Jump to content

AT Nic

RPG2 Admin SAMP
 • Content Count

  2100
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

AT Nic last won the day on February 23

AT Nic had the most liked content!

Community Reputation

557 Fantastic

About AT Nic

 • Rank
  Community Legend
 • Birthday 11/08/2005

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Nic.eXe
 • Skype
  -
 • Steam ID
  https://steamcommunity.com/id/Nick1338/
 • Discord
  NicoFTW#1443
 • Instagram
  @nicolas.soaita

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sighisoara

Previous Fields

 • Real name
  Nicolas
 • RPG2 Nickname
  Nic.eXe
 • MIX Nickname
  Nic_

Recent Profile Visitors

18425 profile views
 1. AT Nic

  Salut, Iti recomand sa iti instalezi GTA de la 0 urmand urmatorul model: 1. Descarci GTA: https://drive.google.com/file/d/0B-5A7M6jVSpQR2diYTQySzZ5cVE/view sau un orice alt GTA de care stii tu ca e mai bun asa, daca ai filelist recomand ala. 2. Descarci SAMP R1: https://www.dropbox.com/s/ulzfer8yjixijzd/sa-mp-0.3.7-install.exe?dl=0 3. Descarci CLEO https://cleo.li/cleo4/CLEO4_setup.exe 4. Descarci SAMPFUNCS: Recomand 5.3.3 dar poti si 5.4.1: Daca tot nu merge sampul sau vrei sa incerci si SampAddon, urmeaza si pasii de mai jos. 5. Descarci SampAddon, respecta modelul din topic: 6. Dupa ce ai instalat sampaddon trebe sa instalezi iar SAMP R1, ca sa nu se buguiasca. (Il ai la pasul 2) P.S: SampAddon debifezi toate in afara de Anti Pause, ai instructiunile in topic 7. Iti bagi modurile dorite. Dupa ce ai urmat toti acesti pasi cu brio sunt sanse de 1% sa nu iti mearga jocul. Daca chiar nu merge, inceaca sa stergi tot legat de GTA si dupaia reinstaleaza-l, in Documents sa stergi Gta San andreas user files si din control panel SampAddon daca ai. In rest poti da click dreapta + delete la folderul unui GTA. O zi faina!
 2. AT Nic

  O rezolvare ar fi SampAddon, il gasiti in sectiunea de moduri. Topic closed.
 3. AT Nic

  @DR3M3Rai rezolvat problema?
 4. AT Nic

  Salut, 1. Descarci GTA: https://drive.google.com/file/d/0B-5A7M6jVSpQR2diYTQySzZ5cVE/view sau un orice alt GTA de care stii tu ca e mai bun asa, daca ai filelist recomand ala. 2. Descarci SAMP R1: https://www.dropbox.com/s/ulzfer8yjixijzd/sa-mp-0.3.7-install.exe?dl=0 3. Descarci CLEO https://cleo.li/cleo4/CLEO4_setup.exe 4. Descarci SAMPFUNCS: Recomand 5.3.3 dar poti si 5.4.1: Daca tot nu merge sampul sau vrei sa incerci, urmeaza si pasii de mai jos. 5. Descarci SampAddon, respecta modelul din topic: 6. Dupa ce ai instalat sampaddon trebe sa instalezi iar SAMP R1, ca sa nu se buguiasca. (Il ai la pasul 2) P.S: SampAddon debifezi toate in afara de Anti Pause, ai instructiunile in topic 7. Iti bagi modurile dorite. Dupa ce ai urmat toti acesti pasi cu brio sunt sanse de 1% sa nu iti mearga jocul. Daca chiar nu merge, inceaca sa stergi tot legat de GTA si dupaia reinstaleaza-l, in Documents sa stergi Gta San andreas user files si din control panel SampAddon daca ai. In rest poti da click dreapta + delete la folderul unui GTA. O zi faina!
 5. AT Nic

  Salut, pentru a raporta un bug legat de joc deschide un topic aici: https://forum.b-zone.ro/forum/211-bug-reports/. Topic closed.
 6. AT Nic

