Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

.Dragos11

Donator
 • Content Count

  307
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Good

About .Dragos11

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 05/19/2002

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Galati <3.
 • Hobbies
  Motorcycling, video games & football.

Contact Methods

 • Skype
  Acces interzis.
 • Steam ID
  Acces interzis.

Previous Fields

 • Real name
  Dragos Bogdan
 • RPG1 Nickname
  -
 • RPG2 Nickname
  .Dragos11
 • CS 1.6 Nickname
  -

Recent Profile Visitors

585 profile views
 1. .Dragos11

  Poti da rob la orice interval de timp, fail poti primi.
 2. .Dragos11

  La multi, multi ani, B-Zone! Cea mai tare si unita comunitate
 3. .Dragos11

  Era asteptat un astfel de update, bine B-Zone!
 4. .Dragos11

  Tare asta
 5. .Dragos11

  Haha
 6. .Dragos11

  E ok
 7. .Dragos11

  Nice
 8. .Dragos11

  E chiar ok
 9. .Dragos11

  Bv bv
 10. .Dragos11

  Maratonul o sa se adauge in luna iulie, probabil odata cu sistemul de Bunkar.
 11. .Dragos11

  Nice skills
 12. .Dragos11

  Ar merge pentru comanda [/duty] ceva, sa apesi un buton si ready, te-ai pus duty.
 13. .Dragos11

  In sfarsit un om cu capul pe umeri, felicitari pentru acest comment! Ai tot respectul meu, nu prea stiu astia cum era sa faci 1 saptamana Trucker incontinuu, *in SF*, pentru cunoscatori, ca sa iti poti permite o Tampa sau o Bravura, daca aveai Pheonix sau Premier deja erai smecher. Tot respectul brothere! Nu mai zic de faptul ca iti puteai spawna doar o masina, foloseai parca [/vswitch] la DealerShip si ti-o schimba, vremuri! Numai bine!
 14. .Dragos11

  Bro, daca tu la level 25-30, nu ai 1kk, nu stiu ce sa zic. Daca "chiar te joci" poti sa faci si 100k pe zi, adica serios. Nu stiu, din punctul meu de vedere, sunt niste preturi bune, totusi gandeste-te ca asta e un fel de business, nu poti sa dai 100k pe el si dupa sa faci triplu inapoi fiindca economia are de suferit. Ti-am zis, mie mi se pare foarte bine gandit intreg update-ul cu Bunkerele, oricum ce facem noi e doar sa ne dam cu parerea, el oricum va ramane cu respectivul pret. Nu vad legatura intre sistemul de Bunkere si sistemul de dice sincer, acolo pierzi bani, aici castigi bani, e o diferenta de la cer la pamant. Nu fac legatura absolut deloc sincer intre cele doua sisteme. Pace! Daca din ceva scoti bani, e normal ca el sa fie mai scump, ti-am explicat, nu poti sa dai 100k pe el si dupa sa faci milioane fiindca economia o ia la vale.
 15. .Dragos11

  Bro, scuza-ma ca iti zic, dar, daca nu ai 1kk sa iti iei, adica serios, cat voiai sa puna, 100k? Avand in vedere ca si banii au evoluat, economia mai exact, faci mult mai usor banii acum, pai inainte acum ceva ani munceai poate o saptamana incontinuu, daca nu si mai mult, la Trucker ca sa-ti permiti o Tampa sau o Bravura, iar voi va plangeti ca acum, cu economia asta, nu aveti bani sa cumparati asa ceva? Adica serios, e 1,000,000$, nu stiu cat de greu este sa faci banii astia in momentul de fata pe server, daca vreti moaca, mergeti pe alte servere. Pace si dragoste! Sunt multe chestii ce poate nu sunt la locul lor pe B-Zone, insa, oamenii astia absolut mereu au facut tot posibilul sa vina cu chestii originale si update-uri interesante, unde ai mai vazut tu Bunker pe jocul asta mai vechi decat o mare majoritate de playeri de pe el, prefer sa vad partea plina a paharului decat sa ma amagesc cu chestii negative, e bine sa le vedem, sa le observam, dar hai sa ne uitam si la faptul ca ei muncesc bro, cu tot respectul. Nu se pot rezolva toate deodata, ci doar in timp. Sunt sigur ca si pe alte comunitati exista probleme, nu doar aici. Peste tot sunt, fie ele mai mici, fie ele mai mari! Pace si dragoste!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.