Jump to content

eB BishopHeahmund

Discord Manager
 • Posts

  1092
 • Joined

 • Last visited

Other groups

About eB BishopHeahmund

 • Birthday 05/31/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  București
 • Hobbies
  Technology

Contact Methods

 • Skype
  PM
 • Steam ID
  PM
 • Discord
  BishopHeahmund#1664

Previous Fields

 • Real name
  Sabin
 • RPG2 Nickname
  BishopHeahmund

Recent Profile Visitors

4009 profile views

eB BishopHeahmund's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • 200 Reactions Received Rare
 • 300 Reactions Given Rare
 • 50 Reactions Received Rare
 • 1 Reaction Given
 • 10 Reactions Given Rare

Recent Badges

190

Reputation

 1. eB BishopHeahmund

  Foarte buna
 2. eB BishopHeahmund

  Bun.
 3. eB BishopHeahmund

  Salut, Banul rămâne! Ai făcut reclama. (https://ibb.co/NWtjT9C)
 4. eB BishopHeahmund

  Salut, Ti-am analizat istoricul de sancțiuni și din câte am observat, ai foarte multe pentru “limbaj, comportament/amenintari”. Ai fost sancționat conform regulamentului. Banul rămâne!
 5. eB BishopHeahmund

  Update 11/10/2022@Sistem de notificări personalizat pentru facțiuni (NEW) În urma unui vot, ați decis ca următorul sistem pe care-l adăugăm să fie unul care trimite notificări personalizate utilizatorilor atunci când o facțiune este deschisă. Ce numim noi notificări personalizate? Bazându-se pe o comandă de bază, notificarea este trimisă în privat utilizatorilor care aleg să primească notificări despre statusul aplicațiilor unui anumite facțiuni. , utilizatorii pot să își aleagă serverul serverul pentru care optează să fie notificați, urmat de facțiunea pe care doresc să o urmărească. Având comanda de bază Ex: /notify ON RPG1 Paramedics Ex: /notify ON RPG2 National Guard O listă completă cu toate facțiunile de pe serverele RPG o să găsiți în TAB-ul "faction". În momentul de față, sistemul nu mai este limitat la o notificare, este făcut în așa fel când o facțiune își deschide aplicațiile, să primiți notificarea instant fără să mai facă spam. Sistemul este făcut în așa fel încât utilizatorii să aibă cea mai plăcută experiență pe discord fără ca botul să îi deranejeze, acesta le trimite notificările într-un mod plăcut. În momentul de față sistemul este funcțional și foarte bine optimizat. A fost adăugat și link pentru a aplica în cadrul facțiunilor care apar în notificare. Comenzile valide sunt: /help pentru a vedea toate comenzile la care aveți acces. /notify <ON/OFF> <RPG1/RPG2> <FACTIUNE> - Activează/dezactivează notificările de pe un anumit server și o anumită facțiune. O notificare arată astfel: Iar conținutul mesajului arată astfel: La accesarea comenzii [/help] un mesaj de genul o să apară pe chat: Acest topic a fost postat și aprobat de către Technical Manager BishopHeahmund#1664.
 6. eB BishopHeahmund

  Salutare tuturor, Căutăm mereu noi moduri prin care putem aduce îmbunătățiri comunității, în special serverelor de samp care stau la baza comunității noastre. Dorim să facem un mic experiment și să schimbăm modul în care voi, jucătorii, vă puteți exprima punctul de vedere și dorințele vizavi de comunitate și de serverele noastre. Am creat un nou sistem de feedback, pe care să-l puteți folosi pentru a sugera lucruri noi pe care ați dori să le vedeți, pentru a lăsa păreri asupra lucrurilor propuse de voi sau de alții și pentru a vota, liber, ce considerați voi că ar fi mai interesant. Astfel dacă experimentul are succes vom renunța la secțiunea de sugestii de pe forum și vom folosi acest nou sistem în regim permanent. De reținut că sistemul este într-o versiune alfa și că pot apărea probleme, pe care sperăm să le putem rezolva, ca lucrurile să meargă lin pentru toată lumea. Pentru a folosi sistemul se va folosi comanda /suggest TITLU CONȚINUT în canalul #bot_channel, iar sugestia voastră va fi trimisă către sistem și va figura într-un canal dedicat în care toată lumea poate vota și în care puteți discuta pe baza respectivei sugestii. De reținut că pentru ca o sugestie să fie validă aceasta trebuie să aibă un titlul de minim 5 caractere și conținut de minim 10 caractere. De asemenea veți putea trimite câte o sugestie o dată la 45 de minute pentru a evita spamul. Astfel, în teorie, o să ne fie mai ușor să ne dăm seama ce doresc cel mai mult jucătorii, iar dacă considerăm ideile bune și pot fi implementate din punct de vedere tehnic, vom încerca să le transformăm în realitate. Este foarte important de reținut că nu orice lucru se poate implementa, că unele idei care ne par interesante pot suferi modificări la implementare și, CEL MAI IMPORTANT, avem și noi un timp limitat, astfel că încercăm să facem cât mai multe în timpul pe care-l putem dedica comunității. Iar conținutul sugestiei arată astfel: La accesarea comenzii /help un mesaj de genul o sa apara pe chat:
 7. eB BishopHeahmund

 8. Felicitari pentru gradul obtinut ❤️ 

 9. Ai mamă ce bine-ți prinde culoarea :))

  1. Show previous comments  1 more
  2. TLG YuukiKING

   TLG YuukiKING

   Rosu dar sa speram ca nu PSD =)) +1 pentru culoare

  3. Dark Night

   Dark Night

   Muie PSD ❤️

  4. Nathen

   Nathen

   Bravo man. 

    

   P.S: Nu uita de always..

 10. eB BishopHeahmund

  Învoire (sedință sau activitate): activitate Nick: bishopheahmund Rank: 4 Data ședinței / activității: 29.03.2022 Numărul de învoiri din luna curentă: [1/2] Motivul: Sunt internat in spital și am foarte multe probleme personale in perioada asta. Alte precizări: Bafta!
 11. eB BishopHeahmund

  Nume: [eB]BishopHeahmund Rank: Agent (3) Dovadă: 1. https://imgur.com/a/n85lNL1 2. https://imgur.com/a/jvKoSgC 3. https://imgur.com/a/zkzeQw9 Alte precizări: Să fie biletul norocos.
 12. eB BishopHeahmund

  @ Juvinho Este perfect. Iti multumesc din suflet bro!
 13. eB BishopHeahmund

  @ Juvinho Este ok și acesta, dar poți modifica puțin: "Dj Bishop live in the mix" să fie vocea fină? De exemplu aici: click me.
 14. eB BishopHeahmund

  Nickname: BishopHeahmund Doresc: Spot Text (obligatoriu pentru spot publicitar): Asculti Radio B-Zone! Dj Bishop live in the mix. Durata: 30 secunde. Alte precizări (opțional): Sa fie ca cel de data trecuta daca se poate. Doar sa modifici in loc de Radio Legend in Radio B-Zone, multumesc frumos. Click aici.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.