situatiei, trebuie sa spui clar ce componente ai: Un AMD A8 si un RAdeon R5 Graphics Screenshot/Video: Nush cum sa fac dar am explicat destul de bine. Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: N-am gasit. https://www.emag.ro/adaptor-hama-mufa-jack-3-5mm-stereo-43365/pd/D528XYBBM/?ref=similar-exp_center-1_3&recid=j68vof2y-azt360e2txy-C.c17_a185.S.SIMILAR-18naej5 La asta pot conecta microfonul ?
 6. Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Cand vreau sa mut pumnul pe o arma nu pot in sensul ca pot numai cu Q si E nu pot sa folosesc rotita. Screenshot (în caz că este necesar): Alte precizări: Cum rezolv problema nu am moduri ?
 7. Acum aproape 3 ani cand m-am apucat eu si cativa prieteni era 950/1000 constant si chiar de multe ori erau 1000/1000 seara,erau sisteme bune care de altfel sunt si acum, erau jucatori incepatori care au ajuns persoane destul de importante acum, atunci ma jucam 4-5 ore pe zi din placere, nu stiam cum sa intru in factiune sau dastea' dar de un an au incepun unele update-uri proaste... Daca ar fi scos updateul cu orele jucate si regula cu 10-20 jucate pe luna pt factiune cred ca v-om creste cu minim 100 de playeri pe fiecare server. Un alt factor pe care l-am observat sunt youtuberii, acum 2-3 ani erau mult mai multi youtuberi pe comunitate si erau mai cunoscuti cum ar fi Andy care nu prea stia sa joace dar aducea playeri destul de multi, maceoo si Mazoku pe care ii respect foarte mult dar acum mai sunt putini youtuberi cu peste 2k subs si din pacate si MadoXxX s-a lasat de Samp... Cred ca toti stim ca nu putem readuce comunitatea la 1000/1000 pe aproape toate serverele dar macar sa fim iar top 1 Romania.
 8. Am nevoie de alt windows pt ca nu imi merge nici-un joc nici macar cele dupa steam
 9. Nu se deschide launcher-ul, mai nou imi spune ca has stop working. L-am descarcat dupa alt ssite si tot nu merge
 10. Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: In urma cu o saptamana mi s-a stricat pc-ul iar astazi l-am reparat si am windows 7, dar cand vreau sa intru pe un server nu se deschide gta-ul, si daca vreau sa joc pe singleplaer tot nu se deschide, am incercat si cu toate chestile alea cu windows 98 etc dar nu merge. Screenshot (în caz că este necesar): Nu e nevoie. Alte precizări: bau
 11. Model pentru întrebări: Crash Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Cand vreau sa cumpar o masina sau termin jobul imi da crash SA:MP-ul , am incercat sa-l instalez dar tot imi da crash Screenshot (în caz că este necesar):Nu cred ca e nevoie Alte precizări: Vreau sa cumpar o Tampa
×