  Grad acordat.
 7. AT Nic

  @uSp, vei fi adaugata in Cartea Recordurilor pentru doborarea recordului In love with taxi, avand 24 de comenzi efectuate intr-o singura zi (23.03.2020). @Onix1234, nu poti fi adaugat in Cartea Recordurilor pentru doborarea recordului The Traveler, deoarece acei KM din dreapta se contorizeaza si cand mergi cu un taxi fara client. Prin urmare o sa trebuiasca video pentru acest record. Imi pare rau! @AlexNabulThau, vei fi adaugata in Cartea Recordurilor pentru doborarea recordurilor The unstoppable & Money maker, avand 287 km si $22,384 stransi fara a iesi din taxi.
 8. AT Nic

  Incearca sa dezinstalezi si sa instalezi Cleo, ia versiunea 4.1. De asemenea baga si sampfuncs 5.3.3, le gasesti pe forum b-zone -> moduri.
 9. AT Nic

  Salut, Vad ca ai precizat ca ati fost 5 persoane in grup. Cel mai probabil (99%) ati fost 2 membrii cu rolul de Gold Melter. Cat timp tu ai acceptat request mechanic, probabil colegul tau a luat checkpointul pentru rolul vostru, iar logic dupa cum e facut sistemu trebuia sa iti dea si tie checkpointul la locatia de rob. Totusi este un bug aici, nu ar fi trebuit sa te lase sistemul sa accepti service mechanic in timpul robului, ceea ce a dus la pierderea checkpointului de la rob. E normal sa primesti Wanted si banii de la rob cat timp acestia au putut finaliza robului fara tine, este un sistem anti-abuz mai vechi adaugat, care in momentul in care ti-ai luat checkpointul si dai /cancel rob, robul sa poata continua cat timp ceilalti membrii si-au facut treaba. Nu exista un mesaj cand primesti banii de la rob deoarece ai iesit din el, dar poti observa in Income sau sa-ti dai seama singur. Asteapta raspunsul scripterului, o zi faina!
 10. Va rog sa va uitati peste topicul cu amenzi, cat si in regulamentul intern. Amenzile se platesc direct in joc folosind comanda [/fines], voi ca membrii neavand alta obligatie decat sa platiti amenda pe [/fines]. In topicul cu amenzi vor posta doar liderii / sub-liderii, pentru a tine evidenta amenzilor. De asemenea amenda pentru confiscarea permisului de conducere a fost eliminata. P.S: Pentru cine nu a vazut [/fmotd], am deschis topicul "Cartea Recordurilor", unde veti putea dobori diferite recorduri ale factiunii, ar fi frumos sa umplem acea lista cat mai repede, avem membrii necesari, nu cred ca va este lene sa postati o dovada acolo.
 11. AT Nic

  Incepand cu acest REPLY, membrii nu mai au voie sa posteze amenzile in acest topic, amenda pentru suspendarea permisului de conducere a fost eliminata, iar in acest topic va posta doar Liderul / Sub-liderul.
 12. Propunere respinsa, chestia asta nu tine neaparat de factunea noastra.. si de ce ti-ai dori asta? Ce treaba are factiunea noastra cu celelalte? Ar fi un spam prea mare pe acel chat si nu ar iesi bine. Propunere respinsa, sistemul de teste e bun asa cum e. A fost facuta deja o asemenea activitate de catre GabyGabutzu si Cretsu. Le-am marit.
 13. Nick: Nic.eXe Data sanctionarii: 25.03.2020 A fost sanctionat membrul: Pumba.HYENA Sanctionat cu: Faction Warn. Motivul: Reclamatie Dovada (Optional, dupa caz) - Alte precizari: Succes
 14. AT Nic

  Din cate stiu nu mai poti adauga prieteni de pe website. Pentru viitor sa postezi bugurile legate de website aici: https://forum.b-zone.ro/forum/2298-website-bugs/
 15. AT Nic

  @AT iLuSion, vei fi adaugata in Cartea Recordurilor pentru doborarea recordurilor The unstoppable & Money maker, avand 230 km si $15,280 stransi fara a iesi din taxi.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.