Jump to content

AlexKING

Donator
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

About AlexKING

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Campina. / Prahova
  • Hobbies
    Sa ma plimb cu bicicleta!

Previous Fields

  • Real name
    Alexandru
  • RPG Nickname
    AlexKING.

Recent Profile Visitors

406 profile views

AlexKING's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

3

Reputation

  1. Nick-name: Edy. Rank: 2 Invoire pentru war-ul din data: 28.06.2018 Motivul pentru care nu pot veni la war: Nu pot ajunge din motive personale! Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Multumesc!
  2. Nick-name: Edy. Rank: 1 Invoire pentru war-ul din data: 05.06.2018 Motivul pentru care nu pot veni la war: Sunt dupa-amiaza la scoala. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Multumesc!
  3. AlexKING

    Guess the car

    Nick in joc: Edy.Nick pe forum: AlexKiNGLevel: 76Factiune: Verdant FamilyParere despre event: SuperRaspuns: Yosemite
  4. Nick-name: Edy. Rank: 1 Invoire pentru war-ul din data: 31.05.2018 Motivul pentru care nu pot veni la war: Sunt la scoala dupa-amiaza si nu cred ca ajung. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari: Nu stiu sigur daca ajung!
  5. Nick-name: Edy. Rank: 1 Invoire pentru war-ul din data: 30.05.2018 Motivul pentru care nu pot veni la war: Sunt plecat la niste analize. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Nu stiu sigur daca ajung!
  6. @Chamakh Imi place semnatura ta, de a mea ce zici? <3 te pwp prostule!
  7. Misto poza de profil boss.

  8. Iar nu o sa avem wars. Sau incep la 9. Bag **** in el..
  9. @Shawy Frumos, stiam eu ca vine si video dupa ce a fost aseara.
  10. Nick: AlexKiNG. Rank: 1 Data la care nu poti veni: 20.09.2017 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): war Lipsesc din motivul: Nu stiu sigur daca am curent deoarece sunt in zona cu cod rosu de furtuna si e posibil sa se ia curentul Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1 Alte precizari: Multumesc pentru intelegere!
  11. #Banul #Ramane , va respect si va pup pe toti , sper sa nu ma uitati leilor. Haku sper sa tinem legatura #BestLeaderOfVTB. Aici se termina si drumul meu in Vietnamese baieti. Va pup inca odata.
  12. Ce urat a ajuns B-Zone ba , ii dai adminului datele Supremo , intra la tine in PC , iese din PC si iti da ban pentru necooperare. Urat @Bobo @Kelton @HG UltRaSs
  13. Nick: AlexKiNG.BELEAUA Rank: 2 Ziua :21.07.207 Ma invoiesc de la: War Data: 21.07.2017 Motiv: Ma duc la piscina. Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2) : 1/2 Alte precizari: Bafta la war si scuze.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.