Jump to content

SebySeLL

Member
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About SebySeLL

 • Rank
  Advanced member
 • Birthday 09/14/2003

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg3.b-zone.ro/players/general/Seby_SeLL
 • Steam ID
  http://steamcommunity.com/profiles/76561198369100613/

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Sebastian

Recent Profile Visitors

184 profile views
 1. SebySeLL

  Cam slăbuțe premiile de la varianta pro, insa am donat pentru ea..
 2. SebySeLL

  Sunt foartr bucuros că se face asta, o să fie mai mulți jucatori, cred ca o sa se bage mai multe locuinte ! O sa se poata afaceri mai usor, mai multa lume la job ! O să fie total diferit ! Sunt foarte fericit că se face această schimbare !
 3. SebySeLL

  Sper sã primim şi skin la quest-ul de Craciun :) 😆
 4. SebySeLL

  ★ Nickname si Rank-ul detinut Seby_SeLL R4 ★ Am efectuat misiunea cu numarul: Xlll. ★ Dovezi pentru fiecare punct: -Depozitati 25.000$ in seiful factiunii. (SS cand dati /fdeposit) https://imgur.com/a/VPoHxeT -Acordat 1000$ unui jucator de level 69+ pentru (Dovada) https://imgur.com/a/oFZUzbI -Acordati un wanted pe motivul ``apel nefondat`` (SS cand ati acordat wanted) https://imgur.com/a/pt0i2l1 -Omorati 3 jucatori fara drept de predare. (SS la /mdc si la kill) https://imgur.com/a/tc0Xa2A -Organizati un eveniment (orice tip) cu titlul "National Guard Best departament" Puteti pune orice premiu doriti. https://imgur.com/a/9507Pli ★ Ce misiunea ai vrea să se adauge: idk ★ Cu ce crezi ca ajuta aceste misiuni? Este ceva diferit..ce nu e monoton ! ★ Alte precizări: Poate eram si eu pe locu 1..dacă-mi accepta Alessio cererea de request event =(
 5. SebySeLL

  ★ Nickname si Rank-ul detinut Seby_SeLL ,Rank 4 ★ Am efectuat misiunea cu numarul: Misiunea cu numarul Xll ★ Dovezi pentru fiecare punct: https://imgur.com/a/KZHgg4J -Depozitarea celor 25.000$. https://imgur.com/a/Aeghand - Evenimentul făcut cu titlul National Guard Best departament https://imgur.com/a/dotqyRK - Efectuare pozei cu un lider a unei factiuni pasnice ! https://imgur.com/a/fasSh6k - Wanted pentru apel nefondat! https://imgur.com/a/rpyyRaV - Wanted pentru atacare politist https://imgur.com/a/0z3Mh3u - Am omorat 5 jucători fără drept de predare! ★ Ce misiunea ai vrea să se adauge: Diferite misiuni ce ne stimulează munca in echiă ★ Cu ce crezi ca ajuta aceste misiuni? Este ceva diferit si nu este ceva monoton, ce se intamplă zilnic ! ★ Alte precizări: Mi s-a zis că pot cere un alt premiu, asa că cer alt premiu, nu doresc RAPORT Optional, am terminat deja raport-ul, asa că doresc un alt premiu !
 6. • Nickname:Seby_SeLL • Rank:4 • Vrei sa te invoiesti pentru Sedinta / Antrenament? :Antrenament • Data pentru care vrei sa te invoiesti :12/08/2018 • Motivul:O să fiu plecat din oras ! • Alte precizari:Nu stiu sigur, dar posibil să fiu venit pana la ora 20.00 ! Dacă o să fiu acasă o să intru si o să particip la antrenament !
 7. Nu crezi că acuma e vremea să faci fuziune intre 3 si 4 ?

  3 e mort.. 4 urmează !

