Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

sRn

VIP
 • Content Count

  6463
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by sRn

 1. Înainte de a posta în acest topic aveți obligația de a cunoaște Regulamentul Forumului. Doar membrii facțiunii au dreptul de a posta în acest topic. În acest topic reporterii cu rank 2 au obligația de a posta evidența ziarelor. Evidența ziarelor se va posta săptămânal. Ziarele vor fi postate în acest topic numai după ce un membru cu minim rank 3 a aprobat ziarul. Membrii cu rank 2 au obligația de a face poză la ziar numai după acesta a fost aprobat. Reporterii au obligația de a respecta modelul de postare pentru ca evidența să fie analizată corect de către reporterul responsabil. Model de postare: - Nume: - Ziar scris în data de: - Ziarul a fost aprobat de către: - Titlul ziarului: - Ziar (poză): - Alte precizări:
 2. Înainte de a posta în acest topic aveți obligația de a cunoaște Regulamentul Forumului. Doar membrii facțiunii cu rank 3+ au dreptul de a posta în acest topic. În acest topic puteți posta evidența concursurilor și emisiunilor. Membrii au obligația de a respecta modelul de postare pentru ca evidența să fie analizată corect de către reporterul responsabil. Model de postare pentru concursuri si emisiuni: - Nume: - Rang: - Data săvârşirii emisiunii/concursului: - Tipul emisiunii/concursului: - Numele celor care au participat la emisiune/concurs: - Dovada (screenshot) pentru tipul concursului/emisiunii [/l]: - Dovada (screenshot) cu [/livemembers]: - Alte precizări: English
 3. @South TheoNeuer având în vederea schimbarea standardelor sancțiunilor jucătorul nu va primi nimic.
 4. Înainte de a posta în acest topic aveți obligația de a cunoaște Regulamentul Forumului. În acest topic au dreptul de a posta numai membrii cu rang 4+. În acest topic se va ține evidența testelor. Membrii cu rang 4+ au obligația de a ține evidența testelor respectând modelul de postare. Membrii cu rang 4+ au obligația de păstra dovezile timp de minim 7 zile. Membrii cu rang 4+ au obligația de a respecta modelul de postare pentru ca cererea să fie analizată corect de către Lider. Fiecare probă are punctaj individual, astfel acceptându-se maxim 3 greșeli pentru proba teoretica, iar pentru proba practica, maxim 5 greseli. Model de postare: - Nume: - Rang: - Candidatul testat: - Rezultat proba teoretică: - Rezultat proba practică: - Rezultat final: - Nume pe forum (in cazul in care a promovat): - Alte precizări:
 5. @dabro.pdf având în vederea schimbarea standardelor sancțiunilor jucătorul nu va primi nimic.
 6. @dabro.pdf linkul către poză nu funcționează.
 7. @ALECSANDER. jucătorul va fi trecut pe lista neagră cu un avertisment pentru jignire.
 8. @ALECSANDER. VODA jucătorul va fi adăugat pe lista neagră cu un avertisment pentru insultă.
 9. @dabro.pdf jucătorul va fi trecut pe lista neagră cu un avertisment pentru jignire.
 10. @dabro.pdf jucătorul va fi trecut pe lista neagră cu un avertisment pentru multiple jigniri.
 11. @dabro.pdf jucătorul va fi trecut pe lista neagră cu două avertismente pentru limbaj vulgar.
 12. @Manilla Maniacs jucătorul va fi trecut pe lista neagră cu două avertismente pentru limbaj vulgar.
 13. @DutchMan jucătorul nu va primi nimic. Limbajul este îndeajuns de cenzurat astfel încât să nu fie sancționabil.
 14. @dabro.pdf Zesty nu va primi nimic. Ozark va fi trecut pe lista neagră cu un avertisment pentru insultă. Surli va fi trecut pe lista neagră cu un avertisment pentru insultă.
 15. @dabro.pdf jucătorul va fi trecut pe lista neagră cu două avertismente pentru limbaj vulgar. @Gustynn Cosmynn jucătorul va fi trecut pe lista neagră cu un avertisment pentru jignire.
 16. @dabro.pdf jucătorul va fi adăugat cu două avertismente pe lista neagră pentru limbaj vulgar.
 17. - Nume: sRn - Rang: 6 - Candidatul testat: Kazuto și Ionut.Muresan - Rezultat: Admiși - Rezultatul la proba de arme: 5/8 ambii. - Alte precizări: -
 18. @ALECSANDER. VODA jucătorul a fost adăugat pe lista neagră cu un avertisment pentru multiple jigniri.
 19. @dabro.pdf va fi trecut pe lista neagră cu un avertisment pentru jignire.
 20. @dabro.pdf jucătorii au fost adăugați pe lista neagră cu câte un avertisment.
 21. @Mugetsu. jucătorul va fi adăugat pe lista neagră cu două avertisment pentru limbaj vulgar.
 22. @DutchMan jucătorul va fi trecut pe lista neagră cu două avertisment pentru limbaj vulgar.
 23. Salutare, Având în vedere că liderul departamentului, Plutonium, a decis să mă promoveze la funcția de sublider vreau să fac un anunț care este valabil pentru fiecare membru din acest departament. Vreau să detaliez anumite teme pe care le consider foarte importante în momentul de față pentru departamentul nostru și care nu sunt respectate în totalitate și multe aspecte sunt neglijate. Așadar, primul subiect pe care aș vrea să-l abordez este comportamentul. Vreau să precizez că de acum încolo va fi pus mai mult accent pe comportamentul vostru, glumele proaste și batjocoritoare vor fi sancționate, iar comportamentul și ajutorul vostru față de colegii noi, dar nu numai, va fi luat în considerare la rank up. Vrem să avem parte de o anumită transparență și de o atmosferă placută pe tot parcursul șederii voastre aici, de aceea este foarte important să vă ajutați și să colaborați unii cu ceilalți. Al doilea subiect pe care aș vrea să-l abordez este regulamentul și abaterea voastră de la el. Observ că din ce în ce mai mulți membri cu rank mare sunt nesiguri de foarte multe reguli care ar trebui să fie bine știute de către ei. Trag un semnal de alarmă în legătură cu acest lucru pentru că se vor oferi sancțiuni pentru acest lucru dacă se întâmplă în mod repetat. Putem înțelege când un membru cu rank mic face anumite greșeli pentru că fiecare dintre noi la început nu a fost sigur pe el, dar de la un anumit rank avem așteptări în ceea ce privește acest lucru. Și nu în ultimul rând este vorba despre chatul general al departamentelor ([/d]). Având în vedere că adminii ne-au atras atenția deseori cu privire la acest lucru, iar mai mulți membri au neglijat aceste atenționări vom începe cu sancțiuni mai drastice în legătură cu acest lucru. Nu oferim sancțiuni de plăcere sau doar de dragul de a le oferi, dar atunci când atenționăm membrii în multiple cazuri și nu se întâmplă nimic vom începe să aplicăm sancțiuni dure. Acestea fiind spuse, voi termina prin a spune că vă mulțumesc pentru timpul acordat citirii acestor precizări, iar dacă sunt neclarități sau precizări aștept un mesaj pe forum sau în joc. O zi bună.
 24. @dabro.pdf jucătorul va fi trecut pe lista neagră cu un avertisment pentru jigniri.
 25. @dabro.pdf jucătorul va fi trecut pe lista neagră cu două avertismente pentru limbajul vulgar de care a dat dovadă. Traducerea a fost confirmată în joc de către [Mr]Mohab.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.