Jump to content

La mulți ani tuturor copiilor! Quest special aici

Ediția lunii Iunie a concursului WOTM a început. Detalii aici

 

Autentificare în Doi Pași pe serverele de sa-mp. Detalii aici

Autentificare în Doi Pași pe forum. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Kane

Member
 • Content Count

  501
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

94 Impressive

About Kane

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 12/31/2019

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Gigel
 • RPG1 Nickname
  Kane.

Recent Profile Visitors

1145 profile views
 1. Power. O surpriza neașteptată și plăcută pentru toți jucătorii. Cea mai tare surpriza și cele mai tari questuri și evenimente. Nimeni nu se aștepta, toți suntem surprinși și în extaz.
 2. Kane

  Slăbuț
 3. - Nume: Kane. - Rank: 4 - Data săvârşirii interviului: Anulat. - Tipul interviului: SImplu. - Numele celui/celor intervievat/ţi: [HaVaNa] - Alte precizări: Nu m-a contactat.
 4. Kane

  PROPUNERE IMPORTANTA! Propun sa poti schimba culorile pe Shamal. E degeaba daca il avem toti pe culoarea alb. Am fost la carcolor, am ales culorile, mi-a luat banii, dar el tot alb se vede. Dincolo merge colorat si pus hidden pe Shamal.
 5. - Name: Kane. - Rank: 4 - The date of the emission/competition: 29.09.2019 - The type of the emission/competition: Emission about admin activity on server. - The names of the participants at emission/competition: Example - The proof (screenshot) for the type of the competition/emission: https://imgur.com/a/kyeasx9 - Other specifications: None.
 6. - Nume: Kane. - Rank: 4 - Data săvârşirii interviului: Anulat. - Tipul interviului: SImplu. - Numele celui/celor intervievat/ţi: Ciolacianu - Alte precizări: Nu s-a mai conectat de pe data de 24.
 7. Kane

  Aia a fost singura data cand am patit. Da normal ca m-am enervat ca era ultima cursa si terminam, plus ca am mai stat si jail, noroc ca erau avocati ca stateam o ora degeaba. Si adminu m-a ajutat cu respawn, adica m-a dat la HQ si aia a fost toata interventia.
 8. Nick-ul tau: KANE.Server: RPG1Descrierea bugului: FAC car cjacker skill 5, imi iau wanted 6 no drept, stau o ora in jail pe timpu mine si nici macar nu pot livra masina ca nu intra in checkpoint. Pana atunci mergea, dupa a mers, da la tura aia NU INTRA. SI NU E DE LA MINE, e de la server!Screenshot(s): https://imgur.com/a/2elDjn1
 9. - Name: Kane. - Rank: 4 - The date of the emission/competition: 26.09.2019 - The type of the emission/competition: Math competition - The names of the participants at emission/competition: Andrei.13, WiSsh, IceTeaFoot.MISTER - The proof (screenshot) for the type of the competition/emission: https://imgur.com/a/o2FVjEy - Other specifications: Nope.
 10. Kane

  Un meme bun. Era power dacă puneai și aia cu "link către cont: https://www.rpg.b-zone.ro/account/general".
 11. Kane

  O idee excelenta!
 12. - Nume: Kane. - Rang: Cel mai bun, 3. - Data săvârşirii emisiunii/concursului: 22.09.2019 - Tipul emisiunii/concursului: Concurs cultura generala tema Capitale. - Numele celor care au participat la emisiune/concurs: iVladut69, Scotocell, VioBoss97 - Dovada (screenshot) pentru tipul concursului/emisiunii: https://imgur.com/a/6SYR2Xt - Dovada (screenshot) cu participantii la inceputul concursului: https://imgur.com/a/6SYR2Xt - Alte precizări: A fost bine ca sa nu fie rau. - Nume: Kane. - Rang: Cel mai bun, 3. - Data săvârşirii emisiunii/concursului: 22.09.2019 - Tipul emisiunii/concursului: Emisiune pe tema activitatea in calitate de helper nou promovat. - Numele celor care au participat la emisiune/concurs: Pikovit - Dovada (screenshot) pentru tipul concursului/emisiunii: https://imgur.com/a/eVf62ro - Dovada (screenshot) cu participantii la inceputul concursului: https://imgur.com/a/eVf62ro - Alte precizări: A fost bine ca sa nu fie rau.
 13. - Nume:Kane. - Rang: 3 - Data săvârşirii emisiunii/concursului: 19.09.2019 - Tipul emisiunii/concursului: Concurs cu intrebari despre Simbolurile elementelor chimice. - Numele celor care au participat la emisiune/concurs: VioBoss97, Baghera22, Nenea.Narcis. - Dovada (screenshot) pentru tipul concursului/emisiunii: https://imgur.com/a/fFnbZE4 - Dovada (screenshot) cu participantii la inceputul concursului: AM uitat sa fac ss la inceputul concursului, am facut aproape de final, dar e ok. - Alte precizări: A fost o competitie stransa, cu rasturnari de situatie! - Nume: Kane. - Rang: 3 - Data săvârşirii emisiunii/concursului: 19.09.2019 - Tipul emisiunii/concursului: Emisiune cu privire la activitatea in calitate de lider al unei factiuni. - Numele celor care au participat la emisiune/concurs: YourCharisma - Dovada (screenshot) pentru tipul concursului/emisiunii: https://imgur.com/a/H5c5kTJ - Dovada (screenshot) cu participantii la inceputul concursului: https://imgur.com/a/H5c5kTJ - Alte precizări: Am abordat mai multe subiecte, printre care urmarile fuziunii asupra factiunii, acuzatiile jucatorilor cu privire la 'pile', dar si tema post-hunterilor si reactia liderului la astfel de situatii.
 14. Kane

  Ba toată treaba asta e puțin relativă. Sa joci legit nu mai ai cum în 2019. Adică o poți face, însă o sa îți iei secunde la greu pana înnebunești sau te lași. Eu joc cu setări legite la wars, nici sa nu stric jocul altora dar nici sa primesc doar spawn kill și sa nu am absolut nici o șansă împotriva ălora cu setări nesimțite. Din punctul meu de vedere ar trebui urmărită aceasta limita foarte subțire între codat cu bun simt care joaca pe legit sa nu strice jocul altora și codatul jegos care pune tot pe 70%+ și efectiv mictioneaza pe ceilalți jucători. A Revenind la topic, e amuzant dacă privești situația detasat. Dar totuși codați au existat cu mult înainte sa apară gipsy force (cred ca prima tentativa de cod decent cu care s a dat pe b zone, asta ignorând renumitul renko care își are locul lui de glorie) și restul.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.