Jump to content

eB R V D

VIP
 • Content Count

  10336
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

eB R V D last won the day on October 29 2018

eB R V D had the most liked content!

Community Reputation

472 Impeccable

About eB R V D

 • Rank
  Never Give Up
 • Birthday 08/09/1995

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Piatra Neamt, Moldova, Romania, Europa, Terra.

Previous Fields

 • Real name
  Vlad
 • RPG2 Nickname
  RVD

Recent Profile Visitors

6438 profile views
 1. eB R V D

  Salutare tuturor. Ce faceti? Daca vreti sa reinviem acest topic nu faceti posturi inutile. Nu de alta, dar sa nu fiti sanctionati aiurea.
 2. eB R V D

  Buna seara dragi colegi. De asta am sa fiu colegul vostru. Sper sa nu ne înțelegem bine și sa ne certam. Noapte buna. noapte buna și tie.
 3. eB R V D

  Sa avem ce bea. ce faceți? La mulți ani tuturor celor fe poarta numele de Ion/Ioana/ Ionut. Sanatate la găini și lumina-n beci.
 4. Nickname: RVD Rank: LV Supervisor (4) Level: 98 Motivul pentru care nu pot ajunge la sedinta/activitate: Ies tarziu de la munca Data sedintei/activitatii: 10.01.2020 Alte precizari: Daca nu apare vreo problema si nu e aglomerat pe strada, ajung sa intru, asta e pusa in caz ca apare ceva neprevazut .
 5. Totusi, era bine dacă nu posta nimeni după mesajul Anei. Era frumos ca sa rămână acolo o perioada de timp ca fiind ultimul mesaj. iar cei ce nu fac parte din LVSI, nu ar fi trebuit sa postezi deloc. Dacă vor să-i transmită câteva gânduri, o puteau face in privat. Va doresc SA FIȚI FERICITI DE SARBATORI, alături de cei dragi. La mulți ani 20 20.
 6. Nume: RVD Rank: 3 Dovada: Event Poza colegi LSSI SFSI /fireworks colegi LSSI SFSI Poza 5 colegi LVSI/fireworks colegi LVSI Poza Ranger paramedics Poza admin lvl 3+ /fireworks admin lvl 3. Alte informatii: -
 7. Nume: RVD Rank: 3 Dovada: Dovada. Alte informatii: Multumesc.
 8. eB R V D

  Urata treaba asta. Nu prea suntem activi pe forum și acesta este un lucru rău.
 9. eB R V D

  Buna seara tuturor. Iar nu mai vorbeste nimeni pe aici?
 10. Buna seara tuturor. De ce este atat de liniste in acest topic? Totusi, ar trebuie sa vorbim mai mult intre noi. Sa nu mai neglijam acest topic.
 11. eB R V D

  Nick: RVD Level: 94 Vârstă (reală): 23 Sex (real): Masculin Vechime pe server: Sa spunem ca vreo 6 ani. Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/account/general Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc din nou sa ajut playerii de level mic sa creasca si sa continue cat mai mult pe acest server. Ce intenționez să fac pentru jucători: De promisiuni suntem cu totii satui. Stiti foarte bine ceea ce am facut data trecuta cand am fost primar. De obicei nu fac promisiuni de care nu ma pot tine, insa acum am sa promit eventuri zilnice pentru cei cu level mic, pentru cei cu level mare, pentru toata lumea. O sa vin cu alte tipuri de eventuri pentru a putea scapa de aceasta monotonie de pe server.
 12. eB R V D

  Nume: RVD Rank: 6 Am sustinut testul cu: vladone.. Punctaj (x/3) :2/3 Alte informatii?: -
 13. eB R V D

  Nume: RVD Rank: 6 Am sustinut testul cu: RaulOneManArmy Punctaj (x/3) : 3/3 Alte informatii?: Succes!
 14. eB R V D

  Te rog sa nu mai postezi aici daca nu faci parte din acest clan. Aplica si daca vei fi acceptat poti sa postezi aici. Data viitoare o sa primesti report. Ce faceti restul?
 15. eB R V D

  Nu cred ca o sa facem devreme, deoarece nu a fost organizarea din partea voastra asa cum ne-am asteptat. Cand o sa invatati sa ascultati un lider / sublider / rank superior, atunci o sa facem si altele mai frumoase.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.