Jump to content

Sezonul 3 de Maraton a început. Detalii aici
Fuziunea serverelor de SA-MP. Detalii aici

Konny

Member
 • Content Count

  1224
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

267 Extraordinary

About Konny

 • Rank
  dacă proștii ar zbura, ar fi întuneric
 • Birthday 10/09/2001

Recent Profile Visitors

2360 profile views
 1. Konny

  Merge
 2. Konny

  Cererea ta a fost acceptată. Ai primit gradul cu succes.
 3. Konny

  a picat bine rău. felicitări +1
 4. Konny

  Poți spune că ești vechi pe comunitate măcar de când joci din perioada „de glorie” a B-Zoneului, cea din 2013-2014, când samp-ul era la modă așa cum e GTA V acum. Zi faină!
 5. Konny

  De acord cu primele două afirmații, însă Cuvintele „vechi pe comunitate”, când joci de 4 ani, sigur că și cu pauze, nu prea ți se potrivesc. Și spun asta pentru că ai precizat-o de două ori în două rubrici.
 6. Konny

  Într-un cuvânt fuziune. Nu au un motiv anume pentru care, dar e clar cine va avea trecere mai mare ș.a.m.d Până la urmă RPG4 vine pe RPG2, nu invers îți dai seama că ăștia de pe 2 se vor da drept câinii din curte, iar cei de pe 4 vor fi pisicile, ca să o luăm cu un exemplu mai pe mintea tuturor.
 7. Konny

  Îți zic eu că dacă ai fi fost tu amenințat, chiar înainte de fuziune nu te simțeai așa de bine.. pana mea, fiecare cum simte/crede.
 8. Konny

  Haideți să nu facem chiar free-chat aici. E un topic serios deci trebuie trătat ca atare. Haideți să avem puțin de obraz
 9. Konny

  Prietene.. unii dintre noi au evoluat la viața personală. La o anumită vârstă, când nu mai stai pe banii păriților trebuie să produci ceva, așadar te duci și muncești. Așa cum face și @GigGs11 Legend. Omul are acuși 30 de ani din câte știu, și la vârsta asta viața personală e pe primul loc, așa cum ar trebui să fie și la copii din ziua de azi. Și ce am uitat să-ți mai precizez, e că în regulament spune că trebuie să ai o activitate de cel puțin 1h/zi, adică dacă ziua are 30 zile, tu să ai 30h jucate în luna respectivă. Ca să te ocupi de funcție nu trebuie să stai în joc și să fuți timpul, atât timp cât îți faci treaba de lider, dai rank-up uri, fw-uri ș.a.m.d nu cred că sunt probleme la mijloc. Dacă ai activitate de 300h asta nu înseamnă că meriți să ai o funcție, așa cum se ia Helper acum.. Văd jucători ce au 3-4 luni pe un server, fac câte 250h/lună și ajung Helperi. Deci să nu mă abat de la subiect, dacă omul își face treaba, merită funcția. Dacă ești jucător vechi de saturi de toate din joc la un moment dat. Deci ca sfat, decât să mai comentezi aiurea și să dai exemple banale pentru niște ore, eu zic să te abții. Zi faină!
 10. Konny

  Cred că cu toții știm că pe RPG4 numărul de codați din mafii și nu numai este cel mai mare, iar serverul RPG1 are Staff-ul cel mai matur și experimentat, prin vechime și nu numai. Propun să se facă între RPG1 și RPG4, respectiv RPG2 și RPG3. Combaterea codaților de către o echipă Staff mai bună duce la eliminarea acestora. Așa cum a zis și Kelton, mulți au plecat de pe RPG2 odată ce s-a deschis RPG3. Asta e strict părerea mea.
 11. Scuză-mă că te întreb, dar .. de ce boli psihice suferi? Să știu să pun pomelnice să nu mai însemne Dumnezeu pe nimeni cu boli din astea..

 12. Nick: [zL]Konny Rank: Dispatcher (4) Data: 27.06.2019 Am dat test cu: LionLegion Rezultat regulament (x/3): 1/3. Rezultat traseu (x/6): 6/6. Rezultat final: PICAT. Alte precizări: Poate data viitoare! Quote
 13. Nick: [zL]Konny Rank: Dispatcher (4) Data: 27.06.2019 Am dat test cu: DeeJ Rezultat regulament (x/3): 0/3. Rezultat traseu (x/6): 2/6. Rezultat final: ADMIS. Alte precizări: Felicitări!
 14. Konny

  Nickname: KonnySpaimaCT Rank: 2 Data si ora : Se vede în poză Motiv: Evidenta WARS Screen-shoot(/fdeposit): https://imgur.com/a/URD37zk Alte precizari?: Bafta!
 15. Konny

  Lucrările sunt frumoase, dar eu am adaptat un stil mai închis ale lucrărilor, nu sunt foarte atras de cele luminoase. Desigur, nu zic că nu-s reușite, chiar îmi plac. Îmi place că ai trecut cu unele și în AE #kw
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.