Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Recrutăm designeri grafici. Aplicați aici

 

AdelinV2

VIP
 • Content Count

  819
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

173 Extraordinary

About AdelinV2

 • Rank
  Know More than admins
 • Birthday 04/06/2004

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Drobeta Turnu Severin, Mehedinți

Previous Fields

 • Real name
  D. Adelin Emil
 • RPG1 Nickname
  Adel1n12D
 • RPG2 Nickname
  Adelin.v2

Contact Methods

 • Steam ID
  https://steamcommunity.com/id/adelinv2
 • Discord
  AdelinV2#2222
 • Instagram
  adelin.v2

Recent Profile Visitors

3363 profile views
 1. Nick: Adelin.v2» Rank: 5» Data: 23.05.2021» Motivul invoirii: probleme personale
 2. Nume (real): Adelin Varsta: 17 Nume in joc si rank in factiune: Adelin.v2 Manager (5) Cate ore poti juca pe zi?: 1 De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri): Doresc să mă alătur echipei de testeri deoarece mă consider un memebru cu destulă experiență și vechime în această facțiune, și deoarece am o vechime pe server, fiind Lider de mai bine de un an știu cum se dă un test și lucruri de genul. De ce te crezi otrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat? (minim 2 randuri): Nu consider că trebuie să fiu neapărat accepat eu și nu alt candidatul, dar faptul că am o vechime în această facțiune, experiență dobândită atât în facțiune cât și pe server, cred că îmi pot aduce mici beneficii față de alți aplicanți. Cu ce crezi ca poti ajuta Tow Truck Company odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): Cred că pot ajuta administrația facțiunii, acordând mai multe teste deoarece testerii actuali nemai făcând față, candidații trebuie să dea testele cu subliderii și liderul. Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): Regulamentul facțiuni, regulamentul serverului, topicul de informații despre facțiune, și poate altele. Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Da Alte precizari: Da
 3. Nick: Adelin.v2» Rank: 5» Data: 26.04.2021» Motivul invoirii: nu pot a fi prezent la ora aia
 4. Nick: Adelin.v2» Rank: 5» Data: 18.04.2021» Motivul invoirii: nu pot a fi prezent la ora aia
 5. Nick: Adelin.v2» Rank: 5» Data: 17.03.2021» Motivul invoirii: nu pot a fi prezent la ora aia
 6. Nick: Adelin.v2 RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Link catre ultima cerere de interviu (daca exista in saptamana curenta): Alte precizari:
 7. AdelinV2

  Am sampfuncs cum să n-am.
 8. AdelinV2

  Nu merge, am pus fișierele în fișierele jocului și tot la fel. Am șters gta_sa.set, nu merge.
 9. AdelinV2

  Mi-am luat un calculator nou cu Ryzen 5 3500x și GTX 1650 Super și nu pot să dau draw distance-ul maxim. Dacă îl dau jocul arată la fel și când dau relog e tot pe 0. Am același modpack de-l aveam și înainte.
 10. AdelinV2

  Display Name: V2 Doresc (Avatar/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): abstract, spațiu, ceva gen interesant poate și alte teme în afară de mașini și fete Text(opțional): V2 Dimensiuni (opțional): 1:1 Alte precizări (opțional): să nu fie de rezoluție mică iar acel V2 să fie destul de interesant, nu V2 cu doar un anumit font pe un fundal albastru. V2-ul să fie exact în centru.
 11. AdelinV2

  Am zis că nu vreau mașini și nu văd niciun V2
 12. AdelinV2

  Display Name: V2 Doresc (Avatar/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): orice temă în afară de femei, mașini. Text(opțional): Dimensiuni (opțional): 1:1, gen pentru discord Alte precizări (opțional): să nu fie de rezoluție mică iar acel V2 să fie destul de interesant, nu V2 cu doar un anumit font pe un fundal albastru
 13. AdelinV2

  » Nick: Adelin.v2 » Rank: Manager (5) » Data: 17.07.2020 » Am dat test cu: Grecu.Mecanicul » Test practic: 0/3 » Test teoretic: 0/3 » Rezultat final: Admis!
 14. Nume (real): Adelin Varsta: 16 Nume in joc si rank in factiune: Adelin.v2 Manager (5) Cate ore poti juca pe zi?: 1 De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri): Doresc să mă alătur echipei de testeri deoarece mă consider un memebru cu destulă experiență și vechime în această facțiune, și deoarece am o vechime pe server, fiind Lider de mai bine de un an știu cum se dă un test și lucruri de genul. De ce te crezi otrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat? (minim 2 randuri): Nu consider că trebuie să fiu neapărat accepat eu și nu alt candidatul, dar faptul că am o vechime în această facțiune, experiență dobândită atât în facțiune cât și pe server, cred că îmi pot aduce mici beneficii față de alți aplicanți. Cu ce crezi ca poti ajuta Tow Truck Company odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): Cred că pot ajuta administrația facțiunii, acordând mai multe teste deoarece testerii actuali nemai făcând față, candidații trebuie să dea testele cu subliderii și liderul. Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): Regulamentul facțiuni, regulamentul serverului, topicul de informații despre facțiune, și poate altele. Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Da Alte precizari: Da
 15. ghe ghe ghe

  1. AdelinV2

   AdelinV2

   Vezi că ai bacu 

  2. .BiloSu nWo

   .BiloSu nWo

   si tu ai de dat capacitatea

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.