Jump to content

Cele mai noi detalii de dupa fuziune aici

SebySeLL

Member
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About SebySeLL

 • Rank
  Advanced member
 • Birthday 09/14/2003

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg3.b-zone.ro/players/general/Seby_SeLL
 • Steam ID
  http://steamcommunity.com/profiles/76561198369100613/

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Sebastian
 • RPG3 Nickname
  Seby_SeLL

Recent Profile Visitors

160 profile views
 1. SebySeLL

  Cam slăbuțe premiile de la varianta pro, insa am donat pentru ea..
 2. SebySeLL

  Sunt foartr bucuros că se face asta, o să fie mai mulți jucatori, cred ca o sa se bage mai multe locuinte ! O sa se poata afaceri mai usor, mai multa lume la job ! O să fie total diferit ! Sunt foarte fericit că se face această schimbare !
 3. SebySeLL

  Sper sã primim şi skin la quest-ul de Craciun :) 😆
 4. SebySeLL

  ★ Nickname si Rank-ul detinut Seby_SeLL R4 ★ Am efectuat misiunea cu numarul: Xlll. ★ Dovezi pentru fiecare punct: -Depozitati 25.000$ in seiful factiunii. (SS cand dati /fdeposit) https://imgur.com/a/VPoHxeT -Acordat 1000$ unui jucator de level 69+ pentru (Dovada) https://imgur.com/a/oFZUzbI -Acordati un wanted pe motivul ``apel nefondat`` (SS cand ati acordat wanted) https://imgur.com/a/pt0i2l1 -Omorati 3 jucatori fara drept de predare. (SS la /mdc si la kill) https://imgur.com/a/tc0Xa2A -Organizati un eveniment (orice tip) cu titlul "National Guard Best departament" Puteti pune orice premiu doriti. https://imgur.com/a/9507Pli ★ Ce misiunea ai vrea să se adauge: idk ★ Cu ce crezi ca ajuta aceste misiuni? Este ceva diferit..ce nu e monoton ! ★ Alte precizări: Poate eram si eu pe locu 1..dacă-mi accepta Alessio cererea de request event =(
 5. SebySeLL

  ★ Nickname si Rank-ul detinut Seby_SeLL ,Rank 4 ★ Am efectuat misiunea cu numarul: Misiunea cu numarul Xll ★ Dovezi pentru fiecare punct: https://imgur.com/a/KZHgg4J -Depozitarea celor 25.000$. https://imgur.com/a/Aeghand - Evenimentul făcut cu titlul National Guard Best departament https://imgur.com/a/dotqyRK - Efectuare pozei cu un lider a unei factiuni pasnice ! https://imgur.com/a/fasSh6k - Wanted pentru apel nefondat! https://imgur.com/a/rpyyRaV - Wanted pentru atacare politist https://imgur.com/a/0z3Mh3u - Am omorat 5 jucători fără drept de predare! ★ Ce misiunea ai vrea să se adauge: Diferite misiuni ce ne stimulează munca in echiă ★ Cu ce crezi ca ajuta aceste misiuni? Este ceva diferit si nu este ceva monoton, ce se intamplă zilnic ! ★ Alte precizări: Mi s-a zis că pot cere un alt premiu, asa că cer alt premiu, nu doresc RAPORT Optional, am terminat deja raport-ul, asa că doresc un alt premiu !
 6. • Nickname:Seby_SeLL • Rank:4 • Vrei sa te invoiesti pentru Sedinta / Antrenament? :Antrenament • Data pentru care vrei sa te invoiesti :12/08/2018 • Motivul:O să fiu plecat din oras ! • Alte precizari:Nu stiu sigur, dar posibil să fiu venit pana la ora 20.00 ! Dacă o să fiu acasă o să intru si o să particip la antrenament !
 7. Nu crezi că acuma e vremea să faci fuziune intre 3 si 4 ?

  3 e mort.. 4 urmează !

