Jump to content

TheTom

Member
 • Content Count

  771
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by TheTom

 1. @South Wallabee Transfer acceptat, raportul tau in echipa SWAT incepe de acum. O zi buna!
 2. Din moment ce trebuie sa dai GOV, cine crezi?:))
 3. - Nume: vlt.- Rank: 5 - Ma invoiesc de la: Antrenament - Motivul: . - Alte precizari: Multumesc!
 4. Version 5.1

  621 downloads

  Desi se numeste PD Helper, modul este mai mult un Departament Helper. The mod is also for english players. *Momentan modul este doar pentru RPG1, dar probabil il voi face in viitor compatibil si cu RPG2. Sa o iau cu inceputul, odata ce instalati modul va trebui sa scrieti /start. Daca setati un PD va trebui sa setati si echipa din care faceti parte. Odata ce ati setat factiune si echipa puteti folosi comanda /cmd care o sa va arate comenzi in functie de cele setate: Exemplu LSPD roads si FBI De altfel daca scrieti /pdc veti punea configura si vedea sistemele modului: Indiferent de setarile facute veti avea si un meniu care contine comenzi prescurtate care va vor ajuta foarte mult: La echipa ROADS: - Sistemul de setat orice zona vrei - Sistemul care da startradar si scrie reiau pe /d in functie de zona setata - Sistemul de auto-stopradar - Sistemul de sanctionat jucatorul fara a mai scrie id-ul in functie de viteza, level si zona setata ... si multe altele pe care va las pe voi sa le descoperiti La FBI, NG si Echipa SWAT: - auto-arrest - Sistem de frisk pe tasta, fara a mai scrie id - sistem de switchjob, repair, switchjob & find pe ultimul id - sistem de tazer automat ... si multe altele pe care va las pe voi sa le descoperiti Alte sisteme: - Sistemul de GOV: Va puteti seta un text in PDHelper.ini, iar dupa aceea din joc puteti da gov, fara a mai cere ajutorul unui prieten - Sistemul de FVR: Va puteti seta un text in PDHelper.ini, iar modul va scrie pe /d si /r textul si va da FVR dupa ce trec secundele setate de tine - Sistemul de Somare: Cand apesi pe tasta setata de tine modul va soma jucatorul pe care ai find ... si multe altele pe care va las pe voi sa le descoperiti Instructiuni de instalare (aveti in arhiva tot ce aveti nevoie) : - Se instaleaza cleo - Se pune sampfuncs in folderul principal al jocului (acolo unde este si gta.exe) - Va alegeti modul in limba romana sau engleza - Puneti fisierele "PD Helper V5.1.cs" si "PDHelper.ini" in cleo Mai multe detalii despre update aici: *Click (Link YouTube)
 5. TheTom

  [CLEO] Paramedics Helper

  Version 1.0.0

  13 downloads

  Paramedics Helper este un mod destinat membrilor din factiunea Paramedics, indiferent de rank sau vechime. Scopul acestiua este sa va faca raportul, cat si viata pe server mult mai usoara. *Cu ce ajuta acest mod mai exact? Puteti vedea in imaginea de mai jos comenzile disponibile pentru raport: (Pentru acest meniu trebuie sa scrieti comanda /pcmd) Iar cand am spus ca va face viata pe server mai usoara m-am referit la aceste comenzi prescurtate: *Cum se instaleaza modul? Totul este foarte simplu, in primul rand ai nevoie de: cleo (*click) si sampfuncs (*click) Odata instalate cele de mai sus trebuie doar sa puneti modul in folderul cleo, care se afla in folderul jocului. *Aceasta este prima versiunea a modului, daca aveti si alte sugestii le astept.
 6. TheTom

