Jump to content

La mulți ani tuturor copiilor! Quest special aici

Ediția lunii Iunie a concursului WOTM a început. Detalii aici

 

Autentificare în Doi Pași pe serverele de sa-mp. Detalii aici

Autentificare în Doi Pași pe forum. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Mechanic

Member
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

103 Extraordinary

2 Followers

About Mechanic

 • Rank
  Take away my internet
 • Birthday 04/23/2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ialomita

Previous Fields

 • Real name
  Catalin
 • RPG2 Nickname
  Mechanic

Recent Profile Visitors

761 profile views
 1. Mechanic

  Nick:Mechanic RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari:
 2. Mechanic

  Nick:Mechanic RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari:
 3. Mechanic

  Nick:AK47 Rank:2 Vreau sa ma invoiesc de la:war Motivul absentei:mi s-a luat curentul Data activitatii:08.05.2020 Numarul de invoiri facute in aceasta saptamana: 2 / 2 Alte precizari?:pare rau..
 4. Mechanic

  Nick:AK47 Rank:2 Vreau sa ma invoiesc de la:War Motivul absentei:Am o urgenta, am dus un vecin la spital Data activitatii:1.05.2020 Numarul de invoiri facute in aceasta saptamana: 1 / 2 Alte precizari?: Mersi... pare rau ca e tarziu dar acum 10 minute m a sunat
 5. Mechanic

  Nick-ul tau:SweetServer:RPG2Descrierea bugului:Problema slot's garaj. Am facut schimb cu un player de masini prin comanda trade, masina mea fiind in garaj. S-a blocat un slot in garaj pentru masina cea pe care am dat-o la schimb. Teoretic am 4/4 ocupate in garaj dar imi mai apare un slot cu NECUNOSCUTA, practic s-a buguit si am 5/4 slot's in garaj.Screenshot(s):
 6. Nick:Jacker. Rank:3 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war):War Data la care nu poți veni:05-12-2019 Lipsesc din motivul:Am ramas cu masina in oras, nu mai porneste electromotorul Numărul de învoiri din această săptămână:1/2 Alte precizări:Am pus asta de pe telefon, pare rau da stau in frig pana vine cineva dupa mine.
 7. Nick:Jacker. Rank:3 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war):War Data la care nu poți veni:20.11.2019 Lipsesc din motivul: Lipsa net pe zona mea Numărul de învoiri din această săptămână:1/2 Alte precizări:Pare rau.. prima mea învoire
 8. Mechanic

  Nick: Jacker RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): MadyX96 si FL0R3NTYN RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari: Salut
 9. Nick :FL0R3NTYN Rank :5 Motivul invoirii:Proprietaru e la munca, iar eu am rămas fix acum fara net Data warului : 29.08.2019 Numarul de invoiri din aceasta saptamana:1/2 Alte precizari Chiar nu am net sincer, ca stii bine ca intram
 10. Salut. Vreau sa ma apuc de o serie dedicata de videoclipuri pe comunitate. Dar chiar nu realizez daca se merita. Am nevoie de o parere despre ce am creat ca sa pot continua sau sa fac altceva. Nu vreau jigniri sau injuraturi la adresa mea pentru nimic, doar o parere si chiar si sfat-uri deoarece citesc tot. Mersi frumos daca chiar ti-ai dat cu parerea sincer. Link Videoclip
 11. Mechanic

  Nick:Classic RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari:Noroc.
 12. Nick:Vraciu Rank:1 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war):War Data la care nu poți veni:28.08.2017 Lipsesc din motivul:Sunt plecat Numărul de învoiri din această săptămână:2/2 Alte precizări:
 13. Nick:Vraciu Rank:1 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war):War Data la care nu poți veni:27.08.2017 Lipsesc din motivul:Nu am racire la procesor, am facut azi de dimineata comanda la eMAG de cooler Numărul de învoiri din această săptămână:1/2 Alte precizări:
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.