  1. Roby

   Roby

   :))))), ce fuziune ma, nu ajuta cu nimic

  2. SebySeLL

   SebySeLL

   SMR ? =)) Dacă uneste 3 cu 4 fac 500 jucatori  pe unul

   Cred =))

 8. Nickname:Seby_SeLL • Rank:2 • Vrei sa te invoiesti pentru Sedinta / Antrenament? :sedintã • Data pentru care vrei sa te invoiesti :03.06.2018 • Motivul:Eu personal voiam sa vin la sedinta si eram foarte incantat ca am timp si pot sa vin la sedinta, dar nu mai merge internetul, de 4 ori ma confrunt cu el si nu merge, am facut aceasta invoire de pe telefonul unui prieten ce are internet ! Chiar voiam sa vin, si am zis tututror ca o sa vin..si nu merge nici sa ma conectez pe server ! • Alte precizari:Multumesc pentru timpul acordat si daca o sa revina internetul o sa vin..imi pare foarte foarte rau pentru ca nu pot veni, chiar voiam....nu am ce face...e URGENT..nu vreau FW doar ca..nu merge internetul...
 9. Nick:Seby_SeLL Rank:2 Motiv:Eu am intrat in NG, pentru actiune..si nu pot face actiune in jail, doresc sa ma bucur de wanted si de factiune ! Alte precizari:Scuze de grabă si de deranj !
 10. Numele din joc:Seby_SeLL Rank-ul actual: Paramedic Ambulance Commander (4) Intrebare/Nelămurire: La topicul *The Most On-Duty Medic* pot posta si cele cu (/rehab), ca de exemplu, cineva dă /service medic, fac poza, merg la el si-i dau /rehab, o pot posta la *The Most On-Duty Medic*, sau trebuie doar comenziile cu (/heal) ? Poze/Video(Dacă este nevoie): Nu este nevoie Alte precizări: Multumesc de timpul acordat !
 11. SebySeLL

  Nick: Seby_SeLLRank: 4Activitate organizata: Duels Premiu: 10.000$ + 10AP pentru prezenta 30.000$ +15AP castigatoruluiPoze: https://imgur.com/a/0wr8jlfMembrii prezenti: [eB]Rares4EVER.1337,[Bz]Sneker,[DeV]Royal_FTW,[DeV]robert.robyy.,[DeV]Danutzu.,[DeV]BogdanNV2.5,[DeV]Baxter.Membrii absenti: Activitate optionalaMembrii invoiti: Activitate optionalaAlte precizari: Multumesc tuturor pentru participare, cam greu cu organizarea ! =) (Scuze pentru unele greseli de scriere, dar credeam ca nu mai apuc sa fac poze, sa transfer bani, era un spam pe chat)
 12. SebySeLL

  Nick-ul tau: Seby_SeLLServer: RPG3Descrierea bugului: Este a 3-a oară in 2 zile când intur pe server si am Wanted 2, si scrie *Când ai iesit de pe server ultima dată aveai wanted* Stiu, dacă lovesti o persoană apoi iesi de pe server ai wanted..dar nu am lovit pe nimeni nu am făcut nimic ! Si e a 3-a oară in 2 zile ! Si incă ceva, dacă lovesti un jucator de 2 ori in SAFEZONE, respectivul poate să deie /call 112 !Screenshot(s): -
 13. SebySeLL

  Tine cu *cursor-ul* (mouse-ul) pe ea si ar trebui să scrie câte ore ai jucat luna respectivă. Pe februarie si mie imi arată 0 ore , deci nu cred ca-i problema de la tine !
 14. SebySeLL

  Tot n-am reusit sa pun alea =))) Să sugereze cineva să se adauge noi vehicule pentur factunea paramedici, eu nu pot, nu am 50 post-uri
 15. SebySeLL

  Nick:Seby_SeLL Rank: 3 Am fost amendat de către: Ryder.sk Motivul pentru care am luat amenda: /Call 112 aiure Valoarea amenzii: 10.000$ Dovezi: https://imgur.com/a/EACSp Alte precizări:De stiam că iau amendă, cântam Panamera
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.