Jump to content

Claudiuzew

Member
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Claudiu
  • RPG Nickname
    Hyena.v3

Recent Profile Visitors

316 profile views

Claudiuzew's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

13

Reputation

  1. Nick:Hyena.V3 Level:54 Vârstă (reală):17 ani. Sex (real):Masculin. Vechime pe server:13.09.2015 13:22 RPG profil LinK:https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/HYENA.V3 Ai mai avut aceasta functie?:Nu. Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Imi place sa incerc lucrurii noi, pe acest server am obtinut tot ce mi-am dorit de la functii, bani, masini etc etc. Am ajuns la un moment de apogeu in care toate aceste lucrurii au devenit banale pentru mine. Tot ce imi doresc in momentul de fata este sa ma implic foarte mult in event-urile pentru incepatorii, vreau sa ma axez pe chestia asta pentru ca stim cu este sa fii "incepator" pe un server RPG. Doresc sa obtin aceasta functie pentru a ajuta incepatorii, pentru a organiza event-uri speciale impreuna cu staff-ul, pentru a deschide diferite fundatii pentru incepatorii si multe altele. Ce intenționez să fac pentru jucători: Am in plan foarte multe lucrurii pe care o sa le pun in aplicare daca obtin aceasta functie. -Taxa 1$ pe tot parcursul mandatului -Impartirea taxei pentru playerii de level 2-7 de 4 ori pe zi. -Organizarea evenimentelor: Last Man Standing Par % Impar Deagle Find & Brind Mixt Last Car Standing (tin sa precizez ca toate aceste evenimente or sa fie organizate in interioare speciale) - Doresc sa fac o fundatie de ajutor financiar pentru playerii de level 2-7 (bani pentru: level/licente) Acestea sunt doar o parte din activitatile pe care o sa le organizez.
  2. Accepta-mi demisia!

  3. Nickname: Cernahoschy Level-ul detinut: 18 Factiunea din care faci parte: - Voi respecta regulile prezentate mai jos?: Desigur. Sunt de acord cu preturile prezentate mai jos?: Da. Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?: Desigur ! RPG Bar (bara mica): Alte precizari: Nu am.
  4. Nickname: Cernahoschy Level-ul detinut: 18 Factiunea din care faci parte: - Voi respecta regulile prezentate mai jos?: Desigur. Sunt de acord cu preturile prezentate mai jos?: Da. Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?: Desigur ! RPG Bar (bara mica): Alte precizari: Nu am.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.