Jump to content

La mulți ani tuturor copiilor! Quest special aici

Ediția lunii Iunie a concursului WOTM a început. Detalii aici

 

Autentificare în Doi Pași pe serverele de sa-mp. Detalii aici

Autentificare în Doi Pași pe forum. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

SuperSoldierRO

VIP
 • Content Count

  989
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

174 Extraordinary

About SuperSoldierRO

 • Rank
  Know More than admins
 • Birthday December 9

Contact Methods

 • Website URL
  http://movie.b-zone.ro/viewprofile.php?id=SuperSoldier[RO]
 • Skype
  super_soldier_ro

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Los Santos
 • Hobbies
  To be well-known on B-Zone.

Previous Fields

 • Real name
  Soldier
 • RPG1 Nickname
  SuperSoldier[RO]
 • RPG2 Nickname
  SuperSoldier[RO]

Recent Profile Visitors

1579 profile views
 1. SuperSoldierRO

  Nick-ul tau: SuperSoldier[RO] Server: RPG1 website Descrierea bugului: Caracterele care formeaza taguri HTML (< >) opresc transmiterea informatiilor din campurile formularelor (plangeri; dar probabil si cereri de unban si economy?). Daca mi se permite, as sugera inlocuirea strip_tags cu htmlspecialchars. Circumstantele in care s-a produs bugul: Am scris "depasirea vitezei cu <50 km/h", dar informatiile transmite de formular s-au oprit la "depasirea vitezei cu". Screenshot(s): https://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/34671
 2. ***Nick: SuperSoldier[RO] ***Rank: 1 ***Invoiri in aceasta luna: 0 ***Invoire raport pe data de xx.yy.zz pana pe xx.yy.zz: 21.03 - 27.03.2016 ***Motiv: Sambata am ultima proba pentru calificarea la etapa nationala a unei Olimpiade. Va dati seama cum a fost saptamana asta... E posibil sa reusesc sa-l termin, insa nu sunt sigur. ***Alte precizari: Multumesc.
 3. Nume: SuperSoldier[RO] Intrebare/Neclaritate: La stabilirea nivelului (in cazul unei amenzi sau confiscate), se iau in calcul si RP-urile? Adica, daca un playeri are suficiente RP-uri pentru level 4 (dar el inca n-a dat buylevel si are 3), poate fi sanctionat cu confiscate/amenda 50%? Screenshot/Video(daca este cazul): Nu este cazul. Alte precizari: Mersi.
 4. Nume: SuperSoldier[RO] Intrebare/Neclaritate: 1. In regulament scrie ca playerii level 1-9 au de ales intre confiscarea materialelor sau amenda, dar mai jos scrie ca playerii 1-3 nu primesc amenda, asta inseamna ca playerilor level 1-3 li se confisca direct materialele? 2. Cum fac daca trebuie sa dau doua sau mai multe amenzi? Spre exemplu, una pentru condus neregulamentar si alta pentru faruri oprite. Scriptul nu ma lasa, imi spune ca am mai amendat persoana respectiva de curand. 3. Am inteles ca am voie sa le cer playerilor sa-mi arate licentele lor (cand ii opresc pentru control de rutina sau pentru incalcarea regulilor rutiere). Daca refuza, se considera "Neconformare ordin" si se sanctioneaza cu wanted? Screenshot/Video(daca este cazul): Nu este cazul. Alte precizari: Mersi.
 5. SuperSoldierRO

  Probabil ai folosit niste caractere mai ciudate, iar Black a uitat sa foloseasca strip_tags. Iti mai amintesti ce a scris in acele campuri? Ar trebui sa fie ceva de genul: "<", ">" etc. Imi cer scuze daca m-am bagat aiurea, dar m-am gandit ca pot fi de ajutor.
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 8. SuperSoldierRO

  Sterge fisierul gta_sa.set din My Documents => GTA San Andreas User Files, apoi reinstaleaza.
 9. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 10. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 11. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.