Jump to content

Ediția Iulie a concursului WOTM a început. Detalii aici

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

iHaveSEE

Member
 • Content Count

  827
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

209 Extraordinary

About iHaveSEE

 • Rank
  Know More than admins
 • Birthday 10/23/2001

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Adrian
 • RPG1 Nickname
  sawu
 • RPG2 Nickname
  -

Recent Profile Visitors

2889 profile views
 1. iHaveSEE

  Nick: iHaveSEE Rank: 4 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): war Motivul invoirii: Am apartamentul in renovari si nu pot sa intru, ca o sa ii ajut si eu pe ai mei! Data activitatii la care nu poti veni: 06.07.2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Succes.
 2. iHaveSEE

  Nick: iHaveSEE Rank: 4 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): war. Motivul invoirii: Nu imi merge PC-ul. Mi s a dus placa de baza si nu cred ca o repar cat de curand. Daca nu o fac si imi expira inactivitatea de pe web, ma retrag. Data activitatii la care nu poti veni: 19/06/2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari: Baftă la wars!
 3. iHaveSEE

  Nick: iHaveSEE Rank: 4 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): war. Motivul invoirii: Nu imi merge PC-ul. Data activitatii la care nu poti veni: 18/06/2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Baftă la wars!
 4. iHaveSEE

  Nick: iHaveSEE Rank: 4 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): war. Motivul invoirii: O sa fiu plecat de acasa. Data activitatii la care nu poti veni: 09/06/2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Baftă la wars!
 5. iHaveSEE

  Nick: iHaveSEE Rank: 3 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): war. Motivul invoirii: Nu imi merge internetul:| Data activitatii la care nu poti veni: 03/06/2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari: Baftă la wars!
 6. iHaveSEE

  Nick: iHaveSEE Rank: 3 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): war. Motivul invoirii: M-a anunțat tata ca trebuie să merg cu el la ora 7 jumate ca are o treaba cu mine daca termin, ajung la wars. Data activitatii la care nu poti veni: 01/06/2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Baftă la wars!
 7. iHaveSEE

  Nick: iHaveSEE Rank: 3 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): war. Motivul invoirii: Nu sunt in localitate, sunt cu părinții la țară și nu pot sa intru la wars. Data activitatii la care nu poti veni: 29/05/2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari: Baftă la wars!
 8. iHaveSEE

  Nick: iHaveSEE Rank: 3 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): war. Motivul invoirii: Nu imi merge netul, nu stiu ce are, sper sa vina până în 8, daca nu, n-am ce sa fac. Data activitatii la care nu poti veni: 28/05/2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Baftă la wars!
 9. iHaveSEE

  Hai cu modurileee
 10. iHaveSEE

  Nick: iHaveSEE Rank:3 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate):war Motivul invoirii: Probleme la PC, mai exact la HARD DISC. Data activitatii la care nu poti veni:19/05/2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari: Nu imi mai porneste PC ul din cauza Hard-ului, daca il fac, ajung.
 11. iHaveSEE

  Nick: iHaveSEE Rank:3 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate):war Motivul invoirii: Probleme la PC, mai exact la HARD DISC. Data activitatii la care nu poti veni:15/05/2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2):2/2 Alte precizari: Nu imi mai porneste PC ul din cauza Hard-ului, daca il fac, ajung.
 12. iHaveSEE

  Nick: iHaveSEE Rank: 3 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invorii: Mi-a picat internetul fix cand sa intru pe samp. Data activitatii la care nu poti veni: 13/05/2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Mulțumesc!
 13. iHaveSEE

  Nick: iHaveSEE RPG Bar mic: Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Alte precizari: Interviu despre un YT de SAMP, intrebari de genul.
 14. ☆ Denumirea riginală al modului: Sawu - ModPack Brown ModPack - Brown Gang's [ / Brown Edition / ] ☆ Descrierea modului: Este un pack cu modurile pe care le folosesc. ☆ Poze / Video (obligatoriu): ☆ Download Link: Descrierea clipului. ☆ Instrucțiuni de instalare (obligatoriu): Copy-Paste din Arhiva descarcata. ☆Alte precizări: ☆ Un LIKE si SUBSCRIBE pentru alte ModPack-uri! ☆
 15. ☆ Denumirea riginală al modului: Sawu - ModPack Brown ModPack - Brown Gang's [ / Brown Edition / ] ☆ Descrierea modului: Este un pack cu modurile pe care le folosesc. ☆ Poze / Video (obligatoriu): ☆ Download Link: Descrierea clipului. ☆ Instrucțiuni de instalare (obligatoriu): Copy-Paste din Arhiva descarcata. ☆Alte precizări: ☆ Un LIKE si SUBSCRIBE pentru alte ModPack-uri! ☆
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.