Jump to content

BiscuiteMAGIC

Donator
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About BiscuiteMAGIC

  • Birthday 11/06/2001

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Germany
  • Hobbies
    Fishing

Previous Fields

  • Real name
    Tycă.

Contact Methods

  • Discord
    BiscuiteFtww#0942
  • Instagram
    https://www.instagram.com/tyca.c/?hl=en

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BiscuiteMAGIC's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

0

Reputation

  1. BiscuiteMAGIC

    Nick:SugarDaDDy Rank:2 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Alta Activitate): War Motivul Invoirii: Timpul nu imi permite sa ajung in aceasta seara la war. Data activitatii la care nu poti veni: 28.01.2021 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 2
  2. BiscuiteMAGIC

    Nick:SugarDaddy Rank:2 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Alta Activitate): War Motivul Invoirii:Nu ma simt bine + primesc restart intr-una la server cand incerc sa ma conectez. Data activitatii la care nu poti veni: 26.01.2021 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2 Alte precizări: Nu am, seară faină.
  3. BiscuiteMAGIC

    Nick: SugarDaDDy Rank: 2 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: Nu am ce sa ii fac la samp, nu ma pot conecta deja am discutat si cu kelton despre problemele de genul... Data activitatii la care nu poti veni: 20.01.2021 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2. Alte precizari: Succes baieti! Aveti aici si dovada: https://imgur.com/a/UkSPBDH
  4. BiscuiteMAGIC

    Aceeași problema o am și eu, pe alte jocuri/site uri îmi merge internetul perfect, însă pe rpg2 nu ma pot loga decât cu vpn, stau în Germania... Sper sa se rezolve curând problemele cu rețeaua.
  5. BiscuiteMAGIC

    Nick: BiscuiteFailLaROB * Rank: 3 * Echipa: S.W.A.T * Invoire [sedinta / antrenament / activitate]: activitate(perchezitie) * Data/Ora: 20/01/2021 | 21:00-21:30 * Lipsesc din motivul: Am destule probleme cu conexiunea + mai am si war pe contul principal. * Alte precizari?: Stimă şi respect!
  6. * Nick:BiscuiteOREO* Rank:2* Motiv:Imi doresc foarte mult sa fac parte din echipa swat deoarece imi place mai mult DM ul decat a sta la radar.* Alte precizari: Tin sa preciez ca am facut peste 100 de puncte la raport, sper sa se ia in considerare cele facute pe aceasta saptamana: https://imgur.com/a/LI4Yrpp
  7. BiscuiteMAGIC

    Nick: GigelMAnevraRank:3Data sedinţei/activității:08.11.2020.Motivul absenţei: Imi sarbătoresc ziua de nastere si nu pot ajunge.Alte precizări: Multă baftă!
  8. Salut, ai cumva euro pe clienti de vanzare?

    1. SaRtOR

      SaRtOR

      salut, 

       

      cauta-ma pe data de 1 pe discord la SaRtOR#7777

  9. Salut, mai ai cumva euro pe clienti?

    1. eB SorynN

      eB SorynN

      Salut,

       

      Nu. I-am vândut pe toți în urma cu ceva timp în urmă.

       

      O seară frumoasă.

    2. BiscuiteMAGIC

      BiscuiteMAGIC

      nu sti pe alt cineva care vinde?

    3. eB SorynN
  10. Ar fi o idee buna acest tip de interior, ne-am readuce aminte de vremurile bune de pe aceasta comunitate, numai bine!
  11. Nick: GigelManevra Rank: 1 Dovada: https://imgur.com/a/HJ8UBqn Alte precizări: Succes.
  12. BiscuiteMAGIC

     Nick:Biscuitemagic Rank: 2 Motivul invoirii:Sunt ținut peste program la munca și nu o sa pot ajunge la wars. Data: 13.10.2020 Numarul de invoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Multă baftă la waruri.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.