Jump to content

Sawu RPG

Member
  • Posts

    341
  • Joined

  • Last visited

5 Followers

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Madalin
  • RPG1 Nickname
    sawu

Recent Profile Visitors

1552 profile views

Sawu RPG's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

82

Reputation

  1. Sawu RPG

    @Lebanezul @Shawy Stati asa, ca o sa iau unban, daca ati fi vazut dovada de la admin, va rupeati de ras, adminul in cererea de unban nici nu a pus dovada, si ca un om destept ce am fost, am zis sa o pun eu ca stiu ca nu am cod si ca joc curat.
  2. Nick :Franz. Rank :3 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :17.08.2018 Lipsesc din motivul:sunt plecat la bunica si nu am net,imi pare rau ca nu pot intra la war Numarul de învoiri din aceasta saptamana:1 Alte precizari:bft 72 / 72
  3. ►Denumirea originală al modului: Sawu - ModPack De Grafica V3 [ ?Green Edition? ] ►Descrierea modului: Este un pack cu modurile pe care le folosesc. ►Poze / Video (obligatoriu): ► Download Link: https://drive.google.com/file/d/1SAOpdcNP0Vxoy2CG55xcxuAYAJxMH97c/view ► Instrucțiuni de instalare (obligatoriu): Copy-Paste din Arhiva descarcata ► Alte precizări: Un mic subscribe merit si eu?
  4. ?️Denumirea originală al modului: Sawu - ModPack De Grafica BLUE[ ?ModPack De Grafica By Sawu // BLUE Edition // Jocul Complet?] ?️Descrierea modului: Este un pack cu modurile pe care le folosesc. ?️Poze / Video (obligatoriu): ?️Download Link: https://drive.google.com/uc?id=0Byv2cp8-pWGrRV9pdUVYaVhKeFU&export=download ?️Instrucțiuni de instalare (obligatoriu): Copy-Paste din Arhiva descarcata ?️Alte precizări: Un subscribe si un like, daca v-a plăcut cel de-al doilea modpack.
  5. Sawu RPG

    Nick: Sawu Rank: 3 Data sanctiunei: 29.06.2018 Suma depusă: 10.000 $ Motivul amendării - absent la war Screenshot:https://imgur.com/a/dolPa8c
  6. . ►Denumirea originală al modului: Sawu - ModPack Orange - Orange Gang's [ ?ModPack De Mafii By Sawu // ORANGE Edition // Jocul Complet?] ►Descrierea modului: Este un pack cu modurile pe care le folosesc. ►Poze / Video (obligatoriu): ► Download Link:https://drive.google.com/uc?id=1OlDTKebcspyiiFI0jI-h_Cc0Fk3ip01g&export=down/load ► Instrucțiuni de instalare (obligatoriu): Copy-Paste din Arhiva descarcata ► Alte precizări: Un mic subscribe si un like merit si eu?
  7. ►Denumirea originală al modului: Sawu - ModPack Purple - Purple Gang's [ ?ModPack De Mafii By Sawu // Purple Edition // Jocul Complet?] ►Descrierea modului: Este un pack cu modurile pe care le folosesc. ►Poze / Video (obligatoriu): ► Download Link:https://drive.google.com/file/d/1v84ikW2PTPqJ9zJis3x8z-lcxZZ_3yza/view ► Instrucțiuni de instalare (obligatoriu): Copy-Paste din Arhiva descarcata ► Alte precizări: Un mic subscribe si un like merit si eu?
  8. Sawu RPG

    Nick : Sawu Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):War Data la care nu poti veni :04.05.2018 Lipsesc din motivul:Nu pot ajunge la war, deoarece o sa fiu plecat de acasa timp de 2-3 zile, luni promit ca voi ajunge la waruri! Numarul de învoiri din aceasta saptamana:1/2 Alte precizari: Bafta! #ELC Power!
  9. Salut, dute in fisierul interfaceeditor.ini din folderul principal, si cauti acolo la: "Clock.Format=SawU//GLOBAL" si inloc de Sawu//Global bagi ce vrei tu, sper ca te-am ajutat, lasa-mi si mie un like si un subscribe
  10. ►Denumirea originală al modului: Sawu - ModPack Purple - Purple Gang's [ ?ModPack De Mafii By Sawu // Purple Edition // Jocul Complet?] ►Descrierea modului: Este un pack cu modurile pe care le folosesc. ►Poze / Video (obligatoriu): ► Download Link:https://drive.google.com/file/d/1v84ikW2PTPqJ9zJis3x8z-lcxZZ_3yza/view ► Instrucțiuni de instalare (obligatoriu): Copy-Paste din Arhiva descarcata ► Alte precizări: Un mic subscribe si un like merit si eu?
  11. Mersi, sa imi dai si mie like si un subscribe! Mersi, sa imi dai si mie like si un subscribe! Mersi, sa imi dai si mie like si un subscribe! Mersi, sa imi dai si mie like si un subscribe!
  12. ►Denumirea originală al modului: Sawu - ModPack De Grafica V3 [ Green Edition ] ►Descrierea modului: Este un pack cu modurile pe care le folosesc. ►Poze / Video (obligatoriu): ► Download Link: https://drive.google.com/file/d/1SAOpdcNP0Vxoy2CG55xcxuAYAJxMH97c/view ► Instrucțiuni de instalare (obligatoriu): Copy-Paste din Arhiva descarcata ► Alte precizări: Un mic subscribe merit si eu?
  13. >>>>> Modurile Green By Sawu <<<<< ►Denumirea originală al modului: Sawu - ModPack De Mafii [ Green Edition ] ►Descrierea modului: Este un pack cu modurile pe care le folosesc. ►Poze / Video (obligatoriu): ► Download Link: https://drive.google.com/uc?id=1mGtFCAlLEuXfuBYaBrCoxL0OSOwsbAuS&export=download ► Instrucțiuni de instalare (obligatoriu): Copy-Paste din Arhiva descarcata ► Alte precizări: Un mic subscribe merit si eu?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.