Luna Decembrie aduce pe serverele RPG Advent Calendar. Detalii aici.

Discutie regulament sublideri factiuni aici.

Welcome to B-Zone Community

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

BIS aka OldNab

Moderator: Politics
 • Content count

  7108
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

BIS aka OldNab last won the day on May 31 2015

BIS aka OldNab had the most liked content!

Community Reputation

813 Veteran

4 Followers

About BIS aka OldNab

 • Rank
  Glorie eternă Mareşalului!
 • Birthday 12/18/99

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Iaşi
 • Hobbies
  Patriot român

Previous Fields

 • Real name
  Seba
 • RPG1 Nickname
  OldNab
 • RPG3 Nickname
  BIS
 • RPG4 Nickname
  BIS

Recent Profile Visitors

11893 profile views
 1. Suntem latini, ca strat. Substratul este dac, iar adstratul este slav.
 2. Numele tău: BIS aka OldNabPoziţia ta: Nu cred în "holocaust"Contrez poziţia lui: The Wealth of NationsContraargument 2: Bineînţeles că nu, pentru că sunt toţi vânduţi. O persoană pasionată de istorie ar fi curioasă să afle de ce este ilegal să contrazici un eveniment "real". O persoană care ia tot ceea ce declară (((marii lideri mondiali))) se va mulţumi cu această poveste de adormit populaţia. Tot nu mi-ai dat un motiv pentru care "holocaustul" este singurul genocid pe care nu ai voie să-l conteşti, şi de ce ar fi normală ilegalitatea gândirii libere şi a prezentării unei alte feţe a unui eveniment istoric. Alte precizări: -
 3. Numele tău: BIS aka OldNabPoziţia ta: Cred că 9/11 a fost o înscenare pentru a avea pretext de a declanşa "războiul împotriva terorismului".Contrez poziţia lui: The Wealth of NationsContraargument 1: Mimica aia contează. De ce nu este supus poligrafului dacă nu are nimic de ascuns?Contraargument 2: Cele 9 conflicte armate în care s-a implicat SUA despre care vorbeşti au fost tot în numele "luptei antiteroriste". Au avut nevoie de pretext ca să invadeze Orientul Mijlociu, ca să aibă acces la petrol. Nu-ţi trebuie multă minte ca să înţelegi alta.Alte precizări: -
 4. Nu sunt de acord. Slavii nici măcar nu erau consideraţi inferiori, cel puţin în Mein Kampf în primul volum nu specifică asta. Slavii nu sunt cu nimic inferiori. De fapt, nicio rasă nu e inferioară prin naştere, ci prin educaţie. Ţine cont că şi noi suntem slavi, într-o măsură destul de importantă.
 5. Abel Tasman Janszoon (1603-1659), explorator olandez, este cel care a descoperit Tasmania, Noua Zeelanda, Tonga şi Insulele Fidji. Tasman, aflat în serviciul Dutch East India Company, a navigat în 1639 iî „căutare de aur şi argint” în marea de est a Japoniei. După mai multe misiuni, Tasman a fost însărcinat de către guvernatorul general al Indiilor Olandeze de Est, Anthony van Diemen, la comanda celui mai ambiţios proiect de explorare a emisferei sudice. După ce a acostat la Jakarta la 14 august 1642 cu două nave (Heemskerk şi Zeehaen), Tasman a plecat spre sud, ocolind Australia, care era considerată în acele timpuri ca fiind cel mai sudic teritoriu din Oceanul Indian. La 13 decembrie 1643 a descoperit însă un teritoriu situat mai la sud de Australia. El l-a numit Staten Land, crezând că face parte din tărâmul Jacob Le Maire, descoperit în 1616 pe coasta statului Chile. Staten Landt apare pe primele hărţi ale lui Tasman, dar această denumire a fost schimbată de către cartografii olandezi în Nova Zeelandia, după provincia neerlandeză Zeeland. Latinescul Nova Zeelandia devine Nieuw Zeeland în neerlandeză. SURSĂ: manager.ro.
 6. Numele tău: BIS aka OldNabPoziţia ta: Eminescu a fost omorât la comanda lui Maiorescu.Argumentul 1: Eminescu este cunoscut pentru naţionalismul şi antisemitismul său, lucru care a deranjat.Argumentul 2: Maiorescu s-a ocupat de internarea lui Eminescu.Alte precizări: Mai multe detalii aveţi aici.
 7. A fost, după cum spui tu, un "război" pentru supremaţia mondială.
 8. Link către videoclip de pe YouTube: Părere personală: M-am gândit că trebuie postate şi piesele care fac parte din copilăria majoritatea membrilor comunităţii. Notă acordată: 10/10 Conține limbaj vulgar? Dacă da, în ce proporție? (mică / medie / mare): Nu.
 9. Link către videoclip de pe YouTube: Părere personală: M-am gândit că trebuie postate şi piesele care fac parte din copilăria majoritatea membrilor comunităţii. Notă acordată: 10/10 Conține limbaj vulgar? Dacă da, în ce proporție? (mică / medie / mare): Nu.
 10. Mno, eu nu urmăresc vlogurile, nu ştiam contextul.
 11. Bun pun!
 12. Ce legătură are cu comunitatea?
 13. Dezbatere pe tema morţii lui Mihai Eminescu Folosiţi modelul de mai jos pentru a vă prezenta poziţia în cadrul dezbaterii: Numele tău: Poziţia ta: Argumentul 1: Argumentul 2: Alte precizări: (dacă aveţi mai mult de două argumente, puteţi continua voi cu Argumentul 3, Argumentul 4 ş.a.m.d.) Folosiţi modelul de mai jos pentru a combate poziţia cuiva: Numele tău: Poziţia ta: Contrez poziţia lui: Contraargument 1: Contraargument 2: Alte precizări: (dacă aveţi mai mult de două contraargumente, puteţi continua voi cu Contraargument 3, Contraargument 4 ş.a.m.d.) Pentru a participa la o dezbatere va trebui să folosiţi modelele de mai sus. În caz contrar, veţi primi un avertisment verbal. Păstraţi un comportament civilizat, injuriile sunt strict interzise. În caz contrar, veţi primi un avertisment. Asiguraţi-vă că aţi citit Regulamentul înainte de a posta!
 14. Numele tău: BIS aka OldNabPoziţia ta: Consider că JFK a fost asasinat de "forţele oculte"Argumentul 1: Asasinatul a avut loc după ce JFK declarase că vrea să înlăture "duşmanul economic care controlează intern SUA", făcând referire la evrei.Argumentul 2: JFK nu şi-a ascuns simpatia pentru naţional-socialism.Alte precizări: Mossad.