Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Recrutăm designeri grafici. Aplicați aici

 

BiscuiteMAGIC

Donator
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About BiscuiteMAGIC

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 11/06/2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Germany
 • Hobbies
  Fishing

Previous Fields

 • Real name
  Tycă.
 • RPG2 Nickname
  BiscuiteFTWW

Contact Methods

 • Discord
  BiscuiteFtww#0942
 • Instagram
  https://www.instagram.com/tyca.c/?hl=en

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. BiscuiteMAGIC

  Nick:SugarDaDDy Rank:2 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Alta Activitate): War Motivul Invoirii: Timpul nu imi permite sa ajung in aceasta seara la war. Data activitatii la care nu poti veni: 28.01.2021 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 2
 2. BiscuiteMAGIC

  Nick:SugarDaddy Rank:2 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Alta Activitate): War Motivul Invoirii:Nu ma simt bine + primesc restart intr-una la server cand incerc sa ma conectez. Data activitatii la care nu poti veni: 26.01.2021 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2 Alte precizări: Nu am, seară faină.
 3. BiscuiteMAGIC

  Nick: SugarDaDDy Rank: 2 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: Nu am ce sa ii fac la samp, nu ma pot conecta deja am discutat si cu kelton despre problemele de genul... Data activitatii la care nu poti veni: 20.01.2021 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2. Alte precizari: Succes baieti! Aveti aici si dovada: https://imgur.com/a/UkSPBDH
 4. BiscuiteMAGIC

  Aceeași problema o am și eu, pe alte jocuri/site uri îmi merge internetul perfect, însă pe rpg2 nu ma pot loga decât cu vpn, stau în Germania... Sper sa se rezolve curând problemele cu rețeaua.
 5. BiscuiteMAGIC

  Nick: BiscuiteFailLaROB * Rank: 3 * Echipa: S.W.A.T * Invoire [sedinta / antrenament / activitate]: activitate(perchezitie) * Data/Ora: 20/01/2021 | 21:00-21:30 * Lipsesc din motivul: Am destule probleme cu conexiunea + mai am si war pe contul principal. * Alte precizari?: Stimă şi respect!
 6. * Nick:BiscuiteOREO* Rank:2* Motiv:Imi doresc foarte mult sa fac parte din echipa swat deoarece imi place mai mult DM ul decat a sta la radar.* Alte precizari: Tin sa preciez ca am facut peste 100 de puncte la raport, sper sa se ia in considerare cele facute pe aceasta saptamana: https://imgur.com/a/LI4Yrpp
 7. BiscuiteMAGIC

  Nick:BiscuiteFtww Rank:3 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poți veni:09.12.2020 Lipsesc din motivul: Nu sunt acasa. Numărul de învoiri din această săptămână:1/2 Alte precizări:Bafta la waruri.
 8. BiscuiteMAGIC

  Nick:BiscuiteFtww Rank:3 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poți veni:04.12.2020 Lipsesc din motivul:Sunt ținut peste program la munca, în caz ca ajung o sa intru la war. Numărul de învoiri din această săptămână:1/2 Alte precizări:Bafta la waruri.
 9. BiscuiteMAGIC

  Nick: BiscuiteMAGIC Rank:3 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war):War Data la care nu poți veni:23.11.2020 Lipsesc din motivul: Am probleme cu internetul si nu imi da voie sa ma conectez. Numărul de învoiri din această săptămână:1/2 Alte precizări:-Bafta.
 10. BiscuiteMAGIC

  Nick:KeV Rank:2 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poți veni:10.11.2020 Lipsesc din motivul:Sunt ținut peste program la munca, în caz ca ajung o sa intru la war. Numărul de învoiri din această săptămână:1/2 Alte precizări:Bafta la waruri.
 11. Nick: GigelMAnevraRank:3Data sedinţei/activității:08.11.2020.Motivul absenţei: Imi sarbătoresc ziua de nastere si nu pot ajunge.Alte precizări: Multă baftă!
 12. Salut, ai cumva euro pe clienti de vanzare?

  1. SaRtOR

   SaRtOR

   salut, 

    

   cauta-ma pe data de 1 pe discord la SaRtOR#7777

 13. Salut, mai ai cumva euro pe clienti?

  1. eB SorynN

   eB SorynN

   Salut,

    

   Nu. I-am vândut pe toți în urma cu ceva timp în urmă.

    

   O seară frumoasă.

  2. BiscuiteMAGIC

   BiscuiteMAGIC

   nu sti pe alt cineva care vinde?

  3. eB SorynN
 14. Ar fi o idee buna acest tip de interior, ne-am readuce aminte de vremurile bune de pe aceasta comunitate, numai bine!
 15. BiscuiteMAGIC

  Nick:Biscuitemagic Rank:1 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poți veni:22.10.2020 Lipsesc din motivul:Sunt ținut peste program la munca, în caz ca ajung o sa i tru la war. Numărul de învoiri din această săptămână:1/2 Alte precizări:Bafta la waruri.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.