  1. Roby

   Roby

   :))))), ce fuziune ma, nu ajuta cu nimic

  2. SebySeLL

   SebySeLL

   SMR ? =)) Dacă uneste 3 cu 4 fac 500 jucatori  pe unul

   Cred =))

 8. Nickname:Seby_SeLL • Rank:2 • Vrei sa te invoiesti pentru Sedinta / Antrenament? :sedintã • Data pentru care vrei sa te invoiesti :03.06.2018 • Motivul:Eu personal voiam sa vin la sedinta si eram foarte incantat ca am timp si pot sa vin la sedinta, dar nu mai merge internetul, de 4 ori ma confrunt cu el si nu merge, am facut aceasta invoire de pe telefonul unui prieten ce are internet ! Chiar voiam sa vin, si am zis tututror ca o sa vin..si nu merge nici sa ma conectez pe server ! • Alte precizari:Multumesc pentru timpul acordat si daca o sa revina internetul o sa vin..imi pare foarte foarte rau pentru ca nu pot veni, chiar voiam....nu am ce face...e URGENT..nu vreau FW doar ca..nu merge internetul...
 9. Nick:Seby_SeLL Rank:2 Motiv:Eu am intrat in NG, pentru actiune..si nu pot face actiune in jail, doresc sa ma bucur de wanted si de factiune ! Alte precizari:Scuze de grabă si de deranj !
 10. Numele din joc:Seby_SeLL Rank-ul actual: Paramedic Ambulance Commander (4) Intrebare/Nelămurire: La topicul *The Most On-Duty Medic* pot posta si cele cu (/rehab), ca de exemplu, cineva dă /service medic, fac poza, merg la el si-i dau /rehab, o pot posta la *The Most On-Duty Medic*, sau trebuie doar comenziile cu (/heal) ? Poze/Video(Dacă este nevoie): Nu este nevoie Alte precizări: Multumesc de timpul acordat !
 11. SebySeLL

  Nick: Seby_SeLLRank: 4Activitate organizata: Duels Premiu: 10.000$ + 10AP pentru prezenta 30.000$ +15AP castigatoruluiPoze: https://imgur.com/a/0wr8jlfMembrii prezenti: [eB]Rares4EVER.1337,[Bz]Sneker,[DeV]Royal_FTW,[DeV]robert.robyy.,[DeV]Danutzu.,[DeV]BogdanNV2.5,[DeV]Baxter.Membrii absenti: Activitate optionalaMembrii invoiti: Activitate optionalaAlte precizari: Multumesc tuturor pentru participare, cam greu cu organizarea ! =) (Scuze pentru unele greseli de scriere, dar credeam ca nu mai apuc sa fac poze, sa transfer bani, era un spam pe chat)
 12. SebySeLL

  Nick-ul tau: Seby_SeLLServer: RPG3Descrierea bugului: Este a 3-a oară in 2 zile când intur pe server si am Wanted 2, si scrie *Când ai iesit de pe server ultima dată aveai wanted* Stiu, dacă lovesti o persoană apoi iesi de pe server ai wanted..dar nu am lovit pe nimeni nu am făcut nimic ! Si e a 3-a oară in 2 zile ! Si incă ceva, dacă lovesti un jucator de 2 ori in SAFEZONE, respectivul poate să deie /call 112 !Screenshot(s): -
 13. SebySeLL

  Tine cu *cursor-ul* (mouse-ul) pe ea si ar trebui să scrie câte ore ai jucat luna respectivă. Pe februarie si mie imi arată 0 ore , deci nu cred ca-i problema de la tine !
 14. SebySeLL

  Tot n-am reusit sa pun alea =))) Să sugereze cineva să se adauge noi vehicule pentur factunea paramedici, eu nu pot, nu am 50 post-uri
 15. SebySeLL

  Nick:Seby_SeLL Rank: 3 Am fost amendat de către: Ryder.sk Motivul pentru care am luat amenda: /Call 112 aiure Valoarea amenzii: 10.000$ Dovezi: https://imgur.com/a/EACSp Alte precizări:De stiam că iau amendă, cântam Panamera
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.