Jump to content

Happy Halloween B-Zone. Detalii aici

Dăm drumul ediției 9 de Miss and Mister B-Zone. Detalii aici
 

iHaveSEE

Member
 • Content Count

  837
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

210 Extraordinary

About iHaveSEE

 • Rank
  Know More than admins
 • Birthday 10/23/2001

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Adrian
 • RPG1 Nickname
  sawu
 • RPG2 Nickname
  -

Recent Profile Visitors

2973 profile views
 1. iHaveSEE

  Salut! Stiu ca nu are legatura cu SAMP-ul, am decis sa-mi promovez acest clip istoric! Nu uitati de Subscribe, Like si Comm!
 2. iHaveSEE

  Salut! Stiu ca nu are legatura cu SAMP-ul, dar am decis sa imi promovez acest clip, nu uitati de Like, Subscribe si Comm!
 3. iHaveSEE

  Nick: iHaveSEE Rank: 5 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): war Motivul invoirii: Nu imu merge netul Data activitatii la care nu poti veni: 19.08.2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Succes.
 4. iHaveSEE

  Nick: iHaveSEE Rank: 5 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: N am avut net si nu am putut sa pun invoirea Data activitatii la care nu poti veni: 17.08.2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari: Felicitărica ati luat turfs.
 5. iHaveSEE

  Nick: iHaveSEE Rank: 5 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): war Motivul invoirii: Sunt plecat la rude si nu pot intra Data activitatii la care nu poti veni: 13.08.2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Succes.
 6. iHaveSEE

  Nick: iHaveSEE Rank: 5 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: sunt plecat cu părinții la mare Data activitatii la care nu poti veni: 05.08.2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Multumesc.
 7. iHaveSEE

  Nick: iHaveSEE Rank: 4 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: sunt plecat din localitate. Data activitatii la care nu poti veni: 30.07.2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Multumesc.
 8. iHaveSEE

  Nick: iHaveSEE Rank: 4 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): war Motivul invoirii: Sunt in renovari si nu am pc-ul montat Data activitatii la care nu poti veni: 24.07.2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Succes.
 9. iHaveSEE

  Nick: iHaveSEE Rank: 4 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): war Motivul invoirii: Sunt in renovari si e haos prin casa si nu pot sa intru la wars. Data activitatii la care nu poti veni: 15.07.2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Succes.
 10. iHaveSEE

  Nick: iHaveSEE Rank: 4 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): war Motivul invoirii: Sunt in renovari si e haos prin casa si nu pot sa intru la wars. Data activitatii la care nu poti veni: 09.07.2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari: Succes.
 11. iHaveSEE

  Nick: iHaveSEE Rank: 4 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): war Motivul invoirii: Am apartamentul in renovari si nu pot sa intru, ca o sa ii ajut si eu pe ai mei! Data activitatii la care nu poti veni: 06.07.2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Succes.
 12. iHaveSEE

  Nick: iHaveSEE Rank: 4 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): war. Motivul invoirii: Nu imi merge PC-ul. Mi s a dus placa de baza si nu cred ca o repar cat de curand. Daca nu o fac si imi expira inactivitatea de pe web, ma retrag. Data activitatii la care nu poti veni: 19/06/2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari: Baftă la wars!
 13. iHaveSEE

  Nick: iHaveSEE Rank: 4 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): war. Motivul invoirii: Nu imi merge PC-ul. Data activitatii la care nu poti veni: 18/06/2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Baftă la wars!
 14. iHaveSEE

  Nick: iHaveSEE Rank: 4 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): war. Motivul invoirii: O sa fiu plecat de acasa. Data activitatii la care nu poti veni: 09/06/2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Baftă la wars!
 15. iHaveSEE

  Nick: iHaveSEE Rank: 3 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): war. Motivul invoirii: Nu imi merge internetul:| Data activitatii la care nu poti veni: 03/06/2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari: Baftă la wars!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.