  Bun modu, bravo TheTom
 7. EDIT: Sambata, ora 20:00 vom organiza un antrenament. Prezenta este Obligatorie. Dupa antrenament ChicagoFD va organiza o activitate optionala de tip Race. Premiul la cea optionala este $200.000. O zi buna!
 8. @denisamihaela Invoire acceptata, bafta! @Waynee Invoire acceptata, bafta! @spantaN1 Invoire acceptata, bafta @Dracus Invoire acceptata, bafta! @ChicagoFDInvoire acceptata, bafta! @Mircea NGA Invoire acceptata, bafta! @Kensou Invoire acceptata, bafta! @Ahmed khaledgaInvoire acceptata, bafta!
 9. TheTom

  Salut! Din pacate, sau fericire, cum vreti sa o luati am revenit din nou cu un mic update la PDHelper, V5.1 - Am adaugat /wanted si /nearwanted pe tasta pentru cei din SWAT - Am adaugat posibilitatea de a scoate textul de la Frisk-ul de pe tasta la cererea unor membri NG si FBI. Link: *click
 10. Salut! Din pacate, sau fericire, cum vreti sa o luati am revenit din nou cu un mic update la PDHelper, V5.1 - Am adaugat /wanted si /nearwanted pe tasta. - Am adaugat posibilitatea de a scoate textul de la Frisk-ul de pe tasta la cererea unor membri FBI si NG. Link: *click
 11. Salut! Din pacate, sau fericire, cum vreti sa o luati am revenit din nou cu un mic update la PDHelper, V5.1 - Am rezolvat problema de la ROADS, nu se selecta randul corect la amenda atunci cand era lag, in special la /san si /sanr - Am adaugat /wanted si /nearwanted pe tasta pentru cei din SWAT Link: *click
 12. Salut! Din pacate, sau fericire, cum vreti sa o luati am revenit din nou cu un mic update la PDHelper, V5.1 - Am rezolvat problema de la ROADS, nu se selecta randul corect la amenda atunci cand era lag, in special la /san si /sanr - Am adaugat /wanted si /nearwanted pe tasta pentru cei din SWAT Link: *click
 13. Salut! Din pacate, sau fericire, cum vreti sa o luati am revenit din nou cu un mic update la PDHelper, V5.1 - Am rezolvat problema de la ROADS, nu se selecta randul corect la amenda atunci cand era lag, in special la /san si /sanr - Am adaugat /wanted si /nearwanted pe tasta pentru cei din SWAT Link: *click
 14. TheTom

  Salut! Am lansat o noua versiune a modului PDHelper si m-am gandit ca v-ar fi de ajutor: *click (link Forum & Download) *click (video YouTube) O zi buna in continuare!
 15. Salut! Am lansat o noua versiune a modului PDHelper si m-am gandit ca v-ar fi de ajutor: *click (link Forum & Download) *click (video YouTube) O zi buna in continuare!
 16. Salut! Am lansat o noua versiune a modului PDHelper si m-am gandit ca v-ar fi de ajutor: *click (link Forum & Download) *click (video YouTube) O zi buna in continuare!
 17. Salut! Am lansat o noua versiune a modului PDHelper, si m-am gandit ca v-ar fi de ajutor: *click (link Forum & Download) *click (video YouTube) O zi buna in continuare!
 18. Salut! Am lansat o noua versiune a modului PDHelper, si m-am gandit ca v-ar fi de ajutor: *click (link Forum & Download) *click (video YouTube) O zi buna in continuare!
 19. ehe, da ce munca eu nu pot sa zic ca nu muncesc, aproape am terminat PDHelper V5
 20. TheTom

  Sarbatori fericite domnilor taximetristi!
 21. Hellow! Sarbatori fericite!
 22. Sarbatori Fericite domnilor!
 23. TheTom

  Sarbatori fericite domnilor!
 24. TheTom

  Craciun Fericit domnilor aliati!:))
 25. - Nume: TheTom. - Link-ul catre profilul de website: *click - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit: Tom1 vinde casa 40, situata intr-o zona buna din LS. Are o parcare generoase si interiorul big. Oferte pe website. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da - Alte precizări: Multumesc, o zi buna!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.