Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Aplicațiile pentru gradul de VIP pe forum au fost deschise. Aplicați aici

Sugestiile pentru serverele de sa-mp au fost deschise. Postați aici

Stafful Discord organizează un concurs de desenat. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

AT Spx

RPG2 Helper
 • Content Count

  818
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

157 Extraordinary

About AT Spx

 • Rank
  Know More than admins
 • Birthday 11/10/2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vâlcea

Recent Profile Visitors

2234 profile views
 1. AT Spx

  @Parker X Mersi frumos ! Mai aștept alte creații.
 2. AT Spx

  Display Name: Spx Doresc (Avatar/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): Dani Mocanu Text(opțional): Spx Dimensiuni (opțional): Specifice unui logo Alte precizări (opțional): Sa se puna accent textul cerut, multumesc!
 3. Numele: Spx Rank-ul: 6 Data şi ora activitatii: 21.09.2020, 16:00 Membrii prezenţi: ZenKo, ._.Florin._., , BloodLINE.TALIBAN, , ClimDDB, EnEsDDB, Andy.Faraon, 5stackz, Flavius25, Thedasher, Spx Membrii învoiţi: Cosmi_BY, Bonnie.Mingicarul, Zakenn, .Patronu., Mily, Hennessy, Ionut.Krokodilu, Bogdan.Krokodilul, D[a]N, Bilosu, Sunny, Aspectqq14.EMBLEMA, Balint, Josh.krokodilu, Original.Castor, TobiasQQ14.Emblema, Ratonescu Membrii absenti: LaurRamires, Pumba, Piko, Florin.krokodilul Daca exista greseli in legatura cu absentii/prezentii si invoitii, va rog sa anuntati liderul in timp de 24 de ore pana la sanctionare!
 4. AT Spx

  Felicitari, esti pe locul 1 la aceasta misiune! Contacteaza-ma pe joc pentru a primii suma de bani, iar cu raportul o sa te rezolve Cosmin! Felicitari, esti pe locul 2 la aceasta misiune! Contacteaza-ma pe joc pentru a primii suma de bani, iar cu raportul o sa te rezolve Cosmin!
 5. AT Spx

  Misiunea pentru saptamana aceasta 21.09.2020 - 27.09.2020 Trebuie sa faceti urmatoarul lucru: Sa faceti poza cu un autobuz pe Muntele Chiliad ( sa fiti voi la volan ) Trebuie să efectuati o poza cu un Lider de mafie pe piramida din Las Venturas (in varful piramidei) cu un M4 în mana, cu comanda [/robman]. Un eveniment cu titlul 'By SFPD'. Criterii de castig: - Pozele le încarcati pe: https://imgur.com/ - Pozele sa nu aiba Page Up - Nu accept editarea postarii (incercati link-ul de la imgur daca merge, dupa postati, nu dati edit) odata ce postati trebuie sa fiti siguri. OBS: Dovezile cu "Page UP" nu sunt valabile. Premiul va fi urmatorul: Locul 1: Raport Optional + 100,000$ Locul 2: Raport Injumatatit + 100,000$ Locul 3: Primeste suma de 100,000$ Dovada (link-ul cu pozele) o veti posta in acest topic dupa modelul urmator : Nume: Rank: Dovada: Alte informații:
 6. Invoiri acceptate, nu mai accept nimic.
 7. AT Spx

  T/C
 8. Activitate pe data de 21.09.2020 ora 16:00 Buna ziua/seara, dupa cum se vede si din titlu voi organiza o activitate pe data de 21.09.2020, ora 16:00. Prezenta este OBLIGATORIE cine nu vine primeste Faction Warn! De asemenea accept si invoiri, si se tine cont si de rank up! Sper sa ne vedem cat mai multi, deoarece dorim sa discutam niste subiecte legate de factine, mai multe detalii veti afla la sedinta! Doresc sa fim cat mai multi, deoarece v-a fi o activitate mai interesenta. Mai multe detalii ve-ti primii la momentul respectiv. V-a fi si un premiu special! Dupa data de 21/09/2020 ora 10:00 nu mai accept invoiri!
 9. Model de postare: Nick: Player reclamat: Motiv: Dovezi: Bara RPG: Alte precizari: Nota: Playerii cu level sub 5 nu sunt luati in considerare in Black List. - Postati daca cineva inafara membrilor clanului face dm pe voi limbaj vulgar etc. S-au adaugat niste reguli noi cu privire la BlackList-ul clanului! - Pentru a fii scos din BlackList-ul clanului cu motivul /clanresign (blacklist permanent) se va achita suma de 50.000$ - Pentru a fii scos din BlackList-ul clanului cu motivul Aplicatie Stearsa se va achita suma de 30.000$ - Pentru a fii scos din BlackList-ul clanului cu motivul Limbaj vulgar se va achita suma de 40.000$ - Pentru a fii scos din BlackList-ul clanului cu motivul Aplicatie avand alt clan! se va achita suma de 30.000$ Tin sa precizez ca banii luati pentru scoaterea playerilor de pe BlackListul clanului vor fii investiti la plata clanului!
 10. In acest topic se fac cererile de demisie din cadrul clanului [AT] * Nick: * Level: * Rank: * Vechime (cat timp ai stat in clan): * De ce doresti sa pleci din clan?: * Cum te-ai simtit in Atlantic Organization [AT]?: * Alte precizari?:
 11. AT Spx

  @Parker XAltceva, mersi frumos , mai astept si alte creatii!
 12. AT Spx

  @Parker X Multumesc, ai putea sa pui skin-ul la jumatate si Spx deasupra skin-ului, mersi!
 13. AT Spx

  Display Name: Spx Doresc (Avatar/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Logo Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): Skin-ul de PD, cel de rank 6 ( ID: 267 ) Text(opțional): Deasupra skin-ului sa fie scris Spx ( ID Culoare : 1E519D ), iar sub skin numele Atlantic Chief ( Mai mare) cu albastru mai inchis Dimensiuni (opțional): Specifice unui logo Alte precizări (opțional): Sa se puna accent textul cerut, multumesc! Sper ca nu am cerut prea mult
 14. AT Spx

  Propuneri: 1. Sa poti vinde skin-urile de $1.090.000, la 50% din valuarea aceastuia, adica 545,000$ in magazin. 2. Adaugarea de masini noi la Factiunile Pasnice / Departamente. 3. Sistem de AntiCheats, necesita acest sistem. 4. Cand te loghezi pe joc sa iti apare direct sa bagi pin-ul, fara a mai folosii comanda [/pin], in special pentru helperi, pentru ca poti face n-uri fara pin bagat. 5. Adaugarea unui nou job.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.