Jump to content

Sezonul 3 de Maraton a început. Detalii aici
Fuziunea serverelor de SA-MP. Detalii aici

AdrianBAV

Donator
 • Content Count

  175
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About AdrianBAV

 • Rank
  Take away my internet

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  AdrianBAV
 • RPG1 Nickname
  -
 • RPG2 Nickname
  -
 • RPG3 Nickname
  <3
 • RPG4 Nickname
  <3
 • MIX Nickname
  -

Recent Profile Visitors

579 profile views
 1. AdrianBAV

  Nickname: AdytzzaOwn Rank: 1 Motivul absentei: Sunt internat în spital Data activitatii/sedintei: 19.07.2019 Alte precizari: Mersi
 2. Evidenta wars din data: 12.07.2019 Membri care primesc Faction Warn: Marius , BaiatulLuRaduRB , Herb[2] Membri care primesc Avertisment Verbal: - Membri care primesc Amenda: TheKiller_3D , .Vlad.JR , FantasY.WARMACHINE Membri invoiti: Adi.. Alte informatii: - *La 2 avertismente se primeste FW *Neplata amenzilor in maxim 24 de ore duce la FW - prezenta pe turf sub 600 de secunde este considerata ca absenta; (In orasul Los Santos) - prezenta pe turf sub 300 de secunde este considerata ca absenta; (In Las Venturas si San Fierro) Daca nu puteti veni la war, postati o invoire in topicul 'Invoiri'. In functie de cum decurge un war, ne rezervam dreptul de a modifica cerintele minime pentru a nu fi considerat absent. Daca ceva s-a facut gresit, astept un PM liderului iar acesta o sa rezolve!
 3. AdrianBAV

  Opțiunea cu 2 lideri e super ok, pentru ca asa nu o sa se mai aleagă des unii noi, și asa avem un plus, de ce? Dacă un lider este în inactivitate nu mai trebuie sa lăsăm adminul 4 sa se ocupe de facțiune și doar de treburile din Staff. Cine e de acord un +1 sa vadă Kelton!
 4. Evidenta wars din data: 24.06.2019 Membri care primesc Faction Warn: Marius.ONEMANARMY[a pus demisia inainte de war deci a fost invoit] Membri care primesc Avertisment Verbal: ZegaJUNIOR Membri care primesc Amenda: Marius Membri invoiti: BaiatulLuRaduRB , Raton._ , CeRyFARAONUL Alte informatii: *La 2 avertismente se primeste FW *Neplata amenzilor in maxim 24 de ore duce la FW - prezenta pe turf sub 600 de secunde este considerata ca absenta; (In orasul Los Santos) - prezenta pe turf sub 300 de secunde este considerata ca absenta; (In Las Venturas si San Fierro) Daca nu puteti veni la war, postati o invoire in topicul 'Invoiri'. In functie de cum decurge un war, ne rezervam dreptul de a modifica cerintele minime pentru a nu fi considerat absent. Daca ceva s-a facut gresit, astept un PM liderului iar acesta o sa rezolve!
 5. AdrianBAV

  Nick: [BORUTO] Rank: 2 Ma învoiesc la: sedinta / Antrenament / War : WAR. Data in care se tine activitatea: 24.06.2019 Motiv: Sunt pe afara, plus ca am niste treaba Numarul de invoiri din aceasta saptamana : prima Alte precizari: -
 6. AdrianBAV

