Jump to content

Fuziunea va avea loc pe data de 19 August. Detalii aici

zL Cypzh

RPG2 Administration - Junior
 • Content Count

  489
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Excellent

About zL Cypzh

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 09/14/2002

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hațeg
 • Hobbies
  SA:MP, Fotball & others

Previous Fields

 • Real name
  Raul
 • RPG2 Nickname
  Cypzh.

Recent Profile Visitors

1199 profile views
 1. Bine v-am găsit, dragi colegi!
 2. Normal ar fii sa-i ceri o filmare,niste poze nu te ajuta sa stii

  1. Lordd

   Lordd

   Mereu adminul e de vina cand incalci tu regulamentul?:))))))

   E reclamatie de limbaj, de ce ar trebui filmare?:))))))

  2. zL Cypzh

   zL Cypzh

   Filmare pentru limbaj vulgar? Nu cred, trebuie o dovadă, nu neaparat video, ci și poze.

 3. Degeaba esti administrator

  1. zL Arhix

   zL Arhix

   Cum ai ajuns la concluzia asta?

  2. Lordd

   Lordd

   @IuliAlvarez te invitam pe tine sa ajungi admin. Din pacate, pana sa ajungi acolo unde a ajuns Cypzh mai ai mult de munca. Crede-ma ca un admin ca si Cypzh stie mai bine sa raspunda la reclamatii decat tine, nu e nevoie sa-i zici tu cum sa-si faca treaba. 

   @IuliAlvarez Mor, m-am uitat la reclamatia ta si vad cat esti de ofticat:)))) Te invit pe ORICE comunitate rivala, unde 80 la suta din toate dovezile de la reclamatii sunt POZE. Tu suferi ca ai luat sanctiune(cum prevede regulamentul). 

   Citeste regulamentul btw

   Dovezile de pe server trebuie să includă marcajele serverului cu data, ora, numele jucătorului și al serverului, excepție pentru abateri de regulament care se sancționează cu ban 14 zile sau mai mare (reclamație respinsă automat).
    

 4. zL Cypzh

  Frumos update! Felicitari pentru munca depusa
 5. zL Cypzh

  Frumos update!
 6. zL Cypzh

  mi-a placut, felicitari!
 7. Nickname: Cypzh. • Rank: 3 • Data sedinta pentru care vrei sa te invoiesti : 31/03/2019 • Motivul: Nu sunt acasa, sunt plecat din localitate. • Alte precizari: Multumesc pentru intelegere.
 8. zL Cypzh

  E bun.
 9. zL Cypzh

  FW

  E okay, mi-a plăcut.
 10. zL Cypzh

  Felicitari! In aceasta saptamana vei fii scutit de raport! Stima!
 11. zL Cypzh

  Misiune in saptamana 28.01.2019 - 3.02.2019 Misiunea din aceasta saptamana consta in: Efectuara unei singure poze cu un membru din departament care detine rank 1 (membrul trebuie sa fie din LSPD sau LVPD sau SFPD si in poza trebuie sa apara ID-ul jucatorului, da-ti [/id numele jucatorului respectiv] si dupa efectuati poza, iar acesta sa nu fie AFK sau AFK & SLEEP) si efectuarea unei singure poze cu o masina VIP(masina trebuie sa fie neaparat un infernus si trebuie sa se vada text-ul VIP) Atentie! Pozele trebuie sa fie postate pe https://imgur.com/. Pozele mai vechi de 28.01.2019, ora 16:45 nu sunt luate in considerare si totodata si cele in care nu se vede numele, ora si serverul. Postati dupa modelul dat. Primul care face misiunea are raport optional saptamana aceasta. Daca ati facut odata misiunea si ati gresit nu aveti dreptul la inca o incercare.
 12. zL Cypzh

  Mi-a placut
 13. zL Cypzh

  Misiune 21.01.2019 - 27.01.2019 Misiunea din aceasta saptamana consta in: Efectuarea a 5 poze cu: [zL]DarkReturN_, [oC]Stefan.Alecs, [oC]Sniquit, [NC].AureL & [NC][Mr]Andrei. (o poza cu fiecare). Atentie! Pozele mai vechi de 21.01.2019, ora 16:30 nu sunt luate in considerare si totodata si cele in care nu se vede numele, ora si serverul.. Postati dupa modelul dat. Primul care face misiunea are raport optional saptamana aceasta. Daca ati facut odata misiunea si ati gresit nu aveti dreptul la inca o incercare. Succes!
 14. zL Cypzh

  Frumos cat de cat. @zL Arhix ai gresit persoana, sorry.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.