Jump to content

La mulți ani România! Quest & Gift disponibil pe serverele de sa-mp, detalii aici

sRn

VIP
 • Content Count

  6391
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1130 Legendary

About sRn

 • Rank

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

38626 profile views
 1. sRn

  @@xAeM, propunere respinsă. Dacă această regulă va fi scoasă atunci majoritatea membrilor vor abuza de această "putere".
 2. @, va fi sancționată exceptând întârzierea startului anunțurilor gratuite. Fiind prima abatere, iar regulamentul precizează că se poate întârzia cu până la un minut, nu va fi sancționată și pentru acest lucru.
 3. @, având în vedere acest anunț la următoarea abatere de acest gen vei primi FactionWarn. Există o multitudine de exemple pentru promovarea membrilor facțiunilor, iar tu nici măcar virgulele nu le-ai pus cum trebuie. Apelează la un coleg cu rang mai mare pentru a-ți corecta anunțurile RP data viitoare.
 4. sRn

  @@woodstar, având în vedere că avem parte de un designer în facțiune am cam avea nevoie de un nou logo pentru NR. Dacă te interesează contactează-mă printr-un PM. Apropo, interesante creații, ține-o tot așa. Un mic sfat: avaterele fără text sunt mult mai frumoase.
 5. @, va primi doar avertisment verbal de această dată.
 6. sRn

  Anunțuri informative Anunțurile informative au fost schimbate în totalitate. Acestea sunt de această dată 10 la număr. Încercați să nu publicați de fiecare dată același anunț, ci încercați să le diversificați. Verificați și ce a publicat colegul anterior pentru a nu fi același. Anunțurile informative se pot găsi în regulament, dar vor fi puse și aici. Atenție: anunțurile informative nu pot fi modificate de către reporteri! Dacă sesizați greșeli contactați conducerea facțiunii. Noile anunțuri informative: -- Site-ul wiki.b-zone.ro iti ofera o gama larga de informatii cu privire la sistemele serverelor RPG. -- Aveti obligatia de a cunoaste regulamentul serverului. Vizitati b-zone.ro/rules pentru mai multe detalii. -- In cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri despre server puteti folosi comanda [/helpme]. -- Limbajul vulgar este strict interzis pe comunitate. Sanctiunile pot varia de la mute pana la ban. -- Impartirea unui cont cu alte persoane este permisa insa se va face numai pe propria voastra raspundere. -- Adminii nu sunt raspunzatori de inselatorii, imprumuturi sau de neatentia jucatorilor. -- Adminii isi rezerva dreptul de a va controla calculatorul pentru coduri sau moduri interzise. -- Asigurati-va ca modurile pe care le folositi sunt legale. Verificati regulamentul pentru mai multe detalii. -- O aplicatie cat mai corecta si complexa va poate creste sansele de a intra in factiunea dorita. -- News Reporters ofera pachete de anunturi si interviuri contra cost. Verificati forumul pentru detalii.
 7. Jocul săptămânii În fiecare săptămână va fi un premiu pentru evenimentul "Jocul săptămânii". Organizatorul acestui eveniment va fi Mage. Mai multe detalii le veți găsi în topicul cu pricina în postul său.
 8. - Nume: sRn - Rank: Lider - Membrul sancţionat: Co[bR]a.[Original] - Sancţionat în data: 05.11.2016 - Motiv: Comportament neadecvat (instigare la ceartă + amenințări cu fw) - Sancţionat cu: FactionWarn - Dovada (în funcţie de caz): http://imgur.com/a/VzY2F - Alte precizări: -
 9. @@Mihaittzza V I P, @, sancțiuni acceptate.
 10. @@N Catalin VODA, dovezile sunt insuficiente.
 11. @@N Catalin VODA, sancțiuni acordate.
 12. @@South MaGe, vor fi sancționați.
 13. @@Mihaittzza V I P, fiind începător va primi un avertisment verbal.
 14. @, va primi un avertisment verbal de această dată.
 15. sRn

  @@xAeM, poți susține un interviu spontan pe această temă și să fie publicat și un anunt.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.