  Numele tău: BUCA.BTG Rangul tău: 6 Suma depusă: 5.000 Dovadă: Data în care ai primit amenda: 20.06.2019 Motivul amenzii: -5 war
 7. Evidenta wars din data: 20.06.2019 Membri care primesc Faction Warn: - Membri care primesc Avertisment Verbal: FlappyMND , ZegaJUNIOR , MaryanK1NG , CeRyFARAONUL , Marius(a fost invoit de catre mine @max ultimul war) Membri care primesc Amenda: FlappyMND , Raton._ , Chiatra , BUCA.BTG Membri invoiti: BaiatulLuRaduRB , Chiatra Alte informatii: *La 2 avertismente se primeste FW *Neplata amenzilor in maxim 24 de ore duce la FW - prezenta pe turf sub 600 de secunde este considerata ca absenta; (In orasul Los Santos) - prezenta pe turf sub 300 de secunde este considerata ca absenta; (In Las Venturas si San Fierro) Daca nu puteti veni la war, postati o invoire in topicul 'Invoiri'. In functie de cum decurge un war, ne rezervam dreptul de a modifica cerintele minime pentru a nu fi considerat absent. Daca ceva s-a facut gresit, astept un PM liderului iar acesta o sa rezolve!
 8. Evidenta wars din data: 19.06.2019 Membri care primesc Faction Warn: ZegaJUNIOR - Absent 4/4. Membri care primesc Avertisment Verbal: - Membri care primesc Amenda: Raton._ , Wopes.NuDauFVR , IgnatescuPaul05, BaiatulLuiRaduRB , CeRyFARAONUL, MaryanK1NG , Marius.ONEMANARMY Membri invoiti: - Alte informatii: Make.BrownMap nu mai primeste nimic, a pus demisia. GottiDeLaKuweitt este in inactivitate NU BANAT, a fost doar o greseala *La 2 avertismente se primeste FW *Neplata amenzilor in maxim 24 de ore duce la FW - prezenta pe turf sub 600 de secunde este considerata ca absenta; (In orasul Los Santos) - prezenta pe turf sub 300 de secunde este considerata ca absenta; (In Las Venturas si San Fierro) Daca nu puteti veni la war, postati o invoire in topicul 'Invoiri'. In functie de cum decurge un war, ne rezervam dreptul de a modifica cerintele minime pentru a nu fi considerat absent. Daca ceva s-a facut gresit, astept un PM liderului iar acesta o sa rezolve!
 9. Evidenta wars din data: 18.06.2019 Membri care primesc Faction Warn: ZegaJUNIOR - Acumulare a doua Avertismente Verbale (AV) ( 17-18.06) Membri care primesc Avertisment Verbal: ZegaJUNIOR , Sonaris Membri care primesc Amenda: Raton._ , [SeX]FlappyMND , ZegaJUNIOR , BaiatulLuRaduRB Membri invoiti: MakeSilentBrownMap , IgnatescuPaul05 Alte informatii: *La 2 avertismente se primeste FW *Neplata amenzilor in maxim 24 de ore duce la FW - prezenta pe turf sub 600 de secunde este considerata ca absenta; (In orasul Los Santos) - prezenta pe turf sub 300 de secunde este considerata ca absenta; (In Las Venturas si San Fierro) Daca nu puteti veni la war, postati o invoire in topicul 'Invoiri'. In functie de cum decurge un war, ne rezervam dreptul de a modifica cerintele minime pentru a nu fi considerat absent. Daca ceva s-a facut gresit, astept un PM liderului iar acesta o sa rezolve!
 10. AdrianBAV

  Nick: [BORUTO] Rank: 1 Platesc amenda conform evidentei din data: 17/06/2019 Sumă: 10000$ Motiv: Asbent 2/4 ScreenShot: Alte precizări:
 11. Evidenta wars din data: 17.06.2019 Membri care primesc Faction Warn: GottiDeLaKuweit - *Cerere inactivitate*, toujours.beleauaV2 - *Banat* Membri care primesc Avertisment Verbal: ZegaJUNIOR Membri care primesc Amenda: Raton._ , MaryanK1NG , Marius Membri invoiti: BUCA.BTG , MakeSilentBrownMap , DauRob.CSF , BaiatulLuRaduRB Alte informatii: *La 2 avertismente se primeste FW *Neplata amenzilor in maxim 24 de ore duce la FW - prezenta pe turf sub 600 de secunde este considerata ca absenta; (In orasul Los Santos) - prezenta pe turf sub 300 de secunde este considerata ca absenta; (In Las Venturas si San Fierro) Daca nu puteti veni la war, postati o invoire in topicul 'Invoiri'. In functie de cum decurge un war, ne rezervam dreptul de a modifica cerintele minime pentru a nu fi considerat absent. Daca ceva s-a facut gresit, astept un PM liderului iar acesta o sa rezolve!
 12. AdrianBAV

  Nick: BUCA.BTG Rank: 1 Ma învoiesc la: War Data: 17.6.2019 Motiv: Nu sunt acasa. Numarul de invoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari: Bafta si sper sa pot ajunge macar la un war.
 13. AdrianBAV

  Nick: [BORUTO] Rank: 1 Ma învoiesc la: sedinta / Antrenament / War: Activitate Data in care se tine activitatea: 16.6.2019 Motiv: Probleme de familie Numarul de invoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari:
 14. AdrianBAV

  Numele tău: BUCA.BTG Rangul tău: 1 Suma depusă: 5.000 Dovadă: Data în care ai primit amenda: 13.06.2019 Motivul amenzii: -5 la war.
 15. Nickname: BUCA.BTG Rank: 1 Dovadă misiune: #1. #2 #3 Dovadă donație: - Alte precizări: Respect!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.