Jump to content

NEW - Rapoarte de activitate obligatorii și Waruri de Vară. Detalii aici
Modificări în facțiuni și reguli. Detalii aici

eB R V D

RPG2 SF Taxi Leader
 • Content count

  10216
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

390 Impeccable

About eB R V D

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Piatra Neamt, Moldova, Romania, Europa, Terra.

Previous Fields

 • Real name
  Vlad
 • RPG2 Nickname
  RVD

Recent Profile Visitors

6032 profile views
 1. Salutare tuturor. Dupa cum stiti sedinta s-a anulat din cauza problemelor tehnice. Am sa scriu zilele astea aici tot ceea ce voiam sa va zic la sedinta. Ramaneti cu ochii pe acest topic. Ce faceti? Haideti in joc ca sa facem activitatea cu cei din LSSI.
 2. Sedinta s-a anulat din cauza problemelor tehnice. Activitatea cu cei din LSSI se va face astazi la ora 21:00.
 3. Datorita problemelor de pe server din ultima vreme, raportul este optional. Deci in saptamana 18.06.2018 - 14.06.2018 nimeni nu va fi sanctionat. Vreau sa multumesc tuturor celor care au ajutat la transportarea playerilor. In continuare vreau sa va anunt ca rapoartele vor fi OBLIGATORII. In aceasta saptamana rapoartul este OBLIGATORIU si INJUMATATIT.
 4. Din cauza problemelor tehnice pe care server-ul le-a avut aseara, sedinta s-a anulat. Nimeni nu va fi sanctionat. Va multumesc.
 5. Nick: RVD Data sanctionarii: 25.06.2018 A fost sanctionat membrul: onoriu1234 Sanctionat cu: 2xfw + uninvite 10 fp. Motivul: Inactivitate neanuntata. Dovada (optional, dupa caz): website. Alte precizari: Nick: RVD Data sanctionarii: 25.06.2018 A fost sanctionat membrul: vlad0ne Sanctionat cu: 3xfw + uninvite 10 fp. Motivul: Inactivitate neanuntata. Dovada (optional, dupa caz): website. Alte precizari: Nick: RVD Data sanctionarii: 25.06.2018 A fost sanctionat membrul: RudyFTW Sanctionat cu: 3xfw + uninvite 10 fp. Motivul: Limbaj Dovada (optional, dupa caz): Dovada. Alte precizari: Nick: RVD Data sanctionarii: 25.06.2018 A fost sanctionat membrul: MorfinaJr Sanctionat cu: Advertisment verbal. Motivul: miștourile, glumele de prost gust, ironii Dovada (optional, dupa caz): daca va fi nevoie am sa pun. Alte precizari: Data viitoare vei primi FW. Nick: RVD Data sanctionarii: 25.06.2018 A fost sanctionat membrul: nicu[faraon] Sanctionat cu: Advertisment verbal. Motivul: miștourile, glumele de prost gust, ironii Dovada (optional, dupa caz): daca va fi nevoie am sa pun. Alte precizari: Data viitoare vei primi FW. Nick: RVD Data sanctionarii: 25.06.2018 A fost sanctionat membrul: VunkoLL Sanctionat cu: Advertisment verbal. Motivul: miștourile, glumele de prost gust, ironii Dovada (optional, dupa caz): daca va fi nevoie am sa pun. Alte precizari: Data viitoare vei primi FW.
 6. Salutare tuturor. Daca server-ul nu-si revine vom anula sedinta pentru maine seara la aceeasi ora.
 7. Nick: RVD Data sanctionarii: 24.06.2018 A fost sanctionat membrul: alexandru2370 Sanctionat cu: Advertisment verbal. Motivul: Reclamatie Dovada (optional, dupa caz): website. Alte precizari:
 8. Va rog da citiți și sa luați aminte: https://forum.b-zone.ro/topic/406598-rapoarte-de-activitate-si-waruri-de-vara/
 9. Duminica, 24.06.2018, ora 20:30, sedinta. Prezenta OBLIGATORIE. NU accept cerere de invoire. Dupa terminarea sedinte vom face o activitate impreuna cu cei din LSSI. Aceasta activitate NU este obligatorie.
 10. Datorita problemelor de pe server din ultimul timp raportul este optional. Deci in saptamana 11.06.2018 - 17.06.2018 nimeni nu va fi sanctionat. Vreau sa multumesc tuturor celor care au ajutat la transportarea playerilor.
 11. Felicitari No liferule. Tare mai erai nemulțumit ca nu ai luat admin..
 12. Huooo, Rușine Rușine. Sa fie PACEEEE..
 13. Si eu tot transpirat, dar de la munca. NU-I PROBLEMA DE RAZBOI, ZIC.
 14. Așa soryn, fii rău, ca doar nu ai dat bani pr el. Care-i viața baștanii?
 15. Am revenit cu noi informatii despre rapoarte si altele. Mai multe detalii gasiti aici. Am sa rezum cam ceea ce e mai interesant pentru voi: Cum vă terminați rapoartele de activitate? Din moment ce nu toată lumea se poate conecta pe servere, rapoartele de activitate vor fi opționale până când vom reuși să rezolvăm problema sau până când floodurile încetează. Sunteți rugați să vizitați măcar o dată pe zi forumul și panelul serverului de sa-mp pe care jucați pentru a verifica când rapoartele de activitate sunt din nou obligatorii. De regulă anunțăm fie pe forum, fie punem un mesaj în header-ul de pe panel. Nu-mi merge serverul de mai bine de 3 zile. Sunt scos din facțiune? Voi informa liderii cât și adminii ca pe durata acestor probleme să nu demită jucătorii din facțiuni pentru inactivitate neanunțată. Nu toată lumea poate deschide o cerere de inactivitate (membrii noi) sau nu toată lumea vrea să-și irosească cererile de inactivitate acum și vrea să le păstreze pentru alte ocazii. Sunteți rugați să vizitați măcar o dată pe zi forumul și panelul serverului de sa-mp pe care jucați pentru a verifica când se rezolvă această problemă și când trebuie să reintrați pe server pentru a nu fi sancționați pentru inactivitate.
×