Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

KAZUTO

Member
 • Content Count

  557
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

82 Impressive

2 Followers

About KAZUTO

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 07/12/2002

Contact Methods

 • Website URL
  Nu
 • Skype
  Asa
 • Steam ID
  Ceva

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Aincrad
 • Hobbies
  Anime

Previous Fields

 • Real name
  Alex
 • RPG1 Nickname
  Kazuto
 • RPG2 Nickname
  nu
 • CS 1.6 Nickname
  aici.

Recent Profile Visitors

1306 profile views
 1. - Nume în joc: kazutolalala - Rang: 3 - Echipa din care fac parte: Roads - Activitatea de la care mă învoiesc: Antrenament - Număr de învoiri în luna respectivă: prima învoire în această lună Alte precizări: Luni 28.09.2020 dau sala (scoala de soferi) si prefer sa invat sau sa fac altceva decat sa imi pierd seara inainte de examen la antrenament.
 2. KAZUTO

  - Sa primesti puncte la maraton cand iti iei licentele. Jucatorii o sa fie motivati sa isi ia toate licentele si instructorii pot face raport mai usor. - Daca treci prin radar si iesi din joc in urmatoarele circa 5 secunde sa primesti automat ajail 30 de minute sau 60 de minute. - Sa poti da [/n] de la orice nivel si sa poti vedea [/n]-urile la orice nivel. - Sa se adauge evenimentul de la 12 ani cu "?" o data pe zi in weekend (vineri, sambata, duminica) si sa fie random LCS/LMS. Premiul sa fie acelasi sau stiu eu, ce vreti voi. - Sa nu se mai tina cont de activitatea din trecut, daca intr-un an nu ai jucat o luna sa nu fi considerat inactiv, chiar daca in luna respectiva ai 3+ ore pe zi, ca e cea mai mare prostie pe care am auzit-o pe acest joc minunat. - Sa-mi dati helper.
 3. KAZUTO

  Nume: dacii Numele celui care are interdictie + rpg website profile: KratosOWN https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/KratosOWN Motiv: Stergere aplicatie. Dovezi(daca este necesar): e intr-un neuron de al meu Alte precizari:
 4. KAZUTO

  Ceao clan
 5. - Nume: Kazuto - Rang: 2 - Echipa curentă: SWAT - Echipa în care doresc: ROADS - Motivul: Nu ma asteptam sa fie chiar atat de inactiv serverul sincer, la roads macar pot sta la radar oricand. - Alte precizări: Mersi frumos.
 6. - Nume în joc: Kazuto - Rang: 2 - Echipa din care fac parte: Swat - Activitatea de la care mă învoiesc: Antrenament - Număr de învoiri în luna respectivă: 1 - Alte precizări: Mersi frumos.
 7. - Nume: Kazuto - Rang: 2 - Echipa curentă: ROADS - Echipa în care doresc: SWAT - Motivul: E mai lejer si mai distractiv SWAT cu Turismo decat ROADS cu HPV. - Alte precizări: Mersi frumos.
 8. N-avem helperi aici pisi. Are you leaving or something?
 9. Nick: Alekmeister Rank: 1 Ziua: Luni Ma invoide la: Wars Data: 13.04.2020 Motiv: A fost o pana de curent in zona unde locuiesc. Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2): 1/2 Alte precizari: -
 10. Nume: Kazuto - Link-ul catre profilul de website: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Kazuto - Tipul de interviu dorit: Normal - Numele celorlalți participanți (dacă există): Nocturn - Link-ul catre profilul de website al participanților: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Nocturn - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Alte precizări : Nu
 11. - Nume: g2kazuto - Ziar scris în data de: 03.03.2020 - Ziarul a fost aprobat de către: Vaida - Titlul ziarului: Hitmen Agency - Ziar (poză): https://imgur.com/a/TUewrhu - Alte precizări: -
 12. Nume: g2kazuto Rank: 1 Data evenimentului la care ma invoiesc: Sambata, 15.02.2020, ora 18:00 Motiv: Am majorat Alte precizari: Fac tot posibilul sa vin la urmatoarele!
 13. Nume si rank: g2kazuto., rank 5 Echipa: Ambele Data invorii: 09.02.2020 Numar invoire (x/y):1/1 Motivul invorii: Sunt in oras Alte precizari: Mersi, spor.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.